Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aylincoskun17

1
canım bagdat caddesinde dr aykut coskun da bile o kadar tüp bebek masrafı olmadı bizim. birde benım dr mı ara istersen değişti mi fiyatları bilmiyorum ama senin söylediklerin pahalı geldi hatta çok pahalı geldi banaaaa
2
ecemcim, biz 9 yıl bekledik eşimle. Dr Aykut Coşkun u keşke keşke daha önce tanısaymışız... şuan ikiz bebeklerime kavuşmama 28 gün kaldı canım. kendisiyle görüşün derim.. .biz hangi doktorlara gitmedik ki ? ahh ahhh verdiğimiz paralar yapılan operasyonlar bitmedi gitti ama sağolsun aykut bey bize hem fiyatta hemde tedavide çok yardımcı oldu allah ondan razı olsun diyoruz her fırsatta.
3
9 yıl denemediğimiz gitmediğimiz doktor kalmadı bizimde eşimle birlikte ayrılma noktasına dahi geldik.. lütfen sizde ümidinizi kaybetmeyin ! allaha sığının ve bu konuda bizi çocuk sahibi yapan feminart dr aykut coskunu bir ziyaret edin. hem fiyatı hem çalışması hemde size verdiği psikolojik destekle aslında ne kadarda boşu boşuna çile çekmişim diyeceksiniz.. lütfen bizi de haberdar edin :((
4
9 yıllık evliliğimde hayatımda çok istediğim çocuktu. Aykut Coskun ile tanıştıktan sonra bize çok rahat olmamızı ve herşeyi kalem kagıtla planlayarak hamilelik yoluna cıktık... şükürler olsun ki ikizlerim için son 28 gün :) allah isteyen herkese nasip etsin... biz doktorumuzdan binlerce kez razıyız allahta ondan razı olsun..