Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - mayodnoz

1
 :'( kizlar bugün ablamin transferi vardi saat 14'de hastaneye gittik ama yumurta toplanırkenrahim hasar görmüş ttransfer gerçekleşmedi 1 ay sonra gelin rahim ancak düzelir dediler :( basina boyle bişey gelen var mi  :dontknow:
2
kızlar bebeğim 6 aylık oldu 7350 kilosu şuan ishal oldu zayıfladı yavrum sizce kilosu azmı 6 aylık bebek için :(
3
kızlar kızım 4 buçuk aylık oldu ek gıda olarak elma püresi ve pirinc mamasına başladım yalnız 3 gündür kakası yeşil yapıyo koyu yeşil ve katı korkuyorum sizce hemen doktora götüreyimmi bide kan damlasına başladım acaba oda yaparmı
4
kızlar rota virüsü aşısını yaptırdınızmı doktor 2,ayda yapılacak dedi ama sormadım bu ne aşısı diye kız ağladı toparladım cıktım hemen ;(
5
bebeğim 19 günlük ve bir haftadır yüzünde sivilceler var. doktorada götürmedim ama endişelerim arttı. çok kötü gözüküyo sizin bebeklerinizde varmı öpmekten olur diyolar ama hiç öpmüyoruz  :sleepy1:
6
selam kıslar ben sat a göre 32+4 haftalık hamileyim. ultrasona göre33+4 hamileyim önden gidiyoruz. bu aralar aşırı belim ağrıyo ve karnıma vuruyo bu sizce normalli :'(
7
kızlar 21 haftalık hamileyim ama inanılmaz ağrım oluyo bazen tam dizimin üstünden giriyo sağ bacağımı mahvediyo ayaktayken iyice ağrıyo daha sonra uyuşuyo karıncalanma ve yanma oluyo bu ne kızlar  ya yardım edin lütfen ;(;(;( :-\ :-\ :-\ :-\ :wave: :wave: :wave:
8
salı hastaneye gittim kontrele 12+4 haftalık çıktı. cumartesi gel dedi ayrıntılı ultrona girelim ense kalınlığını ölçelim dedi son adet tarihim 10 aralık 2010 haftama göre gidiyordum. bugün tekrar gittim ölçtüler nt 2.3 mm çıktı bpd ve crl ölçümlerine göre 14 haftalık çıktı. yani bugün benim 13+1 olmam gerekiyo sata göre  ama 14 hafta çıktı 4 günde bir haftamı değişti ;(

bu 2,3 mm sonucu pazartesi göstericem doktora kıslar anormalli bu bu durum;(
9
döndüm aranıza artıkın  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt: :k06: :k06: :k06: :love9: :love9: :love9: :love9: :hello2: :hello2: :hello2:
10
kıslar adeti bitti dün ilişkiye girdik. birincisinde hiç bişey olmadı 2. seferde kan geldi ama adet kanı gibi değildi sulu bir kan:( ve şimdi baktım hala kan geliyo çok korkuyorum. bildiklerinizi yazın lütfen:( :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: