Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Balböceği

61
Karikatürler / Resimler / Oglum bak git!!
27 Mayıs , 2012, 13:42:38

:toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
62
Sizin Seçtikleriniz / Eurovision 2012 ;)
26 Mayıs , 2012, 17:34:21

yanlış hatırlamıyorsam bu gece yarışma demi bacılar  :k06:

Siz ne düşünüyorsunuz peki, kaçıncı oluruz  :suclu:  
63

kızlar koşarken masaya çarptı Elmacik kemeginden yarıldı  :y25:

Hemen kanı durdurmak icin temizleyip bantladim  :y25: Allah'tan fazla değil ama üstüm başım kan oldu  :sad1:

Sizce iz falan kalır mı?  :dontknow:  
64
Kızlar oğlumun son iki haftadır yüzü kurudu, azıcıktı çoğaldı şimdilik vazelin sürdüm  :dontknow:
Siz hangi kremleri tavsiye ediyorsunuz?
Bide baby losyonu var acaba işe yarar mı?

  
65
Fıkralar / Bazı seyler
15 Mayıs , 2012, 22:14:42
Ciftcinin biri komsu barda otumus deli gibi icerken arkadasi gelmis ve "Hey, bu guzel gunde niye sarhoslar gibi oturup icki iciyorsun ki?" demis.. Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz... Adam : Bu kadar kotu olan sey ne? Ciftci : Bugun oturmus bizim inegi sagiyordum. Kova tam dolmustu ki sol ayagiyla bir tekme atti ve kova devrildi. Adam : Tamam ama buna bu kadar uzulmeye degmez... Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz... Adam : Sonra ne oldu? Ciftci : Bende bir ip aldim ve sol ayagini yandaki direge bagladim... Adam : Sonra ? Ciftci : Tekrar oturdum sagmaya devam ettim . Kova tam dolmustu ki sag ayagiyla bir tekme daha atti ve kova yine devrildi. Adam : Yine mi? Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz... Adam : Sonra ? Ciftci : Bende baska bir ip alip sag ayagini da yandaki direge bagladim. Tekrar sagmaya basladim. Tam kova dolmustu ki aptal inek bu kez de kuyruguyla bir kova sutu devirdi.. Adam : Hmmm... Ciftci : Bazi seyler vardir ki aciklanamaz... Adam : Sonra ne yaptin peki? Ciftci : Bende baska bir ip aradim bulamiyinca da kemerimle inegin kuyrugunu tavana bagladim. Ve tam o sirada pantolonum dustu ve karim iceri girdi.... Bazi seyler vardir ki aciklanamaz...
:-ooo  :-ooo :ehi: :toothy10:
  
66
Fıkralar / Polis
15 Mayıs , 2012, 22:10:09

 Birgün küçük bir çocuk yolda oynarken oradan bir polisin ilgisini çeker ve çocuğa sorar: "Ne yapıyorsun ufaklık?" Çocuk da: "Polis yapıyorum." Polisin hoşuna gider ve sorar: "Anlat bakalım nasıl yapıyorsun polisi?" Çocuk cevap verir: "Çamur alıyorum, su ve bok katıyorum polis oluyor." Bunu duyan polis çocuğu bir güzel döver. Ertesi gün polis yine çocuğa rastlar ve bakar çocuk yine bişeyler yapıyor: "Ne yapıyorsun sen burda?" diye sert bir şekilde sorar: Çocukta: "Polis yapıyorum. " Polis yine sorar: "Anlat bakalım nasıl yapıyosun? "Çocuk aynı cevabı verir: "Çamur alıyorum, su ve bok katıyorum polis oluyor" Ve yine güzel bir dayak yer... Ertesi gün yine herşey aynı, polis bir hışımla gelir ve: "Sen akıllanmıcakmısın, yine mi polis yapıyosun?"der. Çocuk bu sefer: "Hayır "asker yapıyorum." Polisin ilgisini Çeker: "Anlat bakalım askeri nasıl yapıyorsun?" Çocuk başlar: "Çamur ve su yu karıştırıyorum asker oluyor." Polis merakla: "Ee buna niye bok katmıyosun?" Çocuk cevap verir: "Bok katınca polis oluyor"...
:ehi: :toothy10:

 
67
Fıkralar / Roger
15 Mayıs , 2012, 22:08:02
 Roger ağır şartlar altında çalışan bir işçidir. Boş zamanlarını hep bowling ve voleybol oynayarak gecirmektedir. Karısı bu duruma üzülür ve bir hafta sonu onu striptiz klübüne götürmeye karar verir. O aksam beraberce klübün kapısına gelirler. Kapıdaki bodyguard , -"Hey Roger .. Seni görmek ne guzel !" der.. Karısı, -"Daha önce buraya gelmişmiydin Roger..?" Roger: -"Hayır hayır o adamı bowlingten tanıyorum.." İçeri girerler ve bir masaya otururlar... Garson gelir: -"iyi aksamlar Roger...Her zamanki gibi Cin tonik di mi?." Karisi: -"Roger bana bak sen buraya daha önce geldin değil mi?" Hafif hafif öfkelenmeye başlayan karısını sakinleştirmek zordur. Roger: -"Ne alakasi var..Voleyboldan tanırım onu bir ikitek içmişliğimiz var. Ordan yani.." Karısı pek tatmin olmamıştır ama neyse.. Derken striptizci hatunlardan biri masaya gelir: -"Selam Roger. Yine özel masa şovundan mı istersin..?" Roger boka batmıştır. Karısı hışımla yerinden kalkar ve klübü terk eder. Roger peşinden kosar. Kadın bir taksiye biner ve taksi kalkmadan Roger da biner. Kadın öfkeden patlayacakmış gibidir ve korkunç sinirlidir.. Şöför: -"Bu geceki çok suratsızmış Roger.." :ehi: 
68
Fıkralar / Bulamadık
15 Mayıs , 2012, 22:03:36
Cennetle cehennemdekiler birgun demişlerki aramızda bir köprü yapalım arada sırada birbirımize gidip geliriz.Anlaşmışlar yarısını cennetdekiler yarısını da cehennemdekiler yapıcak. Ertesi sabah cennetdekiler bir bakmışki köprünün yarısı tamam. Sabaha kadar bitirmişler. Aradan aylar geçmiş ama cennet tarafında kıpırdama yok. Cehennemdekiler sormuslar; - Ya ne oldu vazmı gectınız? Bakın biz hemen yaptık siz daha başlamadınız. Cennettekilerin cevabı: - Vallahi aradık taradık cenneti didik didik ettik ama bir tane muteahit bulamadık. :ehi:  
69
Forum Hakkında Önerim / Like eksik :)
15 Mayıs , 2012, 17:15:58
Emine, ikiz anneler bölümüne like koymayı unutmuşsun.. :)   
70
Din Bilgisi / Ağlayan çocuklar için dua
08 Mayıs , 2012, 16:40:08

Geceleri sebepsiz ağlayan yeni doğmuş cocuklara,gece yatırılırken (beled suresi (90) okunmaya devam edilirse çocuk sebepsiz ağlamalardan inşallah kurtulur.

Bu sure temiz bir kağıda yazılıp kundağına iliştirilirse rahat uyuması umulur.

Peygamber Efendimiz (s.a.s) torunları Hz. Hasan ve Hüseyin'e aşağıdaki duayı okuyup onların şeytandan ve bütün kötülüklerden korunmasını Allah'tan (c.c) istemiştir.


اَُعيِ ذُكَ بِكَلِماَتِ اللهِ التَّآمّةُ مِنْ كُلِّ شَيْطَاَنِ وَ هآمَّةِ وَمِنْ كُلِّ عَيْنٍ لاَمَّ
 

"Üîzüke bi kelimâti'llahi-t-tâmmeti min külli şeytanin ve hâmmetin ve min külli aynin Lâmmetin."
ANLAMI:"Allah sizi; şeytanların,zehirli mahlukların ve nazarı değen gözlerin şerrinden,eksiksiz kelamının yüzü suyu hürmetine korusun." 
71
Dogum gunun kutlu olsun gulum  :love9:

Seni unuttum sanma  :love3: uzun zamandir gelmiyorsun  :'(

insallah bebegin olmustur  :amin: :amin:

girersen unutma beni  :director:
72
Karikatürler / Resimler / Kop-maya gel =)
03 Nisan , 2012, 13:45:52
73
Diyet / Yarım kaldığımız yoldan devam !
01 Nisan , 2012, 14:46:21
kızlar böyle bu günlük tutalım, diyette olan arkadaslar özellikle...

Ne yedik ne içtik gün gün yazalım  :hello2:

Hadi sizde acın :)
74
Diyet / Hangi Baskülü Kullanıyorsunuz ?
31 Mart , 2012, 13:46:14
Hadi bakalim kizlar onerilerinizi soyleyin  :hello2:

bende her ikiside vardi eski baskul bozuldu, simdi tekrar almayi dusunuyorum..  :suclu:

yoksa dijitale pil alip tekrar mi kullansam?
75

30 yıldır el tırnaklarını kesmeyen, daha sonra da ayak tırnaklarını uzatmaya merak saran kadının, en uzun tırnağı yaklaşık 10 santimetre...
24 yaşında el tırnaklarını uzatmaya başlayan Ayanna, 5 yıl önce de ayak tırnaklarını uzatmaya karar verdiğini söylüyor.

54 yaşındaki Ayanna, sağlığını tehdit eden ve hareket etmesini zorlaştıran tırnaklarının "bebekleri" olduğunu ve onları asla kesmeyeceğine dikkat çekiyor

76

Çin'de çekilen bu fotoğraf söylenecek söz bırakmıyor...
Okula giden bir öğrenci, babasının motosikletinin arkasında ödev yapıyor. Çocuk, tehlikeye aldırış etmeden dersine çalışıyor.

Çin'de bir öğrencinin, okula giderken babasının motosikletinin arkasında ödev yaptığı görüldü.

Motosiklete ters binen çocuğun dünyadan kopmuş vaziyette olduğu ve okul ödevlerini yapmaya odaklandığı dikkat çekti. Meraklı bakışlara rağmen çocuk, tehlikeli yolculuğa aldırış etmeden ödevine gömüldü. Çin'de anne-babalar çocukları bol paralı iş bulabilsin diye çocuklarının eğitimine büyük önem veriyor. Çoğu zaman bu fotoğrafta da görüldüğü gibi çocuklarını bu konuda zorluyorlar.

77

Kızıl Geyik Mağarası insanları adı verilen bu insanlara ait kemikler, modern insandan çok farklı...
Çin'in güneybatısındaki iki mağarada bulunan Taş Çağı'ndan kalma fosilleşmiş insan kalıntıları, insanın tarım yapmaya başladığı döneme kadar yaşamış yeni bir insan türüne işaret ediyor.

 
Elde edilen kafatası parçaları ve diğer kemik parçalarının 14 bin 300 ile 11 bin 500 yıllık olduğu tespit edildi. En az dört farklı kişiden geldiği tahmin edilen bu fosillerde bir arada bulunan ilkel ve modern anatomik özellikler bilim insanlarını şaşkına çevirdi.

Kızıl Geyik Mağarası insanları adı verilen bu insanlara ait kemikler, modern insandan çok farklı.

Fosillerin çıkıntılı çeneleri, büyük azı dişleri, dikkat çekici alınları, kalın kafatasları, düz yüzleri ve geniş burunları var. Beyinleri ise Buz Çağı insanları standartlarına göre ortalama seviyede.

"EVRİMDE YENİ BİR ÇİZGİ"
Araştırmayı yürüten Darren Curnoe, "Bu insanlar evrimde yeni bir çizgi ya da Afrika'dan erken dönemde gelip Doğu Asyalıların gen havuzuna katkıda bulunmayı başaramamış bir modern insan nüfusu olabilir" dedi.

Avustralya Yeni Güney Galler Üniversitesi profesörü Curnoe, Guardian'a yaptığı açıklamada, "Bu iki seçeneğin ağırlığı eşit gibi ancak bence Kızıl Geyik Mağarası insanlarının evrimde yeni bir çizgi olma ihtimali biraz daha güçlü gibi. Çünkü birincisi kafatasları anatomik olarak benzersiz. Bugün yaşayan ya da 150 bin yıl önce Afrika'da yaşamış bütün modern insanlardan çok farklı görünüyorlar" dedi.

"İkincisi, bu türün 11 bin yıl öncesine kadar varlığını sürdürmüş olması, doğu ve güneyde yaşayan modern insanlardan kopuk olduklarını gösteriyor" diyen Curnoe, Kızıl Geyik Mağarası insanlarının muhtemelen diğer gruplarla üreme ilişkilerine girmediğini belirtti.

78
İspanya'da bir kadın, iş ortağını öldürüp sonra da "tecavüz edilerek öldürüldü" süsü vermek için ilginç bir yönteme başvurdu...
İspanya'nın Barcelona kentinde yaşayan María Ángeles Molina bankadan kredi çekmek için inanılmaz bir cinayete imza attı. Molina iş ortağı Ana Páez'i öldürüp sonra da cinayet ve tacavüz süsü verdi.

Tecavüz süsü vermek için önceden bir genelevden elde ettiği spermleri kurbanın ağzına ve cinsel organına enjekte etti. Daha sonra da iş ortağının 1 milyon euroluk sigorta poliçesini ve kimliğini çaldı. Çaldığı kimlik ve poliçe ile bankaya girdiği ve kredi çektiği güvenlik kamerasına yansıyan kadın mahkemede suçlamaları reddetti. 2008 yılında yaşanan olayla ilgili Barcelona Yüksek Mahkemesi kararını vererek Molina'yı 22 yıl hapis cezasına çarptırdı.
79
Sizin Seçtikleriniz / Bu orgazm başka..
26 Mart , 2012, 01:34:09
Kadınların daha çok zayıflamak ve formda kalmak için yaptıkları sporun başka bir etkisi daha ortaya çıktı: Kadınlar spor yaparken orgazm oluyor. ..
Kadınların daha çok zayıflamak ve formda kalmak için yaptıkları sporun başka bir etkisi daha ortaya çıktı: Kadınlar spor yaparken orgazm oluyor.

ABD'nin Indiana Üniversitesi tarafından yapılan araştırmada kadınlar, aklında seks olmasa bile ağırlık kaldırıken veya kondisyon bisikleti sürerken orgazm oluyor. 18 ile 63 yaş arası yüzlerce kadın üzerinde yapılan araştırmada egzersizlerlerin orgazma etkisi incelendi. İncelemede, kadınların yarısı 10'dan fazla bu durumla karşılaştıklarını ifade etti. Bu kadınlardan çoğunluğu o anda herhangi bir fantezi kurmadıklarını söyledi. Orgazm olan kadınlar, karın hareketleri, sırığa ya da ipe tırmanma, bisiklete binme ve ağırlık kaldırmayı en çok orgazma ulaştıran hareket olarak yanıtladılar.  :-ooo
80
 kızlar baktınız mı yarışmaya ?  :-ooo :-ooo

Sok oldum onları görünce,  :-ooo ama çok üzüldüm :(