Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nesrin_beyza&berrin

1
Minecim bizde iyiyiz. Bu aralar misafirim var yorucu geçiyor. 10 gün sonra da taşınıyorum. Gözümde büyüdükçe büyüyor taşınmak. Senin kızın nasıl?

   Özlemcim şu sıralar çok zor bir zaman. Bazen sabrım taşıyor. Biraz önce masadan düşüyordu aklım çıktı. Parkta kendi başına kayıncağa çıkıp kayıyor. Merdiven çıkmaya bayılıyor. Parkı çooook seviyor. Saatlerce kalalım istiyor. Faceye bende alışamadım. Geri buraya dönsek.
2
Sağol selmacım. 3 gün ateşimiz 39dan yukardaydı. Çok şükürvşimdi iyi. biraz burnu tıkalı onada deniz suyu kullanıyorum.
3
Arkadaşlar teşekkürler. Rabbim kimseye yaşatmasın. Tonsilite büyük insanlar bile dayanamazken bebeğim o kadar zorlanıyor ki anlatmaya kelimeler yetmez. Hala ateşi var.  :crybaby2: Öğlen 39,8di. İğne vuruluyoruz. En kısa zamanda iyileşiriz inş.
4
GÜLFERCİM BURDAYIM ARA SIRA UĞRUYORUM BAKIYORUM KİMSECİKLER YOK.

BERRİŞİM ÇOOOK ATEŞLİ BİRAZDAN DRA GİDECEZ. HAVALE GEÇİRECEK DİYE ÇOK KORKTUM :honk:
6
Canım çok geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın. :amin: İştahsızlığıdamı kansızlıktan? Benim kız da beni çıldırtıyor. Doğru düzgün birşey yemiyor.
7
Şimdi Gülfer o kadar büyük problemler yaşamayacak bence. Ecişin aklı ermiyor olacak.  Mesela beyza Berrinin doğumunda en çok ona birşeyler alınca kıskanmış gelen misafirler berrine hediye getirdiklerinde çok kıskanmış. Bunu yakın bir zamanda itiraf etti. Kızlar aklınızda olsun ikinci bebiş görmeye gideceğiniz zaman büyük olanın aklı eriyorsa hediyenizi ona alın. Bir uzmanda böyle demişti.

Yaaaa bu sayfa neden bu kadar durgun. :director:
9
Günaydın  :love9:

Biz iyiyiz şükür. Bir sorunumuz var Berrin emmeye başlayınca bırakmak bilmiyor önce attta gidiyoruz deyince bırakırdı şimdi kanmıyor cadı. :k06: Babişimiz yok yurt dışında. Fırsattan istifade bende geziyorum. Bugünde şirinevler civarına gidecem inş.  Gülfer sen burda olsaydın sana da gelirdim birlikte gezerdik.
10
İyiyiz şükür. Berriş aynı. Karıştırmacılığa devam. Evde sessiz ortamda iyi uyuyor ama misafirlikte hiç uyumuyor. :cildir: iki köpek dişin ucu göründü diğerleri şiş. onlarda çıkarsa biraz ara verecez inş.
11
GÜNAYDIN

Ayşecim geçmiş olsun canım. Selma sen nasılsın Paşa nasıl?
12
Canım teşekkür ederim. Bizde seni özledik. Nerelerde diyordum Ezgi? Bizde iyiyiz çok şükür. Son gaz hareketliliğe devam ediyoruz. Patlamayan dişler var. Yemek yemede daha düzenimiz oluşmadı.

Allah kolaylık ve sabır versin canım hepimize. :amin:
13
Canım iyi geçmesine sevindim. Umarım düzelir de kuzucuğumun bir daha canı yanmaz. Ohh ohhh onların keyfi yerinde olunca bizimde keyfimiz yerinde oluyor. Onların bir gülüşlerine paha biçilemez.Rabbim esirgesin tüm yavrularımızı. :amin: :nazar:
14
Aynen benide anlatıyor. Bugün antidepresan kullanmak istedim ilk kez. Ama emzirdiğim için vazgeçtim. ASlında uzman değilde destek lazım sıkıldığımızda bırakıp kafa dinleyeceğimiz.

Alıntı yapılan: ๑ ♡ мση вéвé ∂'αмσυя ♡ ๑ - 07 Nisan , 2011, 14:16:42
:hello:

naber cicişler  :laughing7:

siz şimcik doğum yapan annelersiniz ya bilginiz olur belkimmm  ;)

ssk lı olanlar memur olmayanlar süt parası aldınızmı doğumda ssk dan? ve aldıysanız nasıl müracaat ettiniz?


Hastane doğum raporu veriyor Çalıştığın yerden vizite kağıdı aldık SSk ya başvurduk. Bir müddet sonrada PTTye adımızı yatıyor. Ben 2000 lira kadar aldım. Yatan prime göre değişiyor. Yüksek yatıyorsa 5000 kadarda alabilirsin.
15
yok yok benimki giderdi :k06:

Gülfercim geçmiş olsun ecişe. Ben artık ateş olmadıkça götürmüyorum dra. Hatta hiç ilaç bile kullanmıyorum. Bitki çaylarıyla geçiyor Allahın izniyle...

Yeni ayınız hayırlı olsun. :muzz: :muzz: :occasion5: :occasion5: :occasion14: :occasion14:


:occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16:


:wav: :wav: :wav: :icon_flower: :icon_flower: :icon_flower: