29 Nisan , 2024, 01:34:46

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesrin_beyza&berrin

76
Sahracım çok geçmş olsun canım. Acil şifalr diliyorum. Ateş pat diye düşmüyor. ilaçlar ancak iki güne etkisini gösteriyor.
77
 :ehi: :ehi:  :k06: Ah Ecrin yerim seni ben.

Ezgicim bir ara ben de öyleydim. Hatta şimdide pek farkı yok evden çıkana kadar gitmek istemiyorum. Sonrada iyi oluyor.

Ben kaçar malum pzt temizlik günü. Size iyi muhabbetler.
78
Günaydın :love9:

Hava çok sert değil Gülfercim. Kartepe soğuktu biz içerde sıcak yerdeydik sahlep içtik  çocuklar kızakla kaydılar çok mutlu oldular.
ha bu arada eşim araba aldı öyle gidebildik yoksa otobüsle gidemezdim.

Bence götürün salıncağı bir çok şeyi evi getirdiğimzde bozulmuyorlarmı? En azından prblemi öğrenirsiniz. Nasıl birşeydi salıncak. Netten varsa göstersene.
79
Slm arkadaşlar

Sahracım, Ezgicim geçmiş olsun. :flowers: Rabbim en kısa zamanda şifalar versin. :amin:

Salıncaktan Beyzanın vardı ama çok yer kaplıyor bu sebeple Berrine almadım. Müsait yerde var ama fazlalığı sevmiyorum.

Bizde Adapazarından yeni geldik. Çok güzel geçti. Kartepeye, Sapancaya gittik. Güzel yerleri gezdik.
80
Özlemcim bende Beyzayı berrine hamileyken göndermiştim memlekete babasıyla. Çok kötü olmuştum. Oturup oturup ağlıyordum. Probleminiz nedir canım ya. Konuşun düzeltin. Ayşelerde girmiyorlar artık bu sayfaya.

    Ay ben şafak listenize dahil olamamışım. O zamanlar nasıl aktif olunur bilmiyordum. Boştum birde iyi de olurdu. Gülfer bazen seninle msnde konuşurduk niye beni çağırmadın ki :k06:

Sahracım acil şifalar diliyorum sana.

Biz Adapazarına gidiyoruz. Kuzenim var ziyaret edeceğiz inş. :wave: :opucuk:
81
 :k06: :ehi: :toothy10:

Düşünüyor bile olamayacam. YAşım geçmiş olacak. 35ten sonra düşünmüyorum.
82
Benim ki de. :k06:  Bir arkadaş vardı. Beyza 4 yaşındayken evlenmişti. Şimdi 3 çocklu ben 2. İşte bazılarının maşallahı var. Takdir ediyorum. :icon_thumright:
83
Beyzayı görende arkası erkek diyordu kız oldu. Berrini gören yine erkek diyor arkası bende kanmam artık diyorum. :k06: Eğer bebek erkek simalıysa arkası erkek diyorlar bildiğim kadarıyla.

offf Beylikdüzünü AVMlerle doldurdular. Hala da yapıyorlar. Niye yapıyorlar anlamış değilim.

Bende beyzada 3 aylıkken hamilelik giymeye başlamıştım. Off birde nasıl kilo alıyordum. 20 kilo. Ama doğumdan 7 ay sonra eski kiloma azimle döndüm. Stepe falan gitmiştim.

Kilonda boyuna göre çok zayıf. Alsanda yakışır sana.
84
Hatırlıyorum canım. Maşallah Burcu hanıma :nazar: Buralara geldiniz demek. selende geldi mi? Karnın çıktı mı? Ay çok merak ederim. Çok severim hamişleri. :k06:
85
Günaydın tatlım.  :flowers: :love9:

Çok şükür risksiz çıkmış sonuçlarınız. 2 kilo normal canım. Ben olsam şimdiye kadar 4 kilo almıştım. :k06: Boyun kaçtı senin
86
Bir keresinde minübüste çantamı unuttum. Çalışıyordm. İş yerinin kasasının anahtarı vardı. Çok korkmuştum. Minibüsün durak yerini öğrenip gittim neyseki ordaymış. Çok sevinmiştim.
87
Yaaa dalga geçmee. Gerçekten ben çok dayanıksızım. Ya da rahatı seviyorum. Beyzanın kolay bebek olmasına rağmen kaç yıl düşünmedim. Selende ne kadar zorluklar yaşadın az çok biliyorum. Buna rağmen büyük kararlılıkla ikinciye evet diyebildin. :nazar: Bakalım kısmet. Ben çocuk konusunda çok kararsızımdır. Bugün evet yarın hayır diyebilirim. Görüştüğüm arkadaşlarda bilirler.
88
Kendimi koymasam olar mı? ;)
89
eşinle aşk evliliğimi yaptın  : Aşk değildi. İlk görüşte etkilendim.

3. çocuğu düşündüren ne oldu : Bende düşünüyorum ne oldu diye. Hep 2 tane yeter diyordum. Berrinin hamileliğinde bile bu son diyordum. Gülferin azmi ve gayreti etkiledi. Kesin olmamakla birlikte düşünüyorum diyorum ama ileride kararım değişebilir.

hayata dair keşkelerin varmı : Keşke Rusyadayken istediğim bölümü okusaydım.

düğünün nerede nasıl oldu : Mersin Merve Düğün Salonunda. ve eşimin memleketi Pozantıda oldu.

gelinliğin hayalindeki gibi bir gelinlikmiydi Evet. Çok severek diktirmiştim.

yeniden düğün öncesine dönsen mutlaka yapacağın yada yapmayacağın şeyler neler olur : Herşey benim istediğim gibi olmuştu.

evin için alış veriş yaparken eşinle yanlızmıydın : Evet

şuanda evinin senin tarzını yansıttığını düşünüyormusun : Düşünmüyorum. Oturma odamı değiştirmek istiyorum. Köşe takımı istiyorum. Kitaplık var odada onuda değiştirip ikeadan beyaz kitaplıklar var onlardan almak istiyorum. Tv yi Duvarda LC di istiyorum. Kızımın pembiş odasını beğeniyorm.

Beyza 17 yaşına geldi ve evlenmek istediğini söyledi tepkin ne olur   :  :cildir: Doğru karar olmadığını anlatırım. Kendimden örnekler veririm. ama hala kararlıysa getir adayı da tanışayım derim :ehi: :toothy10:

geleneksel tadlara önem verirmisin ne olduğunu bilmesende yöresel olduğu için tatmak istermisin : Herşeyin tadına öyle kolay kolay bakamam. Önce koklarım güzel kokuyorsa tadarım.
90
Bende gördüm. Çok tatlı prenses. :nazar: