29 Nisan , 2024, 19:28:27

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - aslıhan

1
acaba doyduğunu anlamadığı için aşırı yiyor ve ondan dolayımı kusuyor bebğim
2
yakınımdaki akrabalarımın tavsiyesi üzerine bende inş doğuma girdiğim anda yakınlarıma abese suresini okutucam.doğumda kolaylık sağlıyormuş.okuduğumuz her duanın makbulü olur tabiki ama bunuda tavsiye edıyorum...allah kolaylıklar versin inş hepimize...
3
dokuz günüm kaldı doğumuma.bugün beyaz bi akıntı geldi acaba nedır.pazartesı doktora gidicem alttan mayene için acaba gitsem mı bugünden.
4
göbeğim ve üstü ağrıyor acaba aynı durumda oln varmıydı benım gibi.kimilerine soprdum doğum yaklaşıyor dedi.acaba neden.
5
10 gün sonra doktorum alttan muayene ediceğini söyledı acıkcası cekınıyorumm nasıl olduğuna dair bir bilgim yok...
6
Yüz ve Cilt Bakımı / mısır unu ve limon
06 Ağustos , 2009, 14:05:37
arkadaşlar yüzdekı yağlanma için bi önerim daha var.yaklaşık 2 yemek kaşığına 1 tatlı kaşığı yoğurt ve 1 veya 2 cay kaşığı limon suyunu karıştırıyoruz.ve yüzümüze iyice yedırıyoruz.kuruyana kadar bekletıyoruz yuzünüzü taşlaşmış gibi hissedebılırsınız.daha sonra temız ce yıkıyoruz.2 günluk hazırlayabılır ve buzdolabında muhafaza edersenız ii olur yanlız üstü kapalı olsun yoksa kurur ve kullanılmaz hale gelır.istersenız kendınıze göre tek uygulamalık yapın....
7
günde bir şişe maden suyunun hem vücuda hemde cılde cok buyuk yararı var.ben her akşam yemeğinden 1 saat sonra maden suyumu içiyorum.dibinde kalan az bşesiyle pamukla tonık olarak uyguluyorum yüzüme boynuma ellerıme faydası olduğunu gördüm tavsiye edrım.ayrıca bıde her salatalık yedığimde kabuklarını soyarım ve özellıkle burnuma masaj gıbı uygularım bununda cok faydası var burundakı yağları alıyo,
8
hamıle kalmadan önce cok hareketlıydım.formumu o şekıl de koruyordum.hamıle kalınca bırden hareketsız kaldım.ve canım cok sıkılmaya başladı.biran önce doğum yapmak ve hareketlı günlerıme donmek istiyorum... :love9:
9
Doğum / 9 aylık hamileyım ve korkuyorum
05 Ağustos , 2009, 15:26:30
beni doğum önerilerinizle aydınlatırsanız sevinirim.normal doğum düşünüyorum fakat acı çekmekten korkuyorum.
10
Tanışma Bölümü / MRB 9 aylık hamileyim.
05 Ağustos , 2009, 15:04:08
tesadüfen buldum bu siteyi.9 aylık hamileyim ve  doğum günüm yaklaştıkça korkularım fazlalaştı.bebeğimi normal doğumla dünyaya getirmeyı düşünüyorum.fakat acı çekmeyıde göze alamıyorum.önerilerinizle yardımcı olursanız sevinirim.ve tabi doğumdan sonra alınan kilolarıda nasıl vereceğimin hesabınıda yapmıyo diilim :love9: