22 Mayıs , 2024, 05:51:03

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - yeliz&osman

331
Fıkralar / Tilkinin Ramazan Ayı
22 Eylül , 2007, 22:07:25
Tilki ormanda gezmekdedir. bir agacin dalinda asili bir geyik budu görür.
Açtir ama süphelenir kontrol etmeye baslar ve görür ki bu bir tuzak.
Geyik budu bir iple bombaya baglidir. Epeyce uzağa gider
ve başini kollarinin üzerine koyarak yatar, biraz sonra kurt
gelir, budu görür ve yatan tilkiyi de tabi... Tilkiye sorar "napiyorsun
dostum"
Tilki cevap verir "hiiiiç... yatiyorum"
-Burda bir but var
-Evet var
-Neden yemedin ? Tilki sakince cevap verir ;
-"BU GÜN ORUCLUYUM" Kurt kendinden emin ;
-"Ben yiyeyim o zaman" Tilki "Buyur afiyet olsun" der.
Kurt but 'a uzanir uzanmaz bir patlama, ortalik toz duman, kurt
yarali, hareketsiz, 10 metre uzakta perisan halde yatarken tilki
sakince budu yemeye baslar. Bunu gören kurt ;
-"LAN ŞEREFSİZ HANİ ORUÇLUYDUN???"
Tilki pişkin pişkin



Biraz önce top patladi duymadin mi ?"
332
Fıkralar / Akıllı Kadın :)
21 Eylül , 2007, 21:33:53
Kadının birinin bir gün golf oynarken topu ormana kaçmış. Topunu aramaya koyulmuş ve bu sırada tuzağa yakalanmış bir kurbağa görmüş. Kurbağa ona, "Beni bu tuzaktan kurtarırsan, senin 3 dileğini yerine getireceğim" demiş. Kadın onu kurtarmış, kurbağa da "Teşekkür ederim, ama sana dileklerinle ilgili bir koşulu söylemeyi unuttum. Ne dilersen dile, kocan 10 kat iyisine veya fazlasına sahip olacak!" demiş. Kadın "Tamam" diyerek kurbağaya dileklerini söylemeye başlamış.

İlk dilek olarak Dünya'daki en güzel kadını olmak istemiş. Kurbağa onu uyarmış. "Bu dilek, senin kocanı da Dünya'nın en yakışıklı adamı yapacak ve kadınlar onun başına üşüşecek" demiş. Kadın ise; "Bu önemli değil, çünkü ben nasıl olsa Dünya'nın en güzel kadını olacağım ve sonuçta da onun gözü benden başkasını görmeyecek" demiş. Böylece Dünya'daki en güzel kadın olmuş.

İkinci dilek olarak, Dünya'daki en zengin kadın olmak istemiş. Kurbağa kadını yine uyarmış: "Bu kocanı da Dünya'daki en zengin adam yapacak, senden de 10 kat zengin olacak" demiş. Kadın; "Bu da önemli değil, çünkü benim olan onun, onun olan da benimdir" demiş ve böylece Dünya'daki zengin kadın oluvermiş.

Kurbağa, üçüncü dileğini sorduğunda ise kadın; "Hafif bir kalp krizi geçirmek istiyorum" demiş...
333
Doğum / Ynt: doğum hediyeleriniz
19 Eylül , 2007, 21:41:43
Ben hamile olduğumu öğrendiğim günün gecesi eşim bana süpriz yapıp istanbula ailemin yanına götürdü benim için en güzel hediye buydu hamile olduğumu aileme telefonda deyilde yüzlerine söyledim cok güzel oldu.Ben doğumumu istanbulda yapmak istedim ve sag olsun beni kırmadı doğumu istanbulda ailemin yanında yaptım. Doğumda ise cok güzel bi çiçek yaptırmıştı ama ben yinede hani benim doğum hediyem diye söylenmeye başladım doğumdan 25 gün sonra arabamızı deyiştirdik artık benim dilimden kurtulmak içinmidir nedir bilinmez arabayı benim üzerime yaptı ve al sana doğum hediyesi dedi  :ehi:
334
Alıntı yapılan: sevda - 19 Eylül , 2007, 14:26:10
Ahhh canım yerim ben onu ne tatlıdır şimdi o misleeer gibi süt kokuyordur çok öp benim yerime osman burağı iki ismi var demek ne güzel adıyla güzelce yaşar inşallah çok öptüm sizi.

Bu arada sormak istediğin bişey varsa mutlaka yaz benim hem bu sayfada hemde diğerlerinde konu başlıklarım var yapabileceğim yardım edebileceğim bilgiler varsa mutlaka paylaşırım seninle cici anne... :opucuk:

Saol şimdi uyuyor uyansın öperim senin için yardım talebin içinde cok teşekkürler aklıma takılan bişi olursa sorarım saol
335
Ben normal doğum yapmadım ama benim dikişlerde iltahaplandı sürekli aktı sezeryan doğum yapcak arkadaşlarda enazından 2 hafta sırt  üstü yatsınlar dinlensinler ben hiç yatmadım ve cok kötü acılar cektim doktorum ilaçların bittikten sonrada akma devam ederse tekrar ameliyat olursun dedi inanın cok korktum ama cok şükür korktuğum başıma gelmedi akıntı durdu ve bende tekrar ameliyat olmaktan kurtuldum  :hello2:
336
Alıntı yapılan: sevda - 19 Eylül , 2007, 14:13:33
Evet aslında haklısın ama işte anneanneler ve babaanneler istiyor ve yapmazsanda biz sizi böyle büyüttük bizde yaptık bak sana bişey oldumu  diye yakınıyorlar malesef :-\

Evt çok haklısın annemle telefonda tartıştık bu yüzden zaten  :'( sen hiç bişeye dikkate etme dikbaşlılık yapmaya devam et ne var sanki sölenenleri yapsan diye azda olsa azarladı  :caca: ama ne yapayım sacma geliyo  :dontknow: Bebeğimin adı OSMAN BURAK sezeryanla doğum yaptım bugün 43 günlük. Maşşalah sen büyütmüsün ALLAH bağışalasın ismide pek güzelmiş ismiyle saglık sıhhat içnde büyüsün inşallah
337
Herkes ayrı bişiler söleyince sinir oldum zatn bana sacma geliyo ya böyle bişi olsa heryerde kırk banyosu aynı olur ama her yörede farklı bişiler yapıyorlar biri şöle biri böyle diyince sinirlendim hiç kimsenin dediğini yapmadım temizce yıkandım abdestimi aldım bana göre bu yeterli  :'( :k02:
338
Merhaba arkadaşlar kırk banyosu nasıl yapılır  :dontknow: herkes bişi sölüyo bende şaşırdım ve sizlere danışmak istedim annem ayrı bişi sölüyo kayınvalidem görümcem ayrı bişi komşular ayrı   :icon_scratch: ya nasıl cıkar bu kırk beni deli etcekler  :cildir:  :caca:
339
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA
15 Eylül , 2007, 23:43:23
evet aynen öle yapıyorum önce emziriyorum daha sonra mama veriyorum her fırsatta emziriyorum emzirdikçe süt çoğalır diyorlar ben de sabırla çoğalmasını bekliyorum  :sad1:
340
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA
15 Eylül , 2007, 19:53:20
 :love7:Teşekkürler arkadaşlar cok şükür bebeğim iyi bir sorun yok  şimdilik yarım kırk günlük olcak henüz cok önemli bi sorun yaşamadık sadce yeterli anne sütü almıyo mamayla besleniyo süt yetersiz bebeğimin ismi  OSMAN BURAK hepiniz bebeğini çocuklarını ALLAH bağışalsın ALLAH analı babalı büyütsün  :love7:
341
Emeklilik  :sad1:
342
Doğum / Ynt: Acısız Normal Doğum Videosu
14 Eylül , 2007, 19:55:17
Ne yalan söliyim ürperdim normal doğumu seyredince iyiki sezeryan olmuşum  :honk:
343
Hemşeriler :) / Zonguldaklı yokmuuuuuuu ????
14 Eylül , 2007, 19:38:55
Zonguldaklılar nerdesinizzzzzzzzzzzz  :crybaby2:    :dontknow:
344
merhaba bende malatyalıyım catyol ama zonguladakta oturuyorum
345
Tanışma Bölümü / MERHABA
14 Eylül , 2007, 17:27:20
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum umarım hoş vakit geciririz ben 37 günlük anneyim cok güzel bi şey bu ALLAH herkese nasip eder bu duyguyu İNŞALLAH