Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tulayysl

1831
Alıntı yapılan: serife26 - 20 Ocak , 2011, 17:33:15
yumurtlama dönemine dikkat ettim ve o ay hamile kaldım ben de...nsl oluyor da yumurtlama dönemi olmadan hamile kalınıoo?
Alıntı yapılan: esra_örs - 18 Ocak , 2011, 11:34:39
Kızlar yumurtlama günlerinde hıc bırlıkte olmayıpta,gene hamile kalanlar varmı?Tutma olasılıgı nedır?
basıma gelmedş ama arkadasım bizzat yasadı. çünkü bazı bayanların yumurtlama zamanlarında  değişiklik vardır. ovulasyonun öncesinde de sonrasında da hamile kalma ihtimakli olabilir. ayrıca spermler 72 sa canlı kalabiliyor
1832
slm  kızlar. ben de bekleyenler aarasındayım. p tesi dr a gidicem ben de. inş pozitif pozitiff izstiyoruzz
1833
arkadaşlar inşallah beklediğiniz sağlıklı bebişlere hayırlısıyla en kısa zamanda kavuşursunuz. ben de sizler gibi bekleyenler arasındayım. sıkmayın canınızı o geleceği zamanı bilir. ama cok bekletmesin sizi..
1834
inşallah canım. sanki şuan belirtiler başladı gibi. adet zamanım gelmeden  tes yapmayı düşünmüyorum bu kez. inş güzel haberlerimi sizinle paylasırım. Rabbim isteyenlere versin tatlişlerini
1835
merhaba arkadaşlar. ben de 2ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım çok üzüldüm ama topladım kendimi hemen. ama tabi tekrarlamasından korkuyoruz. bir ayrıntı bu arada ben hemşireyim. ama böyle şeyller insanın basına gelince hersey sıfırdan baslıyor sanki. yenidoğaan yoğun bakım hemşiresiyim. hep sağlıksız bebekler gördüğüm için en kısa zamanda sağlıklı bebeğimi kucağıma almak istiyorum ben de.