29 Nisan , 2024, 20:45:35

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - < ESLAL >

16
İlişkiler / Ynt: ALDATILIYORUMMM:(
23 Mayıs , 2011, 18:06:12
bende yazılanları baştan beri okudum vee Nilay hanımın söylediklerine harfiyen katılıyorum ben eşimin beni aldattığına şahit olmadım ama hiç bir zamanda beni ASLA aldatmaz modunda olmadım önüne bir fırsat çıksa yapar belki ? ? yapmadı yada ben şahit olmadım diyede aslan kocam kimseye bakmaz,konuşmaz vs. diyemem kesinlikle bir gözü açık olmalı bayanların ki başına böyle birşey geldiğindeki yıkım çok büyük olmasın ;) erkek nihayetinde eline geçen bir fırsat varsa oyyy ben yapamam karıcım var benim diyen bir erkek yoktur :)
17
GÜNAYDINNNN  :love9: :love9:

Gül senmisin bacım ya niclerinizi değişiyorsunuz yanıyamıyorum  :honk: :)
18
zorr oluyor tabi Selmacım ama ilk güne nazaran daha iyiyiz  ::)

şimdi annem burdaya canım teyzeye bırakmıyorum annem gidince bırakıcam karşı komşum zaten hem yarım gün bakacak sabahtan babasıyla olacak ...
20
selamm kızlar yahu buraya hiç girmez olduk arada bir höyttt diyelim  ;D

ben faceye giremiyorum sorun var facede sık sııkkk kopuyor  :dontknow:

İlknur akşam atamadım sana resimleri yaaa gitmedi bi türlü uykum geldi yattım  :honk:
21
günaydınn balım dün babası gelene kadar huzursuzmuş baba gelince gülleri açmış Sadıkta diyor geldiğimde masum masumdu 5 dk eski formuna döndü  ::) :-\ kıyamam yavrum yadırgadı çok ama bugün 3 kadar babasıyla sonra Hava abla gelicek daha rahat olur bugün diye umuyorum yarında ben öğlen çıkıcam zaten böyle böyle alışıcaz balım ne edek  :dontknow:
23
Alıntı yapılan: AککORTįє - 12 Mayıs , 2011, 18:46:17
:sad1:

:crybaby2: :crybaby2:

dün akşam eve girdim kızım kapının önünde şaşkın şaşkın bana bakıyor annemmm dedim annee yokk dedi geldi önce bana sağlamdan bir tokat patlattı sonra sarıldık öpüştük tabe ben salya sümük  :crybaby2: anne aalloooo diyo bide kaymakım sonra karnını doyurdum koyun koyuna yattık kuzumla erkenden uyuduk ama sabah yine çok trip yaptı bana bugün babasıyla sıkılmaz zaten bugün biraz daha içim rahat  :honk:


evet Minecim işe başladım sağol canımm inş. bu zor dönemi çabuk atlatırız  :amin: :amin:
24
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: KIZIM YİNE ÇOK HASTA
12 Mayıs , 2011, 18:33:56
RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN  :amin: :amin:

bizde geçen yıl mevsim alerjisi yaşadık inş. bu yıl tekrarlamaz  :amin: :amin: bu tür alerjik hastalıklar genetik olabiliyor bizim babannemizde var  :-\
25
ÖMRÜNÜN TÜM GÜNLERİ BUGÜN Kİ KADAR MUTLU VE HUZURLU OLSUN NİCEE UZUNNN YILLARA PRENSES  :love9: :love9:
27
 :crybaby2: neyseki çok az kaldı çokk özledim kuzumu ama bugün hiç huysuzluk yapmamış patronlada görüştüm 1 saat geri çekilecek iş saatim  :amin:
28
aynen öyle Selmam çokk zor hemde düşünmemeye çalışıyorum Hilalimi çünkü düşündüğüm an gözlerim doluyor  :y25:
29
günaydınn kızlarrr  :opucuk: :love9:

buralara uğramıyorsunuz biliyorum ama ilk günden facelerde gezmim dedim  :laughing7: şimdilik herşey iyi görünüyor inş. böyle devam eder  :amin:

kızıma malum oldu sanırım sabah 6 da kalktı benimle birlikte ama şuan uyuyordur  :sad1: :opucuk:
30
Gülşahcım eşimde bu kez primanın kilot gibi giyileninden almış ben pek sevmedim ya hava soğuk çocuğu kat kat giydiriyorum bir bez değiştiriyoruz hepsini çıkar yeniden giydir zor oldu ama yaz için iyi  :icon_thumright:


veeee geçen bende molfix aldım yoktu markette primanın numarası merak ediyordum molfix i aldım o nasıl bir bezdir öyle ya kağıt gibi çokk sert küçük paketti Allahtan sık sık değiştirim hemencik bitirdim  :D