16 Nisan , 2024, 15:45:54

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Zara82

1
Yine uzun bir aradan sonra merhabalar arkadaslar......

bir geldim ....en güzel haberi okudum. Goncacigim, coooooook sevindim senin adina...Allah tamamina erdirsin insaallah. Kolay bir hamilelik olur umarim.  :hello2: :hello2: Annenin ameliyat oldugunu okudum gecmis olsun (gec oldu ama), sana da gecmis olsun....ufak bir kaza gecirmisin.
Eylül nasil canim?? Ne kadar büyümüstür simdi...

Anita, senin oglan da benimki gibi afacan sanirim....ne kadar oldu simdi?

Aslicim, senin haberine de cok sevindim. Allah gönlüne göre versin..4

Gözdeeeeee, facebook dan bul beni ...Zehra demirtas..ben senin soyismini bilmiyorum. Güzel kizlarin nasillar? BI resimlerini koy da bakalim..

Eminecigim, öncelikle Fotolar süper cikmis... 2 kiz cocugu annesi olmak cok güzel duygu olsa gerek.
Ceyline de maasallah gitmedigi yapmadigi aktivite yoook, okurken ben yoruldum  :suclu:  Senin kizlar nasillar??


Bizi soracak olursaniz, cok sükür iyiyiz.....eve virus girmedigi müddetce. Birimiz hastalaninca sirayla dolasmadan birakmiyor. Su siralar hepimizin sagligi yerinde cok sükür. Ravza Sena...hafta ici yani 5 gün anaokuluna gidiyor...sabah 8 den ögle 2 ye kadar..ögle yemeginide yiyip geliyor. Anaokulunda egitimcileri cok memnunlar, almancayi iyi konustugunu, cok akilli ve zeki oldugunu söylüyor  :aferin: Bunun haricinde sali ve persembe günleri anaokulundan sonra 2 saatligine camii ye götürüyorum. Camii nin bir bölümünü tipki yuva haline getirmisler , 2 tanede Egitimci var...4-6 yas arasi cocuklara dini egitim veriliyor. Ravza ucarak gidiyor...orada ne ögrenirse hic unutmuyor...cok güzel faaliyetler yapiyorlar. Önümüzde Mevlid kandili icin evde gül yapmamizi istediler, onun disinda yuvadaki cocuklar kendi aralarinda cekilis yapmislar kandil günü hediyesecekler... Ben kendimde evde elif be sini, dualari ögretmeye calisiyorum. Benim kiz cook hevesli, herseyi ögrenmek istiyor...yetisemiyorum bazen.
HArfleri de kendi kendine ögrenmis....ben okulda ögrenmesini arzuladigim icin hic üstüne düsmemistim....bir baktim kendi adini filan yazmayi ögrenmis. Yazi yazmayi suan cok seviyor, veya gördügü yerlerdeki yazilarin harflerini tek tek söylüyor. Kardesi ile bazen iyiler , bazende sac bas girisiyorlar..ama genel olarak iyi bir abla....kardesini koruyor.


Oglum Mirza da , ablasinin pesinde öyle....O nereye giderse Mirza da pesinden gidiyor....tuvalete bile beraber giriyorlar  ;D Ablasini anaokluluna veya camiiye biraltigimda hüzünleniyor, evde cani Sikiliyor....abbbaa abbbbaaa diye seslenip duruyor. O da insaallah 8. ay da anaokuluna baslayacak...biraz kücük oluyor ama ablasi ile birlikte 1 sene beraber gitmelerini istiyorum. Onun disinda bana cok bagli, cok kendini sevdiren, akilli bir cocuk....2. yas gününe az kaldi..

Ravza nin yemek yemesi cok tuhaf, bazen oluyor hic yemiyor.Bazen ise doymak bilmiyor...bende anlamis degilim. Sizinkilerin boyu kilosu nasil????
Ravza 18 kilo , boyunu tam hatirlamiyorum ama en son galiba 105 cm idi...

Arkadaslar 2 cocuk olunca inanin buraya girmeyi yetistiremiyorum, interneti actigimda mail bakiyorum ....biraz facebook da kuzenlerimle teyzemlerimle görüyor
3
Merhaba bizleri unutmayan güzel kalpli arkadaslarim, ;)

herkes ayni dertten yakiniyor sanirim. Yaaaa kizlar ben internete filan hic girmeye zaman bulamiyorum. :BangHead: Girsemde mailime filan bakip 10 dakikada geri cikiyorum. Hepinizi cok özlüyorum, inanin söyle yazilanlari okuyunca bile ferahliyorum ama yok iste zaman yok...böyle aksam olunca yorulup siziyorum.  :sleepy1:

Dünyaya yeni gelen bebisler, hosgeldiniz. Allah saglikli mutlu yillar nasib etsin. :k06:

Tüm güzellerin 4. yasgünlerini kutluyorum, bizi unutmayan teyzelerimizede tesekkür ediyorum. :flowers:

Bizim günlerimiz coooook yogun kizlar..bilseydim böyle olacagini 2. yi gec yapardim. Cok zor iki cocukla ugrasmak, hele birde annelerine cok düskünlerse. Kendime ayiracak hic zamanim yok!!!! Birde simdi Ravzamiz rahatsiz , gecen hafta kresde oynarken düsmüs sag kolunun dirsekten alti kirilmis :crybaby2: 4 gün hastanede kaldik...ameliyat oldu simdi kolu alcida....birde nazliki sormayin...ömrümü yiyoorrr  :suclu: Yinede buna sükür diyorum, beterin beteri vardir.

Mirza, yani oglumda cok bana düskün, afedersiniz tuvalete girmeme bile izin vermiyo...tek istedigim bir an önce büyümeleri!!

Yükleyebilirsem bir kac resim yükleyim, facebook da olan arkadaslar ekleyebilir ..

hepinizi öpüyorummm
4
resim göndermeyi beceremedim  :y25:
5
esimde sik sik bizi birakip biryerlere gidiyor...yazin dil kursuna ingiltereye gitmisti 3 haftaligina...bende annemlerde kalmistim. Gecenlerdede kurban görevlisi olarak güney afrikaya gitti....kamplari filan hic bitmiyor...bazen ayri kalmak iyi geliyor ama cocuklar özlüyor....onun yoklugunda daha rahat ediyorum diyebilirim görümcem bende kaliyor ve bana cok yardimi dokunuyor...
Cooooook dinlenmeye uyumaya ihtiyacim var,...bu yüzden esim sürpriz yapmis 3. ayda 7 günlügüne annemlerle beraber Caprice hotele gisiyoruz...simdiden iple cekiyorum inanin. Türkiyeye gitmeyeli 3 sene olacak, o kadar özledimki.  Yaz tatilindede gelecegiz insaallah, su günlerde biletlerimizi alacagiz...Bunlari düsünerek hep kendimi avutuyorum.

Akraba dügünlerimiz oldu burda...türkiyeden bazi aci haberler aliyoruz. Amcam kanser hastasi durmadan hastaneye girip cikiyoru....sayisini bilmiyorum ama cok kemoterapi aldi durumu iyi degilmis onu cok görmek istiyorum.OOfff yazinca neler cikiyor neler.Inanin böyle yazmak, icimi dökmek bile bana iyi geliyor!!! Ahhh birde hep girebilsem.....beni unutmayin ne olur....sizleri coooook ama coook seviyorum....
6
hayirli aksamlar arkadaslar, umarim beni unutmamisinizdir.... söyle bi göz attim ve gözlerime inanamadim...

Emine hamileymissin.....coook ama cook sevindim...Allah hayirli evlat versin....ve yanlis anlamadiysam jbdun un ikinci bebegi olmus dogrumu?????

Inanin sizleri cok özledim!!!!!!! Ama tek basina iki cocuk büyütmek cok zor...internete girmek benim icin bir lüks oldu..
NAsilsiniz arkadaslar???? Cocuklar, bebisler nasillar???

En son ne zaman yazdigimi hatirlamiyorum, sanirim Mirza nin dogumunu haber vermistim. Oglum simdi 9 aylik oldu..Ama o dokuz bana 9 sene gibi geldi (geliyorda hala).
Ilk 3 ay asiri gaz sancisi cektik...Allahim neydi o günler yaaa, hatirlamak bile istemiyorum...uyku filan hic yoktu.Sonra tam düzeldi dedik...fazla atesten hastaneye yattik 6 gün. Yavrum 10 tane serum yedikten sonra kendine geldi. VE su siralar yine hasta midesini üsütmüs ve ishal var, yarin yine doktora gidecegiz. Günlerim hep onlarla geciyor. Kizimi anaiokuluna götürüp getiriyorumn, alismasi biraz zaman aldi ama simdi cok sükür seve seve gidiyor, almanca da ögrenmeye basladi. Cok inat bir kiz oldu, ve cok bilmis sanki büyümüs de kücülmüs öyle laflar ediyorki insanlarin agzi acik kaliyor..Onun yaninda konusmamiza cok dikkat ediyoruz...ne konusursak hemen kaydediyor. Akilli bir kiz, kiskancligi o kadar yok, kardesini cok seviyor.

Oglumda ayni ablasina cekmis, uykuyu hic sevmiyor!!!!! Uykunun kiymetini en iyi ben anlamaisimdir. Geceleri en az 6 defa uyanir....aksam 11 de yatar sabah 08:30 da gözleini acar...sonra öglen 1 saat daha uyur hepsi bu....Cok zorlaniyorum cooook...doktora gittim yardim istedim eve bir bakici gelip gelemiyecegini sordum ...o da özele girer dedi..
Bir defasinda 4 günde sadece 3 saat uyumustum, yorgunluktan düsüp bayilmisim...betim benzim sapsari olmus...annemler uzaklar herzaman gelemiyorlar...arasira kücük görümcem yardima geliyor sagolsun...Misafirlerimiz eksik olmuyor...onlari bile tek basima agirlayamiyorum yardim olmadan!!! Insaallah o da bir hayirlisiyla büyüsün baska birsey istemiyorum. Esimde yardim etmeye caliyior ama Mirza bey onda ne uyuyyor ne de duruyor....cook fena anneci.. Emziriyorun hala ama o kadar cok gelmiyor artik..mama verince daha rahat olur dediler denemedigimiz mama kalmadi ama hicbirinide sevdiremedim...1 yasina bi gelseydi süt deneyecegim artik ..
8
Merhabalar arkadaslar, bizleri soran herkese tesekkkür ediyoruz.
Eveeeettt, 29.03.2009 tarihinde saat 11:31 de oglumuz Mirza ya kavustuk. Ayin 28 inde sancilarim vardi her 10 dakika da bir ama dayanilmayacak kadar degildi. Yinede bi hastaneye gidelim dedik. Ayni Ravza dada oldugu gibi , bebegin kalp atislarini hizli buldular 200 idi. Hastaneye gittigimizde saat 22:00 idi. Bebegin kalp atislari cok hizli oldugu icin  orda kalmam gerektigini söylediler. Gece 12 den sonra bana suni sancilar vermeye basladilar, cünkü benim sancilarim dogum icin yeterli degildi. Bitkisel ilaclar verdiler, ardindan 3-4 tane fitil verdiler....onlarda yetmedi suda masaj filan uyguladilar....bu arada saat sabah 6 yi gösteriyordu. Ama benim sancilarimda hic bir gelisme yok....rahim agzinin yumusamasi icin 2 defa igne yaptilar....6 cm acilmisti ama bende sanci henüz yoktu...Sonra serum takildi....o serum sayesinde sancilarim biraz fazlalasti....ama bilmiyorum nasil dayandim 10cm acilmasina ragmen ben sancilara dayanabiliyordum. Esim bunca zaman hep yanimdaydi ve basimda öyle Kuran okudu. Cok faydasini gördüm. Son care olarak suyumu patlatmaya karar verdiler...Hastanenin basebesi geldi ...afedersiniz parmagiyla suyu patlatti.....saat 10:30 idi. Saat tam 11:00 de ben cok fenalastim....istigfar ettim...2-3 doktor geldi....bebegin kalp atislari kötü dedi...ve alt taraftan birsey soktular...bebegin kalp atislarini normale düsürmek icin ....o an cok aci hissettim.Normalde suda dogum istemistim...ve hicbir problem yoktu ama bu istigfar yüzünden yerinden kalkamadim, ardiondan takili olan serumu doktor hemen cikarttirdi.
Ama benim halimi düsünün artik uykusuzluk, ilaclarin vermis oldugu yan ewtkiler....gözlerim tam görmüyordu...benekli görüyordum heryeri...Sonra 11:15 sancilarima dayanamaz hale geldim....3 büyük sanci geldi.....(ama ön tarafa bastiriyordu), basebe arkadan bastirdiginda haber ver dedi.....4. sanci arkadan geldi.....veeeeee sonucunca oglumda geldi 11:31 de Bebegim kucagimdaydi. Ama o kadar yorgunluktan, bas agrisindan ve düzgün göremememden bebegime ilk etapta doyamadim. Ooofff sanki o anlarai yine yasadim. Allah kimseyi orda birakmasin, cok zor birsey yaaaa su dogum yaaaa.....

Oglum 4150gramm ve 54 cm dogdu. Dogum aninda kesmemisler fakat ön taraflar biraz zedelenmis bu yüzden dikislerim var.
Hastanede 3 gün kaldik ve ciktik. Annem bizde kaldi cok faydasi oldu , simdide kücük görümcem yanimda kaliyor. Ravza hanimda kardesini cok sevdi. Kiskanclik var ama asiri degil, cok seviyor kardesini hep korumaya calisiyor. Her gün eve ebe gelip gidiyor, suan oglum 4200 gramm, emiyor. Simdilik benden bu kadar benimki emmek icin sabirsizlaniyor......cok obur teyzelerii.....
9
merhaba arkadaslar , ben hala dogurmadim  :k06: benim bu oglanin gelesi yok yaaaa.....artik dayanacak gücüm klamadi. Dün sancilarim vardi , gittik hastaneye....sancilar dogum icin yeterli degil dediler geri yolladilar...surda 4 gün kaldi ...dua edin günler saatler gecmek bilmiyor...

Goncacigim, benim kizda öyle inatliklar yapiyor hele su son günlerde benin iyice cileden cikariyor....sunu yapalim hayir yapmayalim....ayni senin anlattigin sekilde...bende üstüne gitmiyorum fazla...sende öyle yap...Allah tan kayinvaliden sana yardimci oluyor...benim su halimde bile yardimcim yok, annemgil uzak herzaman gelemiyor. Kayinvalidede pek orali olmuyor....kadincagiz ben hastanenede yatarken Ravza ya nasil bakacagini düsünüyor...Demezmi gecenlerde bana....eger yemek filan yemezse...Alirim senin yanina getiririm zaten hastane surasi.....
Bende aynen söyle: Anne , sakin o hatayi yapayim deme....KAdin ne diyecegini sasirdi  :sad1: böyle iste....


Sancilarin baslamasi icin ne yapabilirim?????????????????????????????????????????????????
10
Yine uzun  bir aradan sonra merhabalar arkadaslar,

nasilsiniz? Neler yapiyorsunuz? Umarim yaramaz birseyler yoktur. Ben bir türlü firsat bulup giremiyorum yaaa....hergün aklimda ama olmuyor iste. Bebegin esyalarini hazirla, hastane bavulu hazirla, Ravzanin cantasini hazirla.....yika ütüle derken günlerim gecip gitti. Benim kiz bayagi bi hastalandi halada öksürük devam ediyor. Bi gece karnim agriyor diyerek uyandi sabaha kadar 6 defa istifadr etti....düsünün bu halimle her tarafi tekrar temizledim. aradan 2 gün gecti ayni hastaliga bende yakalandim...dogrucam artik zannettim. Ama simdi cok sükür iyiyiyiz. Evet anlasildigi gibi hala dogurmadim.

Artik dayanacak gücüm kalmadi ama......hic biryerimi rahat hareket ettiremiyorum, evde birde cocuk olunca cok zor oluyor hele bel agrisindan ölecem...Bu defa karnim sivri büyüdü ...önümde top gibi duruyor tabii bütün agirlik bele...
Bu pazartesi kontrolüm vardi....doktor hastaneye gönderdi hemen ....su azalmis dedi. Bizde sevindik tamam artik dogar diye....Ama hastanede kontrol ettiler...bebegin durumu cok iyi su da yeteri kadar var dediler... Birde alttan kontrol etti...ama öyle bi canim acidi resmen ter döktüm....bugüne kadar kanamam oldu...(kanama olur normal dedi) 2 cm acilmis ve yumusamis dedi.....heran dogum gerceklesebilir dedi ama bende hala tik yok.....Sancilarim oluyor bayadir ama yeterli degil tabiiki....Birde bebegin cok iri olacagini söylediler , acayip korkuyorum simdi nasil olacak diye suanda 3600 grammis....Dua edin kizlar...

Benden havadisler böyle, insallah yine yazmaya calisirim....ya dogurduktan sonra ya da önce  :k06:
Hepinizi cok seviyorum, öpüldünüz
11
jbdun, Ecrin hanima gecmis olsun ,umarim en kisa zamanda atlatir. Türkiye okullar ne tatilindeki? Arkadasin icin bende cok üzüldüm....ölü bir bebegi dogurmak...!! Allah im sen büyüksün. Insaallah en kisa zamanda yine hamile kalir.

Goncacigim, Ravza da öyle arasira tozutuyor...tam oturmus ögle uykusu yok ....bazen 1 saat gec bazen bir saat erken....cani ne zaman isterse...öldürür bu cocuklar gercekten.. Bazende oluyor hic uyumak istemiyor....ama aksam erken yatayimda demiyor...hic sevmiyorlar yaaa uykuyu...ahhhh bilseler ne kadar kiymetli birsey  :tongue3:

Gözdecigim, icime dogmustu yazacagin. Gözün aydin canim, esini ve seni tebrik ediyorum. Allah yavrularini anneli babali büyütsün insaallah. Cok sükür Mina na kavusmussun, cok sevindim...darisi benim basima. Ismi cooook güzel...benim de eger kizim olsaydi HIra düsünmüstük. Nasil Hira kiskaniyormu? Mina yi emziriyormusun? Mirza: Sehzade demekmis. Eskiden önde gelmis ailelerin ogullarina verilen Ünvan, beyzade demek. Esim cok istiyor. Hindistan da bu ismin oldugunuda dün bir arkadasim söyledi :-)

Bizde bugün bir yere davetliydik, Ravza nin yasitlari vardi....güzel oynadilar...eve geldik hemen yatirdim. Bende kac gecedir mide yanmasindan uyuyamiyorum. Inanin dün gece oturarak uyudum biraz...o kadar kötü  :'( kendimi yataga atmaya korkuyorum.
12
Güzel arkadaslarim hepinize iyi aksamlar.....

biliyorum bana cok kiziyorsunuz ama inanin hic vaktim olmuyor.
NAsilsiniz, cocuklar nasillar?? Umarim yaramaz seyler olmamistir. Hepinizi o kadar özlüyorumki, merak ediyorum ama inanin elimden birsey gelmiyor.

Firsat buldugumda da yatiyorum Ravza ile beraber ..cok uykuya düstüm.

Bizden kisaca sizleri haberdar edeyim. Kizim cok iyi maasaallah....artik iyice konusuyor...hatta haddinden fazla konusuyor, anlamadigi bilmedigi birsey yok...Büyümüsde kücülmüs derlerya aynen öyle. Gecenlerde Ravza hanima oda hazirladik yani dogacak bebegimizin ve onun olacak. Simdiye kadar yanimizda yatiyordu. O da sini cok sevdi, kendisi artik uyuyor cooooook sükür.....sadece masal anlatiyorum ve o uyuyana kadar bekliyorum. Sansim varsa gece kalkmiyor...ama bazi geceler öldürüyor beni.
Esim Hacca görevli olarak gitmisti , yazmistim sanirim. Hacc dan döndü...gelen giden cooooook oldu, halada oluyor . Kizim babasina daha bir düstü.

Hamilelik iyi gidiyor, suan 33. haftamdayim. Bugün kontrolüm vardi, 1800gr ve 43 cm olmus oglumuz Mirza !!! :-) Artik koca göbisle dolasiyorum. Herseyi yapmakta zorlaniyorum, bebek kipir kipir coook hissediyorum.....kafasi dönmüs durumda. Bu hamileliktede biraz sorun cikmisti ama bugün kontrolde herseyin iyi oldugunu söylediler. Benim plasenta ya olan kan dolasimimi iyi bulmuyordu doktor ama simdi cok sükür düzelmis. Bel agrim cok oluyor, Ravza yi istesemde kaldiramiyorum. Araba sürmekte zorlaniyorum.....bir an önce dogurmak istiyoruuuuummm. Simdiye kadar 12 kilo aldim. Aklima gelenler bunlar arkadaslar....Yorucu günler geciriyorum, cok halsiz hissediyorum kendimi, dedigim gibi bos zamanlarda hemen uyumak istiyorum   :suclu:

Simdilik hepinizi kocaman öpüyorummm.....yine girmeye calisacagim INSAAAAALLLLLAAAHHHH

SizleriSeviyoruz
13
birkac resim gönderecektim ama beceremedim, kusura bakmayin..
15
HAyirli geceler Sevgili Arkadaslar,

ne kadar kizsaniz haklisiniz... Nasilsiniz diyerek baslamak istiyorum. Umarim herkes iyidir ve cocuklarin 2. yilinin tadini cikartiyordur. Kizlar hakkinizi helal edin, ben artik yetisemiyorum foruma....olmuyor bir türlü firsatini bulup giremiyorum.Inanin cok üzülüyorum.... Kisacikta olsa birseyler yazmak istedim.

Hepinizi cok merak ediyorum...Neler yapiyorsunuz? Cocuklar nasillar? Yeni hamisler varmi aramizda?2 yasina girmis kuzularin yasgünlerini kutluyorum.  Inanin gecenlerde (2 ay olmustur) okumustum ve 2 sayfa herkese yazacagimi not aldim ...onlari bile zaman bulupta sizlerle paylasamadim. Ama burdan kopmak ta istemiyorum k-o-p-a-m-a-m-. Beni bu sekilde idare edin ne olur!

Biraz bizden bahsedeyim. Ravza Sena 2 yasina girdi.(KUtlayanlar olduysa, cok tesekkür ediyorum). 2 yasina girdiginden beri yapisik haldeyiz. Bana asiri ama inanin asiri derecede düskün bir cocuk...bu nereye kadar böyle gidecek bi´lmiyorum. BAzen sebepsiz yere kendini yerden yere atiyor. Gecenlerde kontrolümüz vardi, kilosu 13 gedi boyu ise 91 cm. Doktor gayet normal dedi. Öyle asiri yiyen bir cocuk degil! Cok zeki, cok akilli dedi doktor. Yalniz onun bile hemen dikkatini ceken bana olan bagliligi oldu. Haftasonlari anneannesine ya da babaannesinde kalsin ...biraz uzaklasin dedi. Ya da anaokuluna yazdir dedi. Arasira hastaliklarimiz oluyor ama hemen atlatiyoruz , daha yeni grip olmustu 4 gün 40 derece atesi oldu doktora götürdüm sadece fitil ver gecer dedi..öylede oldu.
Bunun haricinde hamilelik devam ediyor , ama ben hic birsey anlamiyorum. Ilk cocuktaki gibi olmuyor hicbirsey . Zaman daha cabuk geciyor..cogu zaman hamile oldugumu bile unutuyorum. Suan tam 20. haftamtayim, bu persembe kontrole gidecegim...umarim cinsiyeti belli olur. Hamileligimin ilk 3 ay coooooook kötü idi. Mutfaga giremiyordum...yemek kokulari beni mahvetti. Bulasik makinesinin kokusundan bile bulaniyordum 5 kilo verdim. Ama simdi artik iyiyim cok sükür. Arasira basim dönüyor....onuda persembe günü soracagim. KArnim birden cikti...bende cok sasirdim. Ravzas da kardesinin gelecegini biliyor. Cok cabuk yoruluyorum ve hep uyumak istiyorum !!! ama nafile... aksamlari tavuk gibi hemen yataga atiyorum kendimi....cogu zaman öglenleri Ravza yatinca bende yatiyorum dayanamiyorum.
Oooooffff laf cokta...uzadikca uzayacak.
GEcen hafta görümcemin sözü oldu. Bu haftasonuda nisan yapilacak! Bu da beni cok yordu...yardima gitmeler vs. Onun disinda kayinvalide tr ye gelmisti 3 haftaligina...yine ben baktim evdekilerine. Simdi dügün alisverisi icin yine gidecekler  :cildir: :cildir: ama bu defa birsey yapamam !! Sonra....kendi annemler ev yaptiriyorlardi...o ev bitti sayilir 3 gün oldu yeni eve girdiler...Onlarda bir kac gün bende kaldi. Onun disinda onlarada arasira yemek filan yaptim. YAni hayatim hep kosusturmayla gidiyor.....Bana ne zaman birileri birseyler yapacak bekliyorum!!!!
EEnnn sok haber geliyor, Esim bu ayin ortasinda Hacc a görevli olarak gidiyor!!!! bir taraftan seviniyorum bir taraftan üzülüyorum. Tam 6 hafta ayri kalacagiz...Evlendik evleneli simdiye kadar hic ayrilmamistik. Ben neysede, RAvza icin cok zor olacak!! SImdi nisandan sonrada onun hazirliklariyla ugrasacam...bu 6 hafta icerisindede biraz kendime vakit ayirmayi düsünüyorum...araba bende olacak...annemlerde filan kalmayi planliyorum bakalim hayirlisi...
ISte böyle arkadaslar....HEpinizi coooook seviyorum (yazamasamda , giremesemde)   Kuzularida kocaman öpyüroum..iyi geceler