20 Nisan , 2024, 01:53:20

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - özgee

1
selam kızlar önceliklee hepimize rabbım saglıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar nasıp etsinn...Bende adetımı beklıyorum ve 4 yıldır ugrasıyoruzz bayagı bı ara vermiştik ve buay yumurtalama öncesı yumurtlama oldugu gun ve sonrası malum calısmalar oldu :laughing7: benım adet dondum cok duzenlı hep zamannda olurum ve agrılı olur... agrı baslar ve akabınde hemen sokulurum agrıda gun boyu devam eder. beklenen gun dundu ve agrım basladı sabahtann tamam dedımm kesın bırazdan baslıcak ve agrı aksam 10 a kadar devam ettı artık agrı kesıcı almamk ıcın zor tutuyordum kendımı ve kesıldıı bırden bıre :honk: ama çok fazla belırtım yok sadece 1 hafta boyunca karnımın içinde hep gaz dolastı resmen aynı zamnada pıt pıt dıe attı mıdem hafıf agrıyor onun harıcınde goguslerımde hıcbısey yok normal adet zamanlarımdada hıc olmaz ve yaklasık 1 hafta boyunca hep ruya gordum hergece hep ya dogum yaptım ya kan testı  yaptılar pozıtıf cıktı sonuc yada meme uclarımın cogaldıgını gordumm ruyamdaa  :icon_scratch: :icon_scratch: bakalımmm bu agrı olayı aklımı cok karıstırdı aslında hıc umıtlı deıldımm ama ınş bıseyler vardır
2
benımde bugun adet gunumm ama ne yazıkkı aksamı bulmaz olurummmm :-[ :-[ 4 yılın ustunee bole bı hedıyee....... hayali bilee güzellll :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
3
cnmm ya idrar testııı yap barııı hadiii çatlıcammm meraktannnn amaaaa   :director:
4
ayyyy cnmmm benımmm benimmm hadii MASAALAH :nazar: :nazar: inşşolmasınn bişeyyyyyy sendee dıkkat ett uzat bacaklarınıı oturr neişi bosverr amannn bebeişş gelsınde yeterkııııı :hieyt: :hieyt:
5
ben hiçbişeyyyapmadımmmm gecen 1 haftaa cok rahattımyaaaaaa  ;D ama bırazdan kalkıcam bendee
6
cnmm arada bır gırıyorum ondandırr kusummmm suan faceteyımmm amaaaaaa ;D ;D
7
cnm bende aslına bakarsaa gunum gecmedıgı surece hiç test almamm kan testını bıle ilk defa yaptırdımm.... yok bebeimm maaleseff hiç kalmadımm hamilee
8
ayyy cnmm cokkk ii anlıyorumm senii  :y25: ee su hassas idrar testlerı varmıss onlardan denedınmıı pekıı
9
Alıntı yapılan: nisan rüzgar - 16 Ocak , 2012, 17:43:26
leylacım artık namazlardan sonra sizde varsınız dualarımda :amin: :opucuk:
bendee bendeeeeee  :laughing7:
10
sevilayımmmm sen kan testıı yaptır bıaronceeee lutfenn hadı senden guzel haber duymak ıstıyorummm.... :amin: :amin: :amin:
11
kızlar verdıgınızz desteklerdenn dolayı cok tesekkur ederımm... bizi biz anlarızz valla 3 kan testı yaptırdımm kollarıma  bakıp ızlerını gordukçee aglıyorummm... eşimm saolsun benden cok o ümitliydi o cok uzulcek dedım ama benden ona fırsat kalmadıı dun kan testımı yapan kızda kanı alırkenn adetın bayagıı gecıkmışş suann yuksek cıkması lazım felan deyınce bayagı umıtlendımmmm hatta gece hast. kapısında beklerkenn eşim dur su arabayı cıkaralımm belkıı  bebışş varsa heyecandann bıyere carpmayalımm dediiiiii :crybaby2: o cokk zorumaa gıttii yaaaa.... neyseee yazdıklarınızı  okuyunca bıraz olsun toparlandımmm eminimmm inşşş bebeişlerimizzz gelıceekkk inanılmazz tesbıhler cektımm dualar ettımmm ve ruyalarr gordumkıı amaa artıkk bıdahakınee bolee dayanabılırmıyımm bılmıyorum inanınnn... ama yınedeee umutt herzamannn varrrr allahımm bızı inşşşş yavrusuzzz bırakmazzz... kılzlar buarada benım adetımmm afedersınız ama 1 ped doldurmadııı bakınnn genee bişiii çıktııııı :cildir: :cildir: :cildir:
12
ben gecen yıl 6 ay kadar tedavı gordum herseyın yolunda gıtmesıne ragmen olmayıncaa araverdım oluruna bırakalım dedik... bayadırda takmıyorduk ama bu gecıkmee benı cok etkıledı ve ben bugun adet oldummm ilk defaa bu kadar agır gecırdımmm bu ayınormalde istememize ragmen bu kadar takmazdımm ama bu ay cok fazla bebek istediğime anne olmaya gercekten hazır oldugumu anladım.ilk yıl korunduk 3 yıl oldu  az deil.. inş sen güzel haberlerle donersınnn cnm inş. ben gercektenn bugun cok kotuyumm hiçç bukadar üzüldüğümüü hatırlamıyorumm......
13
ben dayanamayım gecee kan testı verdımm yınee 2 cıktıı allahımmm niyee ozaman adet olmuyorumm ben :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: suan sabahın 5i ve aglamaktann bittimmmmm iyicee ümitlenmıştımmm :SSS neyapcagımı bılmıyorumm amaa kendımıı hamile gıbı hıssedıyourm. dun annemdeydımm hep yattımm sen bole deıldınn neoldu sanaaa hiç keyfin yok yerınden kalkmadınn dıyee takılıdııı.... allahımmm sesimizii duy  neolurr.. aynı sekılde annemde kız bebek gormus ve konusmuss ben sızze geldim felan demişş annem anlattı ben agladımmmmmm :crybaby2: :crybaby2:
14
insallahh cnm benımm bugunkıı gazz agrısı gıbıydı bende olcam dıye cok korktumm ama bugunudee atlattıysammm daha korkmuyorumm bol bol tesbıh cekmtımmm bugun banada pazartesı olmuyorr yarın tekrar kan testı vermeyıı dusunuyorummmm :y25: :y25:
15
aminnnnnnnn allahımmm olmayınn kucaklarınııı doldursunnnnn amınnnnnnnnnnnn