23 Nisan , 2024, 23:57:01

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Ezocan84

1
Bu sabah saat 5de sancilarimin artmasiyla birlikte doguma girdim.. 3 bucuk saat süren dogum sancilarindan sonra kizim dünyaya geldi ve ilk hissettigim ne kadar kücük oldugu ve ne kadar tatli sesinin oldugu  :love9:

Normal dogum yaptim ve kizim 30+4, 1200 gr. ve 39 cm dünyaya geldi.. Küveze aldilar suan beklemedeyim, kizimi görmeyi cok istiyorum.. Kizlar dualarinizi eksik etmeyin, kizim hayata tutunsun, rabbim kizimi hayirli saglikli bir sekilde bize bagislasin..
2
Hemşeriler :) / Viyanadan olan yokmuuuuu
28 Ağustos , 2011, 18:57:10
 :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

tek viyanali benmiyim yani
3
Fıkralar / Sülale..
26 Temmuz , 2011, 23:48:51
Çocuğun biri babasına sormuş : -baba biz nasıl olduk? baba cevap vermiş maymunlar ...türeye türeye biz olduk demiş... tabi çocuk babasının lafına inanmamış. annesine biz nasıl olduk demiş? annesi, ALLAH Adem babayla Havva annemizi yaratmış nesilden nesile biz olmuşuz demiş. çocuk demişki ama babam maymunlar türeye türeye biz olduk dedi anne cevap verir: o babanın sülalesi bizi ilgilendirmez :)

kadindaki cevaba bayildim ya  :toothy10:
4
Kizlar biz haftaya türkiyeye ucakla gitmek istiyoruz.. biraz korkuyorum dogrusu, doktor problemin yok dedigi halde, ne yapsam sasirdim.. aranizda hamile seyahat eden veya edecek varmi? fikirlerinizi bekliyorum
5
Arkadaslar bir bitki karisimi verdi bana doktorum, yumurtlamanin olusmasina yardimci oluyormus, adet düzenliyormus ve gebelige yardimci oluyormus.. Bu bitkileri aliyorsunuz karistiriyorunuz ve demleyip iciyorsunuz, adetin 1. gününden adetin ortasina kadar yani yumurtlamaya kadar.
Bitkiler sunlar (hepsinden 40 gram):
Adacayi
Kediotu (Mürverde deniliyormus)
Pelinotu (Ayvadana, ayakotuda deniliyormus)
Ahududu yapragi
Biberiye
dedigim gibi karistiyorsunuz, ben aldigim yerde karistirilmasini istedim cünkü daha iyi yapiyorlar. 200ml suyu kaynatiyorsun karisimdan 1 tatli kasigi aliyorsun bardaga koyuyorsun üzerine kaynamis suyu dök, 10 dakika demle ve ic, günde 3 defa..
Bende basladim faydasini görecekmiyim diye ates ölcmede yapacagim..
6
Kizlar kan testi yaptirdim, sonuc bu aksam veya yetismezse yarin verilecek, cok heycanliyim yerimde duramiyorum, günümü 2 gün gecti. Hamileligin bütün belirtileri var.. Ne olur dua edin.. :amin: :amin: :amin: :amin:
7
Merhabalar,

Bende hamile olmak isteyen biriyim, 1 senedir bir türlü olmadi  :cussing:
internetde bu sayfaya rastladim. Bugün aslinda adetimin gelmesi gerekiyor, dün test yaptim, bütün belirtileri yasiyorum diye ama negatif cikti.  :y25: acaba cokmu erken yaptim testi, aslinda erken testdi?

Umarim benide araniza kabul edersiniz, sorunumla yalniz kalmamis olurum..
:opucuk: