29 Nisan , 2024, 04:27:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesrin_beyza&berrin

31
Zelihacım teşekkür ederim canım.  :opucuk: Bugün dra gittik tahmin ettiğim gibi boğazındanmış.

Ayşecim oluyor o dönemde inatlaşmak. İstediğini elde edene kadar ağlıyor bağırıyor. Senin yapacağın şey o anda dikkatini başka şeye yönlendirmek. Allah hepinizin yardımcısı olsun. :amin:
32
Sahracım çook geçmiş olsun canım. İnş sıkıntı çekmeden atlatırsınız.

Biz bu saatte ayaktayız. Ateşimiz çıktı. Dün iyi oluyor gibiydi o yüzden dra götürmedim yarın sabah ilk işim dra götürmek.
33
Ben aynısını bardakla kestim yuvarlak küçük parçalar halinde yapmıştım. çok güzel olmuştu.
34
Mrb arkadaşlar
Bugün misafirim vardı giremedim. Kuzucuğum tamamen iyileşmedi. Ama dünden daha iyi gibi.

Ezgicim Liloş nasıl? Gülfer evinemi geçti acaba? :dontknow:
35
artık pes ettim aramıyorum dereceyi.  Dolven verdim. Düştü biraz. Gözelri açılmayan bebişim biraz açıldı. Ayaklandı. Şimdi ayağına yastık almış eeee eeee diyor.

Maşallah Irmağa.

Kızlar allah razı olsun yalnız olmadığımı hissettirdiniz. Eşime şimdi ulaştım yoldaymış.
36
Şimdiye kadar lazım olmadı hep gözümün önündeydi şimdi lazım ya yok oldu. Komşuya sordum yokmuş. Babada hala gelmedi gelsede şimdi götürsem diyorum.
37
Sağol canım. Ateş ölçeri bulamıyorum ateşi var kuzumun. Boğazından dolayı olduğunu tahmin ediyorum. Geçmezse yarın sabah dra götürecem.
38
Çok geçmiş olsun Sevilcim.

Benim kuzuda hasta oldu. Peşimde dolaşıyor nerdeysem kendini yere atıyor :(
39
SAhracım çok geçmiş olsun canım. İnş. sıkıntısız kurtulursunuz. :amin:
40
Günaydın :love7:

Geçmiş olsun Neslihancım yavrucağa. Rabbim acil şifalar versin inş.

Bizde de biraz kırıklık var. Bu havalar kandırıyor bizi.

Gülfercim Eciş nasıl oldu?
41
Geçmiş olsun Sahracım.

Beyzanın okulu uzakta değil sitenin içinde arkadaşıyla gidiyorlardı ben götürdüm. Ben böyle haberleri izleyince çok kötü oluyorum kendimi toparlayamadım daha. Ruh gibi dolaşıyorum. Nasıl yaptığını da okuyunca netten daha kötü oldum. Allah ailesine sabır versin. :amin:
42
günaydn

Bende biraz önce mügenin programında izledim. çok ağladım. içim gitti. program devam ediyordu dayanamadım kapattım. Çok kötü oluyorum. Facebooktan tüm resimleri kaldıracam müge de öyle dedi. Küçük çocuklara zaafı varmış.

43
Canım Allah Sabır versin. Anlattığına göre çekilecek gibi biri değil. Zaten bütün kötülüklerin anası değilmidir içki. İçki varsa zaten hiç düşünme. Tez günde kurtulursun inş. :amin:
44
Özlemcim geçmiş olsun oğluşuna. MErtte fenaymış haaa. Sende oğluşunun sözünü niye dinlemedin ki? O isminin ne olmasını istiyordu.

Nurcum ordaki Avm lerde bebek bakım odası yokmu? Rusyadan bir arkadaşım var diyordu ama erkeklerde giriyorlarmış hanımlarının yanında. Burası çok rahat her AVM de bebek bakım odası oluyor hiç sorun yaşamadım emzirme konusunda.
45
Başın sağolsun Ayşecim. Allah geride kalanlara hayırlı uzun ömürler versin. :amin: Eymen nasıl?

Ezgicim bugün Liloş nasıl? Benimkide gece hep huzursuzdu. Bir keresinde öyle sinirden kalkmışım ki. Hem gece kaç kez kalkıyor hemde 7 de hortluyor. :-ooo sinir oluyorum. Ben sanırım 3. bebişten vazgeçiyorum. :sad1: 

Birazdan bizde çıkacaz gezmeye. Herkese iyi pazarlar.