09 Mayıs , 2024, 23:03:53

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tuana ve sudem

76
Muhabbet Odası / Ynt: Kızlar Hadi Kafeye
24 Mart , 2010, 18:51:24
korkma canım daha hamileligin başındasın ben 10 önce bebegimi aldırmak zorunda kaldım 7 haftalık hamileydim 6 haftalıktan itibaren belirtiler başldı üzülme canım hepsini yaşıyacaksın inşallah çok güzel bi hamilelik geçirirsin :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
77
Muhabbet Odası / Ynt: Kızlar Hadi Kafeye
24 Mart , 2010, 14:56:11
Alıntı yapılan: cigdem85 - 24 Mart , 2010, 11:58:22
hamile bayanlar geceleri uykumun surekli bolunmesi normalmi daha hamileligin bu kadar baslarinda? hep yorgunum bu yuzden. uyku zor tutuyor arti gece elli kez uyaniyorum sabahta sanki hic uyumamisim gibi yorgun uyaniyorum :-\ basina bole bisi gelen varmni bu normalmi?
birde saclarim cok dokuluyo bu belirtileri goren var mi ???
çok mu heyecanlandın çigdecim illa uyuyacaksın diye bi kaide yok kimi hamileler mide bulantısından başını kaldıramaz kimi hamileler ise tam tersi ne aşeme nede mide bulantısı yaşar hepsi düzelir korkma canım kaç haftalık hamilesin rabbim hayırlısı ve saglıkla kucana almak nasip eder inşallah :opucuk:
78
Muhabbet Odası / Ynt: Kızlar Hadi Kafeye
24 Mart , 2010, 11:52:59
aleyküm selam nasılsınız
80
evet kızlar hak ve hukuk var ama karşındaki insan tabiri caizse bela birise peki ozaman ne yapabiliriz. :icon_scratch: allah kizsenin başına vermesin :amin: :amin: :amin: :amin: kızlar ben yaşadım ve halada yaşıyorum maalesef çocuklar için katlanıyorum  :sad1:
81
slm konulara baktımda hiç aile içi şiddete yer vermemişiz biliyorum kulaga hiç oş gelmiyo ama siz olsanız allah korusunda şiddet karşısında ve hakaret karşısında neler yapardınız? :sad1:
83
Alıntı yapılan: ๑۩۞۩๑ şєкєяιιм ๑۩۞۩๑ - 22 Mart , 2010, 20:15:57
hanımlar ben geldim size bir kaç sorum var ...fazla vaktim yok oğlum çok gazlı :crybaby2: :crybaby2: sürekli uyanıor ve 7/24 meede kalmak ıstıyor...

ılk olarak memelerım hep kanıyor ole yara oldu canım yanıyor cok...meme sılıkkonu aldım gogsume takıyorum ole emıyor damagını yara edermı acaba cok guclu cekıyor cunku...

ıkncıısı cok gazlı ne yapım... :crybaby2:o ağladıkca bende aglıyorum...

ve ınannın kac gundur 1-2 saattlık uykuylayım.. :sad1:

canım bebegin kaç aylık ben bebegime gazı için çay kaşıgına bir tutam kimyon koyup üstünede sütümü sagıyodum onu içiriyordum gazını hemen geçiriyordu istersen dene bebegin kaç aylık bilmiyorum ama bebekler verdikçe emmek ister doymayı pek bilmezler ilk zamanlar doktorum benim için travazol krem verdi benimde çok yaram oldu iyi geldi canım geçmiş olsun güle güle büyüt bebegini :opucuk:
84
Alıntı yapılan: buket_berru - 22 Mart , 2010, 21:07:58
benden sana ozaman canım
sude_tuana  :crybaby2:  :aferin:

balkızım  :laughing7:
sema  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
teşekkür ederim canım :opucuk: :opucuk:
85
Alıntı yapılan: °ღ♥ღ° NeRmİn°ღ♥ღ° - 22 Mart , 2010, 20:31:50
Alıntı yapılan: ESİNCİK - 22 Mart , 2010, 20:15:45
bebek artık kaanalda değil, yerleşti çünkü kanda hcg yükselmeye başladı ama kalp atışını hemen 5 haftalıkken yani adet gecikmesinden 1 hafta sonra görebilio mu?
BENİM KESEYİDE KALP ATIŞINIDA TAM 6 HAFTALIKKEN GÖRMÜŞTÜ DR HAYIRLISI OLSUN ESİNCİM
bu son hamileligimde bende görmüştüm kalp atışını duymuyosun zaten gözüküyo aynen 6 haftalıkken sen söyleyince hatırladım :icon_thumright:
86
banamı sordun esincim bana sorduysan adetim geçeli 5 gün olmuştu bir hafta sonra gittim 6 haftalık dedi doktor bu son hamileligimd ötekinlerde hemen hemen aynıydı ilkini adetim baya geçmişti doktora gittim sanırsam od 2 aylık hamileydim   :icon_scratch: :icon_scratch:ozamandan sonra balardı bulantım
87
 :icon_thumright: :icon_thumright:
89
Alıntı yapılan: ESİNCİK - 22 Mart , 2010, 20:23:47
ne zaman başladı kızlar sizin bulantınz? Annemin adeti gecikmeden bulantıyla anlarmış hamile olduğunu
hamile oldugumu ögrendikten bi kaçgün sonra bulantı ve kusmalarım başlar çokkkkkkkkkkkkkk kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü inşallah sen yaşamazsın hiç bişe yiyemiyosun canım ben bir haftada 5 kilo verdim
90
beni kimse seçmemiş  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:                                                                                                    esincik :binkybaby: :binkybaby:                                                                                                                                                                    balkızz  :k06: :k06:                                                                                                                                                                                    tugba rana  :muzz: :muzz: