muz kızartması; eşimin tarifidir, denenmiştir ve çoook beğenilmiştir. istenilen miktarda muz( yerli muz ise bütün olarak, ithal muz ise enine ikiye bölerek) tercihen tuzsuz tereyağ ile ya da fındık yağı ile tavada alt üst kızartılır,çevirirken dikkat edin bölünmesin,kızarınca tabağa alınır ılık olarak ve isteğe göre ceviz ve bal ilavesiyle servis edilir...afiyet olsun
aysegul ellerine saglik buz tarifini deneyecem bakalim nasil olacak guzel bir seye benziyor
yapinca yazarim nasil oldu diye
umarım beğenirsiniz, hafif bir tatlı oluyor,şimdiden ellerine sağlık canım. :hungry:
aysegulcum tarifini yaptim
esim yemedi benle oglum afiyetle yedik :hungry:
guzel olmustu
sagol canim
geç oldu ama, :laughing7: afiyet olsun canım.
cok ilginc valla
benim damak tadıma uymuyor :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
ben hamişken bunu deneyiydim yemediğim bişeydi ama canım çekdiydi yaptım iğrenççççç oldu :igrenc: :igrenc: :igrenc: ama damak tadı işde
muz var yapim bakim nasıl olucakk :k06: :k06:
MUZ KIZARTILIMI YAWW :ehi:
:igrenc: :igrenc: :igrenc: :igrenc:
::) ::) ::) ::) ::)
::) ::) ::)
şokum şaştı :-ooo :-ooo :-ooo
almanyada hazir satiliyo tadi güzel yemistim ::)