29 Nisan , 2024, 06:19:31

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BurcuÇ

16
Kızlar ;

Burada da kimse kalmamış amma tupperware satışına başladım , sipariş üzerinide olsa uygun fiyatta vermeyi düşünüyorum aklınızda bulunsa ihtiyacınız oldugunda yada ihtiyacı olan biri sorsa yönlendirseniz olurmu ? diye söylemek istedimm  :suclu: :suclu:
17
Ben bakarım aslı bana bırak..
18
sonuç çıkmadımı halaaaa
19
Sen hamilesin zaten ikinci çizgi silik dedin yaa ayy uyuz oluyorum böle hamıle olupta değilmiş gibi davrananlara  :cildir: :k06:
20
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
01 Ekim , 2014, 18:02:37
Eskiden herkeste dah acok umut vardı, bebek ısteyenler heycanlıydı ... Şimdi çogu bebeğini kucaga aldı kimiside ben gibi herşeyi denedi konusucak pek birşey kalmadı dah adogrusu heycanla yazıcagım birşey..
21
Denizgözlüm senin hamile kalmadan da sıkıntı yok, düşük yaşıyorsun onun ıcın bıranonce doktarunla gorusun ilaca başla..

Benım arkadasımda ilk ikizlerini sora tekarar bebeğini düşürdü..  1 Yıl ara verdi ilaç kullandı sımdı 7 aylık hamıle  :opucuk:
22
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: DAVET VAR !
01 Ekim , 2014, 17:57:46
Ben 2 yılda +30 oldum kızlar hormon tedavılerım pko sebbeıyle cok kıloluyum halada cok kıloluyum bugunlere duraklamadayım bayramdan sonra sıkı bı yuryus planı yapıcam , tüpüm iptal oldu biliyorsunuz -20 oldugumda tekrardan tedavı ıcın doktara gıdıceğim
23
Ne güzel ne büyük mutluluk masalını yaşıyorsun Rabbim kucagınada almayı nasip etsin bi biz kaldık bizede dua edin  :amin:
24
Anne Olmak İstiyorum / DAVET VAR !
01 Ekim , 2014, 02:24:35
Kızlar kilo vermek için ayrılmıstım tedavıden henüz istediğim kıloya gelemedım malesef  2 ayda 13 kilo verdim ve kilo vermek isteyen arkadaşlarıda ;

https://www.facebook.com/groups/849556998388685/?fref=ts  https://www.facebook.com/groups/849556998388685/?fref=ts adresine bekliyorumm  :love9:
25
Dediğiniz sarımsak aspirin kürünü , kayınpederim damar tıkanıklıgında kullandı onadan değilde belki ama o tedavi sonucunda kanı cok sulandıgı için beyin kanaması yogun geçirdi ve kaybettik  :y25: :y25: :y25: Mutlaka boyle seylerı doktor kontorlunde kullanınız...
26
Ol demek için dualarımızı bekleyen Rabbime birbirimizin için yalvarıcağız artık. Birimiz olmasa diğerimizin duası için Rabbim bize vericek evlatlarımızı..  :love9:
27
Evet canım çok kötü birşey yaptın...

Şimdi anladınmı falı'ın niye haram kılındığını.. Olmıcaga ol diyerek yaratan Rabbim , nasibinde olmayanı belki yaptıgın bır ıyılık yaptıgın bır dua akıttıgın bır göz yasına karsın mükafat vericek olan rabbime karşın sen şimdi tvye çıkan bi kaç insanın çocugu olmıcagına inanıp gözyaşı döküyorsun. Rabbim affetsin... O herşeye yeter..
28
Güzelim;

Allahım yar ve yardımcın olsun.. Yangınını ateşini söndürücek evladını tedavisiz sağ salim sağlıklı sihatli kucagına versin inşallah..
Sağlık herşeyden önemli... Bebeğin içinde senin içinde..  İnşallah tez zamanda bizde anne olalım  :love9:
29
Evet zeyno kilo verdikçe yazıcam size  :opucuk:
30
Umarım kızlar, inşallah kilo verebilirim.. bu arada bende dukana başlıyıorum , bıraz heycnalıyım cunku eşimide kandırdım oda benımle başlıyor  :k06: