19 Nisan , 2024, 04:00:36

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - melissa_naz

1
slm arkadaslar ben dogdugundan beri primanin islak mendilini kullandim ve hala kullaniyorum cok memnunum.tavsiye ederim ;)
2
Alıntı yapılan: handan - 03 Nisan , 2008, 17:39:36
arkadaşlar bebeğim 2 aylık. kraftın yeni doğanlarınında kullanbileceği bel ve boyun destekli kangurusundan aldım fakat hemenkullanmak konusunda kararsızım. ne düşünüyorsunuz?

canim ya bizde heveslendik aldik ama bebisi onun icinde tutmak ne mumkun evde bir ciglik bir kiyamet,benim kizim simdi 4 aylik oldu inanilmaz mutlu onun icinde etrafida gordugu icin bu arada 3.5 aylik basladik biz kanguruya.bilmiyorum dene istersen ama bebisin daha kucuk etrafi kesfetmeye basladiginda daha zevkli olur.ama evin icindede olsa dene bence belki cocuktan cocuga degisir seninki sever huysuzluk etmez belki ;)
3
arkadaslar bebegim 4 aylik oldu ama benim hala 8 kilo fazlam var 1aydan  beri gram inmedim cildiracagim.eski kiyafetlerime sigamiyorum.ustelik yaz geliyor :honk:
4
selam!!! insallah allah dualarini kabul eder ve anneligi sende yasarsin.yazini okudum ve duygulandim.allah isteyen herkesi evlat sahibi yapsin.senin icin dua edecegim   :amin:insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin sevgiyle kal  :flowers: