Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - berrak

1
oğlumda bayramınızı kutluyor
2
 :hello2:  iyi bayramlar  :hieyt:
3
SEVDAAAAA valla bende çok özledim ya.siteye girince bilgisayar direk interneti kapatıyordu çok şükür düzelmiş.ya maşallah  :nazar: arhan paşam büyümüş,ah teyzesi oğlum bir tatlı oldu yarın 11.ayına giriyor.artık tutunarak yürüyoruz bütün kapakları açıp karıştırıyoruz.çok yaramaz olduk.aynı zamanda herşeyide yiyebiliyoruz.8 tane dişimiz oldu.çok şükür her şey çok güzel .sen nasılsın arhan yaramazlığa devammı?  :nazar:  koca adam olmuş artık yaramazlık yapmaz herhalde  ;D  ya bende seninle sohbetler çok özledim ama inan hiç vaktim olmuyor,işten gelince yatıncaya kadar hiç oturmuyorum bütün gün ayrı kalınca çok özlüyoruz birbirimizi.hep ilgi bekliyor.bir yandan evin işi hiç bitmiyor.cumartesi dahil çalışıyorum sadece pazar kalıyor o günde haftalık temizlik yapıyorum sonrada dışarı çıkıp efeyi gezdiriyoruz.günler nasıl geçiyor anlamıyorun inan nerdeyse efe doğalı bir yıl olacak hiç birşey anlamadım valla.büyüdükçe minik hallerini özlüyorum.buarada fazla kilolarımda gitti 25 kilo verdim eski halime kavuştuğum için çok mutluyum  :hello2:  anlatacak okadar çok şey varki ilk fırsatta yine yazarım,biz seni hiç unutmadık çok seviyoruz. :opucuk:  buda paşam için  :opucuk:   ;D
4
TÜM ANNELERİN VE ANNE ADAYLARININ ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN :flowers:
5
 :muzz:   :muzz:   :muzz:  oh be bu sefer oldu .nasılız bakalım canlarım.ya sitedemi sorun var yoksa bendemi anlamadım .oğlumun resmini bi türlü kabul etmiyor kb fazla diyor, daha önce böyle olmamıştı.teyzoşlar oğlum üst dişlerini çıkarıyor valla bu ara çok mız mız.ayrıca pazar günü 8 aya girdik.yine ağlıyor daha sonra yine yazarım   :opucuk:
6
ya günlerdir yazdıklarımı gönderemiyorum.sürekli hata meydana geldi diyor.  :cildir:  inşallah şuan yazdığımı gönderebilirim.
7
slm arkadaşlar.kusura bakmayın çalışmaya başladığımdan beri size fazla vakit ayıramadım.hem ev işi hem efe bide hastalıklarla uğraşınca günlerim çok yoğun geçiyor.hastalık deyince babamın geçirdiği rahatsızlıktan söz ediyorum şimdi gayet iyi ama bu kezde anneannem 1 haftadır yoğun bakımda aynı şekilde oda kalp krizi geçirdi.valla modamı oldu ne bu kalp krizi ??? çok şükür oğlum iyi mamalarını beni üzmeden yiyor.sizler nasılsınız arkadaşlar sizlerle sohbeti özledim.evdeyken ne güzeldi şimdi hiç işim bitmiyor.bu günde ilk kez eken kalktım fırsat bulup yazıyorum.ilk kez gece saat 4 ten önce saat 1de yattım efe bey lutfetti.her gece 2.3.4.valla uykusuzluktan ölüyorum.şimdi efenin çorbasını yapıp işe gidicem ilk fırsatta yine yazarım.hepinizi   :opucuk:
8
arkadaşlar bebeklerin rotavirüs ve pnomokok aşılarını yaptırmayı ihmal etmeyin. ;)
9
Alıntı yapılan: [[[QSq€€]]] - 21 Mart , 2008, 10:11:42
dişlerınız hayırlı olsun canımmmmmmm.....:flowers: :love9:
sağol güzelim,inşallah birlikte yürüdüğü günleride kutlarız. :opucuk:
10
Alıntı yapılan: sevda - 20 Mart , 2008, 10:25:19
İşte en zoruda bu dimi berrakcım dişlerle emmeleriii... :k06: bende çok ısırıldımm malesefff... :ehi: kolay gelsin hayatım sana... ;) :opucuk:Annelilk hem zor hemde çooook güzellll.... :D
sevdacım bizimki emmeye zorlarsam kızıp ısırıyor. :ehi: 
11
hepiniz sağolun teyzoşlar,oğlum minik dişleriyle hepinizin yanaklarını ısırıyor  :ehi:  ya dişler iyide,şimdiden emerken ısırmaya başladı. :k06:  arkadaşlar işe başladığımdan beri fırsat bulup size uzun uzun yazamıyorum kusura bakmayın,ama inanın hem ev hem iş,bide bebek, hiç oturmadan akşam oluyor ancak yatınca dinleniyorum.tabi gece enaz 3 kere efe acıkıyor.ama herşeye rağmen anne olmak harikaymış.akşam olunca eve koşarak geliyorum.ve oğlumla vakit geçirmeye çalışıyorum.bu akşam annem bizde,şimdi efeyi uyutuyor bende ilk fırsatta size yazıyorum.bende sizden ve meleklerinizden haberler bekliyorum.hepinizi   :opucuk:    :opucuk:        :opucuk:     :opucuk:    :opucuk:    :opucuk
12
teyzoooooooooşlar ,oğlumun alttan 2 tane dişi çıktı. :muzz:    :muzz:    :muzz:  ya insan nasılda sevinçten uçuyor.bu gün oğluma diş buğdayı yaptık, aşurelik buğday şekerle pişirilir, misafirlere dağıtılırken tabaklardan birine bozuk para konur,parayı bulan bebeğe hediye alır. sizdede böyle adetler varmı?  :k06: 
13
Alıntı yapılan: semra - 07 Mart , 2008, 16:27:27
hayirli olsun canim yeni den isi baslamisin  :-[ve pasamin 6 AYI KUTLU OLSUN :occasion16: :occasion16: :occasion16: :occasion16: :opucuk:
sağol güzelim,teyzesi oğlum büyüdüde baba bile diyor artık,tabiki bende işe başladım bu durumda. :ehi:   :ehi: efe doğduktan sonra zaman nasıl geçti anlamadım.daha dün gibi doğum yaptığım gün.neyse gözlerim doldu.sen nasılsın canım yunus emrem nasıl bakalım?bizim 6.ayımızı kutladığınız için çok teşekkür ediyorum,ikinizide çooooook   :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:    :opucuk:
14
 :muzz:   :muzz:  slm arkadaşlar.tekrar çalışmaya başladığım için artık fırsat buldukça size efeyle yaptıklarımızdan bahsedeceğim.bu arada hepiniz inşallah iyisinizdir. :amin: unutmadan minik oğlumda ayın 4 ünde6.ayına girdi.şu an kucağımda ve yazmama izin vermiyor ilk fırsatta daha uzun yazıcam.hepinizi  çokkkkk  :opucuk:   :opucuk:   :opucuk:
15
Alıntı yapılan: sevda - 26 Şubat , 2008, 10:53:23
Hayatım neden mama vercem diye düşünüyorsunki eğer anne sütün varsa ve verebilcek bir iznin varsa ona extradan da ek besinlerr olurr mamaya gerek kalmaz nedersin... ;)

Sütünü sağabilirisin güzel şey ...iş eve uzakmı... ???
evet canım ya biraz uzak.ama ilk bir ay öğlen işe gidicem,yani yarım gün çalışıcam.sadace 2 öğün mama yiyecek.yarım günde olsa beraber olma duygusu beni biraz rahatlatıyor.