29 Nisan , 2024, 08:08:29

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - Selma27

1
Uzun bir aradan sonra tekrardan merhaba.. Hamileligimin son zamanlarinda siteye cok girmiyordum ve simdi cok sukur kizim kollarimda ve evimize ciktik. Bebegim cuma gecesi Mart 22 de saat 22:12 civarlari dogdu. Sunni sanci alarak normal dogum yaptim. Dogum hikayemide ilerleyen gunlerde yazcam .. Suan bebisle bidbirimize alisiyoruz. O kadar tatliki teyzeleri .Allah olmayanlarada versin ve rabbim en kisa zamanda kucaklarinizi doldursun. Annelik cok guzel bir duyguymus..☺
2
Selam .. Uzun zamandir siteye ugrayamadim. Tam annelik iznine ayrildim rahat etcem derken pazartesi buzun uzerine dustum . Ilk gun fazla bir agrim yoktu fakat gun gectikce kuyruk sokumumdaki agri artti. Dogumuma da 3 hafta kaldi. Bu halde nsl doguma giderim hic bilmiyorum. Lutfen benim icin dua edin:(:( agrim cok fazla suan. Sicak koyuyorum masaj yapiyorum fakat oturup kalkarken, sirt ustu yatarken agriya dayanamiyorum. Kirik cikik yok cunku yuruyebiliyorum .. Sizde boyle bir agri yasadinizmi?
3
Din Bilgisi / Kul Hakki ile ilgili goruslerimiz
02 Ağustos , 2012, 16:43:50
  Kul hakki benim hep kafama takilan soru oldu. Ahirette bunun hesabi nasil olcak ve dunyada kul hakki almamaktan nasil kendimizi koruyabilirimiz? Sizinde goruslerinizi almak istiyorum. Birde neler kul hakkina girer..
4
 :muzz:Merhaba arkadaslar. Benim ismim Selma. Aslinda coktandir yazip kendimi tanitmak istiyordum fakat bir turlu elim kilavyeye gitmedi.

Ben araniza tesadufen katildim ve tub bebek arastiriyordum o sirada. Esimle planlar yapiyorduk.. Eger hamile kalmazsam seneye yaz Turkiye'ye Tub bebek tedavisine gitcektik. Ve inanamiycaksiniz suan 6 haftalik hamileyim. Saka gibi ..Hala inanmakta gucluk cekiyorum. Dusunuyorum Allah'im sen ne kadar buyuksun ve herseye kadirsin. Ona acilan elleri hic geri cevirmiyor. Birde samimi oldugun surece ve dualarda sureklilik olunca gercekten bunu yasamis biri olarak soyluyorum. Esimle sukur namazi kildik.. Ilk zamanlar biraz stres yaptim adetim geldiginde..inanirmisiniz birgun adet oldum , o gun basim bir agridi nerdeyse uzuntuden saatlerce yatmistim.

Ben Kanada'da yasiyorum ve suanki esim ikinci evliligim. Malesef birincisi akraba diye benim ailem hic tereddut etmeden verdi ve o 3 bucuk yil evli kaldiktan sonra bosandi gitti benden. O zamanda cok cocugum olmasini istemistim ve ne kadar doktora gittiysemde olmadi. Simdi dusunuyorum hersey nasip kismet isi. Bu esimle daha 4 aydir tam bir beraberlik yasadik ama suan hamileyim. Allah'im sana cok sukurler olsun. Bizi fazla bekletmeden melegimizi gonderdin..

Bundan 1 ay once is yerimdeki bir hiristiyan kizin cocugu olcagini ogrendim ve o benim de hamile kalmaya calistigimi biliyordu. Neyse ogrendigimin ertesi gunu basim agridigi icin ise gitmedim. Kiz resmen onun hamileligini ogrendim ve uzuldum diye ise gelmedigimi dusunmus. Sonra kendi kendime dusundum..Allah'im su ecnebilere istedigini bu dunyada hep veriyorsun, ama bakalim sonlari nasil olcak diye dusundum. Gercekten de ne isterlerse elde ediyorlar. Cunku Allah sevdigi kulunu sinarmis, istedigini hemen vermezmis , dua etsin diye..Onlarin kini verirmis hemen seslerini duymamak icin. Bunu bir yerde okumustum ve cok duygulanmistim.

Iste kizlar bu benim hikayem. Ilerki gunlerde daha cok paylasim yaparim ve birbimizi daha iyi taniriz..Hamile kalmak isteyenler icin tavsiyelerde bulunabilirim. Yapmis oldugum dualari, cizmis oldugum yolu. Yani herseyi paylasmak isterim. Suan ne aileme ne etrafimdaki bir kisiye soyledim. Sadece burda paylasiyorum bu haberi..:) :muzz: :muzz: