Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sugarwoman

151
Alıntı yapılan: B'ü'$'r'A - 25 Ekim , 2010, 15:00:37
bizim kuaför karşı kaldırımda ama gidemiyorum:( eşim akşam 8 buçukta geliyoo..saçım belimi geçti artık tahammül edemiyorum :cildir: :cildir: :cildir: omzumda kestircem.. ama boymaya beklerim 3 ay süte geçiyo kimyasal madde diolar..dogru deilse bile ne olur ne olmaz içim rahat etmiyo..
YOK ÖYLE BİRŞEY MERAK ETME.HAMİLELİKTE GEÇERLİ O,LOHUSALIKTA DEĞİL....
152
vallahi öyle..hele bide alışkanlıklar arasındaysa..
153
SAĞOL arkadaşlar.elimden geldiğince öyle yapmaya çalışıyorum.
154
bugün ititbariyle yirmi günlük bir bebeşim var.etraftan duymalarıma göre yenidoğan bebeğin kan şekeri düşmesin diye ilk bir ay 2 saatte bir emzirilmesi gerekiyormuş.dr.sordum.4-5 saat arasıda olabileceğini söyledi.bir aydan sonra bebek kendi istediğinde emzirilmesi gerektiğini duydum.ayrıca sık sık emzirmekte sarılığıda azaltıp geçirdiğini duydum.bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.....
155
aslında bilmeme rağmen yinede içim rahat etmedi o yüzden.ama aylar sonrada olsa güzeldi..oğlumda allaha şükür uslu durdu sayılır babasıyla...bundan sonra her ay giderim artıkkkkkkk........
156
gerçekten zor yirmi gün oldu bugün hala o sıkıntıyı azda olsa yaşıyorum.......
157
sezeryan ile doğum yaptım.daha önce sezeryanla doğum yapanlara sormak istiyorum.karnınızın ve göbeğinizin daha güzel olması için korse takıldığını duydum.bu doğru mu?çünkü ben 19 günlük llohusayım takmadımda.......fikirlerinizi sunarsanız sevinirim.
158
mERHABALAR 19 GÜNLÜK BİR LOHUSALIK DÖNEMİNDEYİM.EŞİMDE KUAFÖRE GİTMEK İSTİYOR MUSUN?DEYİNCE SEVİNDİM VE ŞAŞIRDIM.ÇÜNKÜ BEN GİDECEKTİM,EŞİM OĞLUMUZA BAKACAKTI.GİTTİM VE GELDİM....ALLAHTAN FAZLA HUYSUZLANMADI OĞLUM..EMZİRDİM ALTINI ALDIM GİDİP GELDİM AMA DEĞDİ DOĞRUSU..HATAT SAÇLARIMI BOYATIP KESTİRDİM BİLE.BİLDİĞİM KADARIYLA LOHUSALIK DÖNEMİNDE SAÇ BOYATILABİLİYOR SÜTE GEÇMİYOR DEĞİL Mİ?HAMİLELİKTE ETKİLEDİĞİNİ BİLİYORUM BEN.TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.
159
bende bugün unı baby aldım bakalım..
160
sağol bnde 3.günü ayaklandım ama ağrım ve sancım devm ediyor.sonuçta yine işlerimi yaptım ve yapıyorum..
161
18 günlük oğluşum var.yeni doğum yaptığımdan dolayı iyi korunmam lazım ama ne kadar dikkt etsemde sanırım grip başlangıcı oluyorum.ve korkuyorum bebeğime geçecek diye ne yapmam lazım bilmiyorum.emzirdiğim için ilaçta kullanamıyorum.sizin tavsiniz nedir hanımlar?
162
18 GÜN OLDU DOĞUM YAPALI.FAKAT HALA AĞRIM VAR.BİR TÜRLÜ ESKİ HALİME GELMEDİM DİYEBİLİRİM.DİNLENMEME RAQĞMEN.SANIRIM BÜNYE MESELESİ.RESMEN BATIYOR DİKİŞİM.NORMAL GÜNLÜK İHT.KARŞILIYORUM ALLAHA ŞKR.FAKAT YATARKEN BİLE ZORLANDIĞIMI HİSSEDİYORUM.GÜNLÜK OLARAK İLACIMI SÜRÜYORUM.SANIRIM İNŞ.KISA SÜREDE GEÇER........BENİM GİBİ SEZERYAN YAPIPTA ACI HİSSEDEN HALA VAR MI?TAVSİYELERİNİZ NELER?
163
ben oturarak emziyorum ve bayağı belim ağrıyor.zaten daha tam anlamıyla dikişim gçmedi batıyor,ağrı yapıyor.bir kere denedim yatarak emdi ama rahat etmiyor içim.arkadaş çevremde emziren var yatarak ama yinede bilemiyorum.panik yapıyorum nedense.acaba yatarak daha mı?rahat.eee tabi yeni doğan olduğu için sürekli emzirmem gerek....tavsiyeniz nedir?
164
Merhabalar bebeşim bugün itibariyle 18 günlük oldu.bazen acıktığında ve hırs yaptığında oldukça hızlı emiyor.ve boğazına kaçıyor öksürüyor tabi bnde hemen arkasına hafifçe vuruyorum.tıkanmasın diye.sizler bebeklerinizde böyle bir sorun yaşıyor musunuz?
165
NESCAFE İÇECEĞİM.