27 Nisan , 2024, 15:13:39

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - tgbybr

1
Muhabbet Odası / Ynt: muhabbet kralı :)
03 Ocak , 2013, 14:17:47
kızlar merhaba uzun zamandır girmiyordum. bir bakayım dedim. ne var ne yok nasılsınız??
2
canım çok geçmiş olsun batur han da gece uyurken düşmüştü yataktan:( çok telaşlanmıştım. melekler koruyor onları :amin:
3
Alıntı yapılan: KasrıCinan - 22 Şubat , 2012, 20:39:04
TUĞBACIM BENİM OĞLUMDA BU HAFTA SONU SÜNNET OLACAK.ÇOK TEDİRGİNİM.
nasıl olacak çok canı yanıyormu?ne kadar sürede iyilestiniz.pipisin de ödem ve idrar yolu enfeksiyonu olduğu için sünneti önerdi doktor.küçük olduğu için daha çabuk iyileşir dedi.küçücükya.bir zamanlar ben sana teselli veriyordum simdide senbeni teselli et gelde foruma :y25: :D


canım batur han dan vakit bulup da giremiyorum kusura bakma :honk:  tatlım hiç korkma gayet rahat geçiyor. batur han a iğne falan yapmadılar oğuz a olduğu gibi. nefesten bayıltmışlar yarım saatte geldi zaten yanıma. hemşireye verdim uyanıktı yarım saat sonra kucağıma getirdiler uyanıktı:) ama çok acıkmış ona ağladı. hemen emdi uyudu. batticon damlattık pipisine. 2. gün sargısı düştü zaten. öyle gece ağlaması falan da olmadı. 2 saat aç bıraktım hastaneye gitmeden önce. ama batur han zaten çok ağlayan bir bebek değil acıya çok dayanıklı. o yüzden rahat oldu. dikiş yok iğne yok. bildiğimiz sünnet yapmış dr. ben çok memnun kaldım. herkese tavsiye ediyorum. sen de rahat ol Sümeyra cım hiç korkma.  :icon_thumright:
4
sümeyra cım uzun zamandır giremiyorum. gözün aydın Allah cc analı babalı büyütsün hayırlı evlat olsun inşaallah.  :amin: :amin: :amin: :amin: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
5
kızlar ben 9 aydır adet olmadım. merakla bekliyorum ne zaman olcam??
6
canım sezen in dediği gibi sarılık varsa çok uyur. benim oğlum saat başı emiyodu. şimdi 8 aylık 3 saate bi emiyo. gece de emiyo sürekli. ama vazgeçme emzirmekten. sakın pes etme. kolay bir süreç değil. ben 6 saat göğsümde durduğunu bilirim daha 5 günlükken. pes edersen bırakır emmeyi. Allah güzel günlerini göstersin...
7
Alıntı yapılan: tweety0555 - 30 Aralık , 2011, 10:19:50
Alıntı yapılan: tgbybr - 30 Aralık , 2011, 09:47:59
arkadaşlar merhaba. bütün yazacaklarımı bugüne sakladım. küçük sıpam laptop a çiş yaptığı için klavyesi bozuldu:)
batur han emmeden uyumuyor arkadaşlar. karnı tok olsa bile illa mememi istiyor. akşam mesela karnı toktu misafirlikteydim. eşim işten çıkınca çıktım. arabada uykusu geldi kıyametleri kopardı. biberona meyve suyu koymuştum itti biberonu. durdum göğsüme aldım memeyi verir vermez uyudu. ne sallayarak ne başka bişeyle uyumuyor. gece mesela saat başı uyanıyor neredeyse. gündüz de yanından kalkınca uyanıyor. nasıl alıştırıcam yalnız uyutmaya??

:toothy10: :toothy10: :toothy10:laptop a cısı nasıl becerdı bırden gozumde canlandırdımda cok guldum...

canım sorunun aynı benı anlatıyor yasadıklarımı neden mı mert asırı meme duskunu ıdı calısıyroum dıye sureklı benı kullanıyor memede kalmak ıstıyordu bende en son 15 aylık olana kadar dayanabıldım her saat bası yarımsaatte bır uyanır meme dıye aglar azcık emer uykuya dalardı neyse memeden kestım allaha sukur uykularımız ıyı amaaaaaaaaaaaaa meme devam nasıl mı ellerı gogsumde sureklı...mesela naıdr de olsa gece uyansa elı hemen benım mememı buluyor uyuyor mesela gecede ben tv ye bakarken yada netbookta ılgılenırken tepemde durur elı ama memede devam....memeye cok duskun onu bıraktıramıyorum

canım sünnet olmuştu. sünnetten sonra acaip bir tazyik başladı çişinde:) 3 metre  ötedeki laptop  u hedef alacak      kadar düşün yani.bozuldu        laptopun klavyesi:)
8
yok ya emmeden töbe  uyumuyor. neyse uyusun da ben yanındayım nasılsa :occasion14:
9
arkadaşlar merhaba. bütün yazacaklarımı bugüne sakladım. küçük sıpam laptop a çiş yaptığı için klavyesi bozuldu:)
batur han emmeden uyumuyor arkadaşlar. karnı tok olsa bile illa mememi istiyor. akşam mesela karnı toktu misafirlikteydim. eşim işten çıkınca çıktım. arabada uykusu geldi kıyametleri kopardı. biberona meyve suyu koymuştum itti biberonu. durdum göğsüme aldım memeyi verir vermez uyudu. ne sallayarak ne başka bişeyle uyumuyor. gece mesela saat başı uyanıyor neredeyse. gündüz de yanından kalkınca uyanıyor. nasıl alıştırıcam yalnız uyutmaya??
10
kızlar merhaba. batur han 7.5 aylık oldu.ve artık kıpır kıpır bir bebek.sürekli oyun oynamak kucakta gezmek istiyor. geçenlerde bir bebek mağazasına gittik. orada eşimle bakarken batur hanı da yürüteçe oturttuk. bayıldı çok hoşuna gitti. dün akşam da yine bir mağazada mızırdandı beyefendi. yürüteçe koydum kucağıma gelmek istemedi. kucakta taşımak da yoruyor artık neredeyse 10 kg oldu. yürüteç alsam zararı olur mu sizce??
11
nagiahncım batur han ın da olmuştu. test yaptırdık bişey çıkmadı. ben çok dondurma yemiştim o alerji yapmış. yediklerine dikkat et canım.  :icon_thumright: :icon_thumright:
12
canım merak etme tanıyordur o seni ama babaannesiyle daha çok vakit geçirdiği için öyle. mesela batur han da babaannesiyle öyle. aynı evdeyiz sonuçta. onun kucağından bana gelmiyo mesela. sürekli gezdiriyo çünkü babaannesi. üzme kendini. rahat ol tatlım :icon_thumright:
13
tebessüm ben sormuştum druma. inek sütüyle evde mayala  dedi. kayınpederimin inekleri var ondan alıyorum süt. evde günlük mayalıyorum. oğlum da çok seviyo.pekmez koymanı tavsiye etmem. yoğurt ve pekmez birbirinin besin değerini öldürüyo.içine meyve püresi koyabilirsin. sade yiyorsa en iyisi tabi ama yemiyorsa ev yapımı reçelle de tatlandırabilirsin. sağlıcakla kal...
14
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 03 Aralık , 2011, 19:39:26
ooo paşa erkek olmuşda iyileşmiş bile ben yeni görüyorum konuyu... artık tamamen iyileşmiştir sanırım canım Allah mürüvvetini de göstersin  :amin: :amin: çok sıkıntı olmuyormuş küçükken yaptırınca sen yaşadın  :dontknow: benimde oğlum olsa yaptırırdım hiç tereddüt etmeden  :opucuk: :icon_thumright:

canım teşekkür ederiz. ben biraz geç kaldım cvplara geri dönmede. bilgisayarla pek ilgilenemedim de o yüzden. daha tam olarak iyileşmedi ama havalara uçurabileceğimiz kadar iyi:)
15
Alıntı yapılan: ¨'°ºO§§ ( Pisicikk ) §§Oº°'¨ - 28 Kasım , 2011, 16:33:33
canım geçmiş olsun maaşallah kuzucuğa ya :nazar: Rabbim mürvetinide göstersin inşallahh :amin:

tatlım teşekkür ederiz. :amin:  :nazar: