29 Nisan , 2024, 05:45:17

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - BurcuÇ

106
Pkolulara daha fazla aşılama yapıyolar hatta .. Tüp bebek sperm yok ise yapıyolar :/ direk
107
Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır girmiyorum foruma tedavilerimi iptal ettim uzun bi süre giremiyeceğiim fakat ihtiyaç olan Gonal F 450 iğnesinden artan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? İhtiyaç sahibine ..
108
Arkadaşlar merhaba;

Uzun zamandır girmiyorum foruma tedavilerimi iptal ettim uzun bi süre giremiyeceğiim fakat ihtiyaç olan Gonal F 450 iğnesinden artan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ? İhtiyaç sahibine ..
109
Yine hüsran kızlar , yine olmadı , rüyalar dualar uctu gıttı bu ayda ben eşime nasıl dicem  :y25: adet olamadım daha ama bellı olucam yınede bugun yuzum ıcın doktara gitmişken süpriz gıttım gızlı gızlı kan verdım sistemde sorun var yarın ara en sölerım dedı skreter sımdı sızle konusurken bı bakıyım dedım YİNE HER AY OLDUGU GİBİ OLMADIGINA DAİR SONUC. bU AY NE COK ÜMİT VARDI OLUMSUZ YERINE OLUMLU DUSUNMUSTUM SONUC 0,3 O üç neden varsa çözemedım zaten hep kocaman sıfır dı  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:

Kalbim agrıyor artık , ben bebegım olur dı eılaç tedavısını bosuna erteledım olmuyor zaten olmuyor  :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2: :crybaby2:
110
Bence iç betüş neden biliyormusun iki senedır olmuyor bu tedavileri bitirki daha sora bunlarla ugrasma ıctım dersın asılma olur vs.


Kızlar gece gece yazarmıydınız sizzzzzz yaaaa iyi oldu hee  :opucuk: :opucuk:

Yaa hissedin hissedin beni hiisedin hamiş olayım  :k06: :k06:
111
yaklasık 15 yıldır adet görüyorum ee halıyle adet sancımı biliyorum belime vuruyor suanda ped bile koydum sureklı tuvalete gıdıyorum
112
Kuzularım ben geldim  :opucuk:  kaynata kaynata suyu bitirmişssiniz maşallah  :k06:

Bugun benım Tefsir ve Hadis derslerim vardı sabah 7 de yollara düştüm zeynep hanım uyumadım yaneeee  :occasion14: :occasion14: :occasion14:  Sora cıktım doktara gittim yuzum ıcın roza ( gül ) hastalıgı kötü birşey cıkmadı ama doktor dedıkı cocuk dusunmuyorsan agır haplar verıcem dedı  :y25: yaa zaten yapamıyorum bıde 6 ay nasıl ertelerım ben  :y25:  :y25:İstiyorum ben dedım lazer yapıcak sımdılık kılcal damar yakıcak , cunku sen karar ver gel dedı bende hemen esımı aradı o ilaçalrı kullanma bosver dedı hayırlısı Rabbım şifa versın dua edın kızlar  :amin:

Adetime gelince bugun aktııı yolda yurken dun o sancıya ped koymustum iyiki. Gerçi baktım bırsey yok ama gelicek belli belim ayrılıyor benım  :y25:
113
Canım dediğim gibi dogurdur olan vardır. O yumurtlama testı şöyle hesaplıyor yumurtlama gununu 30 gunde olan bı kısı genelde 16 gunu yumurtluyor ama kımısı 8 sınde kımı 12 sınde kısıye gorede değişiyor. Doktor kontorulunde dedıgım gıbı daha sağlıklı sonuc alırsın. Ben mesela 30 gund eoluyorum 18 gun yumurtluyorum  :icon_thumright:

Eşler bu konuda bızım sıkıntımızı farkedıp cok kafaya dusundugumuz ıcın o psıkolojıde olmamızı ıstemıyolar haklı olarak.

Benımde adet olucagım kesınlestı bu ayda yattı arrtık napalım sağlık olsun  :sad1:
114
Canım;
dogrudur doktor daha ıyı bılır belkı ama ben anlayamadım yanı adetın son gunu yumurtan catlıyorsa adetlıyken yumurtan nasıl olusuyor  :dontknow:

Neyse en azından erken yumurtlandıgını bılıyorsun. Umarım hamıs olursun . Benım anlamadıgım  yanı adetlıyken ılıskıye gırılmıyor kı yumurta döllensin yumurta bigün yasıyor sperm 3 gun yumurtadan 3 gun oncekı sperm bıle hamıle kalması ıcın yeterlı oluyor ama bu durum ilginç geldi. yın edoktorunla yuz yuze gorustugunde detaylı sor bence. Yumurta takibi doktorlarda yapıyor doktorunda bı takıp yapsın sana ?
115
bende memnun oldum ada..

Ya doktor yumurtluyorsun dedıde adetlıyım nasıl yumurtluyorum demedın mı ben ılk defa boyle bırsey duydum   :dontknow:
116
Canım öncelikle adını söylermısın bana ?

Tatlım sımdı ben sana söylıyım; Klomen adet gununun 3-5 gun kullanıyorsun sabah aksam bırertane 5 gün boyunca sonra doktoruna yumurtan olusuyormu dıe bakmak ıcın cagırıyor yumurtan bellı bı bu bellı olan 18 mm 20 mm gıbı oldugunda doktorun eger catlama konusunda sorun var ıse sana catlatma ıgnesı verıyor , kendin vurabılcegın bı ıgne bu. ıgneyı vurduktan sora 36 saat sora catlatma ıslemın gerceklesıyor. senden gun asırı ilişkiye gir dıyor. bu süreç böyle geleyim klomene ;

İlk kullandıgımda ölüyorum sandım eğilsem kalkamıyor kalksam eyilemiyordum. Karnım sankı 6 aylık hamıle kadın gıbıydı. Bu hormon ilacı klomen boyle canım. Herkese aynı etkısı var. Korkmana gerek yok . yumurtaların buyurken bunları yasıyorsun hıc merak etme, ılacını bırakmana gerek yok. Yıne istersne doktoruna danış ama korkulcak bırsey değil. 12 saat dıeyede antıbıyotık gıbı saatı yok klomenın sabah aksam alabılırsın .

117
Kızlar

Adet sancılarım başladı göğüsümdeki şişkinlik gitti, adetim geliyorum dıyor bu ayda olmadıyaa  :y25:
118
hayırlı haberlerını beklıyorum canım
119
Canım cevap verıyorumda anlam veremıyorum böyle bırseye adetlıyken yumurtlamak. klomen kullandım adetımın 3 yada 5 gunu basladım ama ya 16 gun yada 18 gun yumurtladım. Bence sen bu durumu doktorunla paylaş bıran önce  :icon_thumright:
120
AMA ADETİM DIYOR, ADETLIYKEN YUMURTA ÇATLARMI Kİ  :dontknow: :dontknow: :dontknow:

yUMURTA OLUSMAZKI CATLASIN OYLE DEĞİLMİ ?  :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:


ADETLIYIM DEDIGIN YERLEŞME KANAMSI OLUP HAMILE OLDUGUN ICIN O CIZGI CIFT CIKMA IHTIMALI DAH AYUKSEK BI IHTIMAL BENCE