Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ♥ღ♥ JADE ♥ღ♥

21
arkadaslar 6+2 hamileyimm ve kabızlık basladı cok kötüyümm nasıl atlata bilirimm neler yemeliyim kabızlıgın gecmesi için bana yardım olabilirmisiniz????
22
KIZLARR İKİ GECEDİRR GÖRDÜGÜM RÜYALARINN SONUCUU BU SABAH TEST YAPTIMM VE İKİNCİ ÇİZGİYİ SİLİKTE OLSA GÖRDÜMMMMMM
CKK MUTLUYUMM RABBİM HERKESE NASİP ETSİN ADETİME DAHA 3 4 GÜN VAR AMA DAYANAMADIM YAPTIMMM
ALLAHIMM SANA SÜKÜRLERR OLSUNN DUALARIMI GERİ CCEVİRMEDİNNN BU MÜBAREK GÜNDEEEE :hello2: :hello2: :hello2: :hello2: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :wav: :wav: :wav: :occasion16: :occasion16:
23
sanırımm uzun zamndır bebek isteyipte bir türlü farklı sebeplerden dolayı bebkleri olmayanların yasayacagı bir durumdur diye düşünüyorumm...
cünkü bana öle oluyoo nezamn gebelik testii yapsamm sankii ikinci çizgiyi silikte olssa görür gibi oluyorumm aslında biliyorum ki bi ümit saatler gecer gider gelir o test bakarımm testinn 10 dk sonra cıkan sonucun dogru olmadıgını bildigim halde  benim gibi öle olan var mı merak etiimmm....
24
Parfüm - Deodorant - Koku / ter kokusuna çözüm
06 Kasım , 2009, 22:41:46
kızlarrrrr ter kokusu için bi sitede yazı okudumm karbonat süper ii geliyomus yıkandıktan sonra koltuk altını kurulayıp azcık karrbonat sürüyomusuzz sonraa ter kokusuuu yookkk oluyomusss hemen deniycemmmm :hieyt: :hieyt: :hello2: :muzz:
25
bugun doktora gittim GLUCOPHAGE adlı ilac verdi birde SEROPHENE  bu ilacları kullanıp hamile kalan var mı
doktor glucophage bunu ben içme diyene kadar içiceksin dedi
serophene bu ilacı da bes gün içicem sabah 1 aksam 2 tane sizler nasıl kullandınız ???
26
arkadaslar ya ben düşük yaptım ve saclarım asırı denecek derece de cok döküldü yaa ne yapmam gerek böle bi durum yasayıp saclarının eskisigibi olan var mı :y25:
27
arkadaslar ben bebk için doktora gittim daha önceden tüm testlerimiz yapılmıstı ve temiz oldugunu söledi hiç sorunun olmadıgını söledi ama iki yıldır bebişimiz olmuyo doktor beni tekrardan kntrol etti azcık akın gördü bunun için bana fitil verdi kullandım hepsini onlar beni bi dahaki ay adetimin ikinci gunu tekrardan muane için cgrdı ve tedaviye baslıcagımızı söledi ama nasl bi tedavi uygulancagını sölemedi böle bi sorunu olup ta tedavi gören arkadaslardan bilgi almak istiyrum nasıl bi tedavi gördünüz neler yapıldı? :dontknow:
28
Anne Olmak İstiyorum / Hamile Degilmişim :(
05 Ekim , 2009, 12:00:47
arkadaslar adetimin geceli bugun 5 günü test yaptım biraz önce hamile degilmişim  :crybaby2: