Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - bidamLask

1
Yaşasın Hamileyim :) / PIT PITLARI DUYDUK BUGÜN
14 Haziran , 2013, 16:35:38
                         Doktora gittik bugun kalp atişlarını duyduk cok sukur. Tabi daha cok kucuk oldugu için bişi soylemek için cok erken dedi doktor. 16 gundur devam eden lekenmelerime ise 1 hafta daha devam edebilir dedi. birikmiş kan varmıs galıba kesenin yanında.

             Kalp atısları duyulmayacak dıye cok korktum bi ara.  :k06:  Kendi kalp atıslarımı duydum doktor bebegın kalp atıslarını dinlemeye calısırken. :k06: :k06:

            Normal yasantına don dedı. Ama 2 saatlık bı yolculukta yapma, cam silme vs. seyler soyledi. İçim biraz olsun rahatladı. :love9: :love7: :love9:

        Progestan cok fena baş donmesi yapıyor sadece......
2
Bebeğimi Kaybettim :( / YİNE KANAMA
10 Haziran , 2013, 22:22:59
     Ben hamileyim ama yine kanamam var. Anlamıyorum niye boye olluyor. Doktora gıttıkk progestan ve folık asıt verdi bır hafta sonra kalp atısları ıcın cagırdı. 6+2 gunluk hamıleyımm. İlk gebeligimdede 5 ve 8. haftalarda kanamam olmustu. ılkı kendılıgınden gecmıs ıkıncısınde progestan kullanmıstım.24+5 te yine kanama sonucu erken dogumda sezeryanla kaybettım oglumu.

    O kadar moralım bozuk kı ne yapacagımı bılmıyorum. Yine aynı seylerı yasamaktan cok korkuyorum.Progesteronda kesmedı kanamyı 3 gundur. 12 gundur kanamam var. Agrım sızım yok ama o kanı gormek benımm nesemı keyfımı kacırmaya umıdımı yıtırmeme yetıyor.

   Bu gebeligimdende ümiti kestim nerdeyse. bugun olmasa yarın bişi olacak diye bi korku var. İleriki aylarda bişi olursa sezeryanla kaybedersem yine hiç bi ümidim kalmayacak.

    Yataktan cıkmıyorum nerdeyse. İçim içimi yiyor tüm gün. Daraldım bunaldımm...

    Allah yardımcımız olsunnnn....
3
      kızlar bugun kan testini sonucunu adım ve hamıleymısım :hello2: :hieyt: :muzz:
en son adet tarime gore 5+4 gunluk. hCG hormonu testte 6720.92 cıktı. doktor yuksek dedi. kadın dogumcuya gıdmedım henuz. normamı acaba bu durum  :y25:
basından bu durum gcen varmı acaba :honk:
4
Bu konuyla ilgili bilgisi olan yada başından gecenler varmı acaba??? :love9:
5
Bebeğimi Kaybettim :( / BeBeĞiMi KaYBeTTiM
31 Mayıs , 2013, 00:04:24
         merhaba...
     11 aylık evlıyım ben. 11 subat 2013te 24+5 haftalık erken dogum yaptım. kanamam vardı sezeyanla oldu. sımdı uzerınden 110 gun gectı. 40. gun hemen adet oldum, sonra 39 gun sonra oldum tekrar. ekrar hamile kalmak istiyorum ama bu ay olmadı sanırım 34. gun tekrar regl gıbı kanamam oldu hafıf. Adetımde asla 28 gunde bır olmaz. 34-35 gun ıcınde olur. Tekrar gebelık ıcın erkenmı acaba??? stres yapmayada basladım sankı. Bu ay 2 kere test bıle yaptım Negatif cıkacagını bile bile  :y25:

   Sezaryandan sonra acele etmemelımıyım??? Elımde degıl ama  :crybaby2:

   Ne yapmalıyım??   :dontknow:[