Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - tgbybr

1
kızlar merhaba. oğlum 6 ay 4 günlük. dün 6. ay kontrolü vardı. dr pipisinin ucunun dar olduğunu sünnet gerektiğini söyledi. üroloğa gösterdim en geç 2 ay içinde yaptırı dedi. enfeksiyon kapar böbrekleri zarar görür dedi. ama daha çok küçük kıyamıyorum. 7 yaşına gelsin istiyodum. başka dr a götüreyim dedim eşim de tamam dedi. eve gelip baktı iyice yok göstermene gerek yok gün al yaptıralım dedi. yavrum çok ufak yaaa. yaptıran var mı kızlar hiç??
2
kızlar nasılsınız? batur han 5.5 aylık oldu. dikkat ettim de yüzüstü yatırınca poposunda sanki selülit var. neden acaba. çok şaşırdım. bu ara biraz tombik oldu ondan mı acaba???
3
Kızlar merhaba. Allah tan bir mani çıkmazsa yakında işe başlayacağım. öğle tatillerinde eve gelmeye çalışacağım ama yine de süt sağma makinesine ihtiyacım olabilir. tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? philips avent ler iyi gibi ama yine de fikir almak istedim...
4
kızlar oğlumunn özellikle geceleri burnu tıkanıyor. ememiyor yavrum. yastığı terden sırılsıklam oluyor. sanırım teri üşütüyor başını burnu tıkanıyor. yorganı bile ıslanıyor terden. dünden beri nezle gibi. ağlama sesi bile değişti:( sürekli serum fizyolojikle geziyorum. bi hapşırıyo bir sürü sümük çıkıyo. ne yapıcam bilemedim. kayınvalidem de bıdı bıdı çocuğu hasta edeceksin diyip duruyor :cussing:
5
kızlar oğlum 4 ay 9 günlük. artık çok uyanık vakit geçiriyoruz. şarkılar söylüyorum oyuncaklarla oynuyoruz. başka neler yapabilirim??
6
kızlar merhaba. oğluma demir ilacı vermeye başladım. kakası simsiyah oldu. bu geçici bişey mi? yoksa demir aldığı sürece böyle mi olacak??
7
kızlar merhaba. bebeğim 4 ay 8 günlük. doğumdan sonra saçlarım çok gürleşti ama son 1 haftadır avuç avuç dökülüyor. ne yapacağımı bilmiyorum. bu sorunu yaşayan var mı?
8
kızlar merhaba. batur han  3.5 aylık. yatınca biraz duruyo ama sıkılıyo. sürekli kalkmaya çalışıyo. yastığını yükseltiyorum ya da kucağıma alıp yarım oturtuyorum zararı olur mu ki? ne zaman başlayım oturtmaya??
9
Bebeğim Doğdu :) / Tülay Bebeğine Kavuştu
05 Eylül , 2011, 22:14:04
kızlar tülay bayramdan beri hastanede yatıyor. tansiyonu çıkmış. doktor 36. haftasının dolmasını beklemiş. büyük ihtimal yarın kucağına alacak prensesini. konuştum ben. gayet iyiydi. hepinizden dua istiyor...
10
kızlar merhaba. oğluşum artık 3.5 aylık oldu ve portbebeye sığmıyor. ve yatmak da istemiyor. oto koltuğu alıcam. chicco nun proxima modeli var. 0-18 kg kullanılıyor. yatabiliyor da. fiyatı 250 tl ye buldum. kullanan var mı alsam mı acaba? ya da başka marka var mı iyi?
11
kızlar merhaba. 18 mayısta oğlum oldu. daha 3. ayını bitirmedi. bikaç gündür sürekli ellerini ağzına sokuyor ve 1 aydan fazladır da salyası akıyor. hele ki son günlerde tüm göğsünü ıslatır oldu salyası. ağzına baktım alt çenesindeki diş etlerinde sanki 2 tane diş var içinde. parmağımla kaşıdım orayı çok hoşuna gitti. daha 3 buçuk aylık bile olmadı. erken değil mi diş için??
12
kızlar merhaba. doğum yapalı 100 gün oldu. oğluma doğduğundan beri d vitamini veriyorum. dr sen de kullan günde 9 damla dedi. unutuyorum ama. kullanmasam ne oolur ki??
13
kızlar merhaba. oğlum 2 gün sonra 3 ayını bitirecek. bi tanıdığımız al kucağına kucaktaki çocuk iyi olur dedi. yani ağladığında falan. korkma en fazla 1 sene uğraşırsın dedi. dün de bi akrabamız bırak ağlasın sakın alma kucağına dedi. oğlum da öyle zırt pırt ağlayan bi çocuk değil. yatırıyorum oyunlar oynuyoruz. acıkınca ağlıyo sadece. emecek çocuğu da mı ağlatayım yani?? şaştım kaldım iiice :sad1:
14
kızlar oğlum 5 gün sonra 3 ayını bitirecek. kayınvalidem her ne kadar kızsam da beni dinlemeyerek bikaç kez şeftali emdirmiş. suyunu değil yani direk kendisini vermiş oğlum da emmiş koca şeftaliyi. ben de dün sabah bikaç kaşık üzüm suyu, bu sabah da karpuz suyu verdim. bitince kızdı hatta daha çok ver diye :laughing7:acaba erken mi bunlar için??
15
kızlar ctesi günü aktardan bir çay aldım karışım yapmışlar. inanılmaz faydasını gördüm. içinde anason,rezene,çörek otu, hardal tohumu, çemen otu tohumu var. günde 3 kere içiliyo. inanılmaz faydasını gördüm. hem sütüm hem kalitesi arttı:)
16
kızlar bebeğim 2.5 aylık. bu sene oruç tutamıcam. sonra kaza yapabiliyomuşum sanırım. susuzluk=sütsüzlük çünkü. aç kalmasın bebeğim
17
selam kızlar. bebeğim  2.5 aylık. 4-5 gündür yeşile kaçan sıvı kaka yapıyor. 1 hafta önce altın sarısı pütürlü sulu kaka yapıyodu. üzüm yedikten sonra yeşerdi rengi. sulu olmaya başladı. üzüm yemeyi kestim azcık pütürlü ama ishal gibi sulu kaka yapıyo. kusması ateşi halsizliği yok. keyfi de gayet iyi. sıcaklardan mı acaba??
18
selam kızlar. 15 günlük bir oğlum var. sabah 10:30dan beri mememde geziyo. yani 6 saattir. orada uyuyo. yatırıyorum uyanıyo yine meme istiyo. napıcam bilmiyorum.
19
selam kızlar. akşama sınavım var. ve 2 saat sürecek. sütümü sağıcam. ama biberonla mı versem kaşıkla mı yoksa enjektörle mi?? kuzum durmuyo bensiz. aç kalırsa çok kötü olur
20
Bebeğim Doğdu :) / kızlar paşam geldi sonunda:)
21 Mayıs , 2011, 12:21:11
kızlar nasılsınız? çarş günü anne oldum. inanılmaz bi duyguymuş. oğlumu kucağıma aldım. dünyanın en güzel şeyi. tarif edilmez bir duygu. ona baktıkça içim eriyor şuanda. Allah herkese nasip etsin.  :amin: :amin: