Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - gülayeren

1
Protesto / Ynt: bir anne oğluyla evlenmiş
22 Ocak , 2007, 14:32:56
kıyamet alametleri bunlar arkadaşlar , böylesi rezilliği ilk defa duyduk daha neler görecez

Allah sonumuzu hayır etsin
2
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
18 Ocak , 2007, 14:37:25
Alıntı yapılan: safakrazi - 17 Ocak , 2007, 19:15:16
AH HERKES AYRI DERTLİ KAYNANASINDAN :)

BENDE EVLENDİKTEN 2-3AY SONRA BİR KÜSTÜM TAM 4 SENE GÖRÜŞMEDİM TABİ SADECE BEN DEĞİL YAPILANLARI HAZMEDEMEDİĞİ İÇİN EŞİM DE GÖRÜŞMEDİ. TA Kİ HAMİLE KALANA KADAR.

ŞİMDİ GÖRÜŞÜYORUZ. BANA OĞLUNDAN FAZLA DÜŞKÜN BU BENİ DELİRTİYO BAZEN TAHAMMÜL EDEMİYORUM ONCA OLANLARDAN SONRA BÖYLE HİÇ BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ DAVRANMASINA.

AY BİDE BAŞKA KAYNANALARI KÖTÜLEYİP DEDİKODU YAPMIYOR MU KARŞIMA GEÇİP BEN AĞZIM ABARTISIZ BİR KARIŞ AÇIK DİNLİYORUM ONU
:o

çok hoş ya canım iki senedir bizimkide başka kaynanaları çekiştirip hatta onların gelinlerine kol kanat geriyor bide bana neler yaptığını anlatıyor. Bunların hepsi aynı model bende senin gibi ağzım açık dinliyorum iyi yapmışsın anne falan diyorum yani ne yapabilirimki başka. Eskileri açsan daha çok moral bozulacak en iyisi he deyip geçmek.
3
Yasemincim , Ömer Farukcum sayfanız hayırlı olsun. Burdada bulduk sizi  :wave:

Öpüyoruz kendi işini yapan yakışıklıyı  :-*
4
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
16 Ocak , 2007, 13:51:00
Kaynana forumu açılıyor ve bir iki dertli ne güzel keşke bende sizler gibi canım annecim diyebilseydim.  :dontknow: Çok uğraştım sevdiğim adamın annesi olması dolayısıyla ama olmadı olamadı. Taa nişanlıyken aramızı bozdu nerdeyse ayrılıyorduk. Eşimde benim annem böyle ben düzeltemedim sen düzeltemezsin dedi ve ogün bugün arkamda sağolsun .
Geçen sene hacıya gittiler ondan sonra davranışlar tavırlar değişti ama benim gençliğimden çaldıkları o üzüldüğüm zamanları geri getiremezler. Hakkım olsun diyorum o üzüldüğüm zamanlar hakkım olsun. Senede belki 15 gün görüşüyoruz ayrı şehirlerdeyiz çok şükür. Aynı şehirde olsak herhalde kesin ayrıldıydık biz kaynana yüzünden . Geçen sene hamileyken bebek kıyafetleri almaya gittik (senede bir kere denizliye gitmişiz ) onu götürmedik diye neler yaptı o zaman bile ağlattı ya beni ne diyim artık .