28 Nisan , 2024, 00:42:58

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Sevgi_ve_huzur

1
Merhaba arkadaşlar. hep bahsediyorum yine yazacağım. okadar sıkıldımki..
oğlum 14 aylık. 7 aylık hamileyim. kazayla oldu. oğluma babannesi bakıyor. bazen birlikte kalıyoruz bazen sabah gelip akşam gidiyor. çalışıyorum. eşim akşamları geç geliyor iş dolasıyla. gelincede pek bişeye yardım etmiyor. okadar bunaldımki. iki yabancı gibiyiz. ilgisi yok sevgisi yok. özel hayat yok. evli gibi değiliz. bende yakınlaşmak istemiyorum yoruldum artık. geliyor ya tv başında yada internette oyun oynuyor. birza oğlunu seviyor ondan sonra herkes yatıyor.o en sona yatıyor. benimde uykum geliyor 10 da falan yatıorum. o 12 buçuğa kadar oturuyor. bende bu duruma sinir oluyorum. yatağa hep tek gidip yatmak zoruma gidiyor. karı koca gibi değiliz. nasıl bu kadar uzak durabiliyor anlamıyorum. annesi gilde kalıyoruz diyemi bilmiyorum. onun haricindede çok ilgili sayılmaz. sorsan gayet ilgili..
annesi ve babası ile yaşamakda baya zor. kayınvalidem iyi bir insan ama sürekli oğlunu savunuyor. dün bi konu oldu eşi işten geç çıkan adamlar napıyor falan dedi bende onlarında kocaları yapıyor yemeği dedim. anneleri bakıyordur çocuğa o yapıyordur dedi. bende herkes ailesinin yanında olmuyor dedim. öyle olanlar sorumsuz oluyor biraz dedim. eşine yardım eden saysan 10 u geçmez türk erkeklerinden falan dedi. bu gelinide susturamıyorum dedi. oğluna sorumsuz dedim ya. lafla susturamadım dedi. anne sende hemen savunmaya geçiyorsun dedim. kayınpederimde sus deyip ağzına vur dedi. ciddimi dedi şakamı bilmiyorum. bende çok üstelemedim. ama sonra düşününce çok ağrıma gitti. eşim geldi anlatmadım zaten onunlada konuşmuyorum. otur sen tv seyret internete gir dedim. bende diğer odada yattım. oğlumlada ilgilenmedim hiç. bakıcı tutamam. borçlarımız var. mecbur kayınvadleim bakack çocuklara. ama ben ne yapcam bilmiyorum. yoruldum bıktım usandım. ailem yanımda değil. biraz ilgi sevgi bekliyorum yaa çok şeymi. 3 yıl bitti evliliğimizde. 30 yıl gibi herşey bitmiş gibi.
2
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
13 Ağustos , 2014, 14:12:22
çok teşekkür ederim inş güzel geçer
3
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
13 Ağustos , 2014, 14:07:48
evet bencede daha mantıklı öyle söyleyim bari. çok teşekkürler
4
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
13 Ağustos , 2014, 14:02:44
annem künye alacaktı bende kullanamam diye aldırmadım. ama babannemiz sürprizyaptı almış. annemde şimdi ben alacaktım künye diyor:))
o yüzden ona hediye arıyorum
5
Alıntı yapılan: nelss - 13 Ağustos , 2014, 09:30:57
slm kızlar  :wave: :wave:
bende çalışan bi anneyim çalışmak iyidir yada ben mi öyleyim bilmiyorm oğlum 5 ayını doldurduktan sonra başladım ise memur olduğumdan dolayı bi sıkıntı olmadı 4 ay yarım gün çalıştm şmdi  de 3 te çıkıyorm beni tek zonrlayan evn iş yerine uzak olması ve ev işleriiiiii bitmek bilmeyen ev işleri  :BangHead: :BangHead: :BangHead:

canım bebeğe kim bakıyor
6
Muhabbet Odası / Ynt: Maksat Muhabbet
13 Ağustos , 2014, 13:09:41
çocuklarınızın ilk doğum günlerinde anneanne ve babaanneler ne aldı. anneme fikir için soruyorum
7
Kızlar belim çok ağrıyor. eğilince doğrulamıyorum. 2 gündür ağrıdan ağlıyorum. Oderece yani. 6 haftalık hamileyim. 9 aylık oğlum var. kucğaıma alamıyorum. belim çok fena. hamilelikten olabilirmi.
oğlumdada  belim ağrıyordu ama bukadar değil. bu seferki çok fena. Nolu bi fikir verin.
emar a falande giremiyorum. doktorada gitmedim..düşük falan olabilirmi
8
arkadaşlar 9 aylık oğlumun dişleri siyah siyah lekeler var. dr a söyledim bakmadan olur. kan ilacından falan dedi ama bana öyle gelmiyor. çürüyormu yoksa.
bu aralarda çok antibiyoti kkullandık. ondan olabilirmi.
böyle bir durumla karşılaşan varmı
9
Yaşasın Hamileyim :) / 2. bebegime hamileyim:(
26 Mayıs , 2014, 12:53:36
Ama çok üzgünüm. bebegim daha 9 aylık. ve ben tekrar hamile kaldım..napıcamm:((
testi evde yaptım. yanılma payı olsa keşke
10
İlişkiler / Ynt: Fikrinize ihtiyacım var
06 Mayıs , 2014, 10:19:01
ben memurum. işten ayrılamam. ancak ücretsiz izin alabilirim 1 sene falan. ama oda maddi olarak zorlanırız. iki ucu ... değnek benim hayatım.
oğlum 10 aylık oldu. bakıcıya versem çokmu küçük. sonuçta babannesi bakmaaydı 5 aylıkken verecektik.
11
İlişkiler / Ynt: Fikrinize ihtiyacım var
06 Mayıs , 2014, 09:29:11
benim bu işe bir çözüm bulmam gerek. çocuğu bakıcıda büyüyen tek anne ben değilimki. bukadarmı zor.
stresten iyice bi hal oldum. oğluma bile kötü kötü sözler söylüyorum. sabah okadar sinirlendimki. oğlumda ağlıyor. sus artık başımıza bela oldun dedim. düşünebiliyormusunuz aslında kızdığım kişi kocam. ama sinirden ne yaptığımı bilemiyorum.
canım oğlum böyle ana babanın içinde rezil oluyor.
bir çocuk doğurdum ortada kaldım yaa.
yine valizler hazırlanacak yine evden ayrılcaz. Okadar çocuğu olan insanlar var hepsimi benim gibi problem yaşıyor anlamıyorum.
Kendimi çok  değersiz  hissediyorum. Çalışan bir köle gibi. Hiçbir sıfatım yok. Eşim ne derse o. Offf Offf
12
İlişkiler / Ynt: Fikrinize ihtiyacım var
05 Mayıs , 2014, 14:15:19
zaten sorunu eşim yaratıyor. bana uzak durarak.
onunla konuşmak istediğimde daha da sinirleniyorum. ortada sorun görmüyor. o halinden memnun
13
İlişkiler / Fikrinize ihtiyacım var
05 Mayıs , 2014, 13:35:30
Merhaba herkese.
Bir konuda fikrinize ihtiyacım var. 
Hem yazıp rrahatlamak istedim.
10 aylık bir oğlum var. babannesi bakıyor. Biz ilçede oturuyoruz. kayınvalidem merkezde oturuyor. 3-4 aydır kayınvalidem hafta içi bizde kalıyor. hafta sonları merkezde işimiz  oluyor biz gidip onda kalıyoruz. Kayınpederim merkezde tek kalıyor. bu yüzden hafta içide sürekli kaldığımız zamanlar oldu. onlarda kalınca işe gidiş geliş yapıyoruz. çocuk merkezde babannesinde ben ilçede işte. bu yüzden sürekli emziremiyorumda. evi kilitleyip gidiyoruz. 1 hafta evimize hiç uğramadığımız oluyor. ben de bu duruma çok üzülüyorum. Sürekli çanta hazırla kıyafet al ihtiyaçları al kayınvalideye git.sinir oluyorum. normalda evimle iş arası 5 dakika. ama merkeze gidince 35-40 dk sürüyor.
eşimlede aramız bebekten sonra pek iyi değil. gerçi hamileliktede öyleydi. hep uzak durdu. oğluma çok düşkün ama bana uzak. bundan bahsettiğimdede hiç böyle olduğunu düşünmüyor. kayınvalidemlerde kalınca ayrı yatıyoruz zaten. evde oluncada kayınvalidem bizde oluyor derken yatak odası mevzusu kapandı nerdeyse.
buda iyice uzaklaştırıyor bizi birbirimizden. bende bu durumda mutsuz ıoluyorum. bakıcıya bırakayım diyorum oğlumu.  en azından akşam evde kendimiz oluruz yada merkeze gidip kalmak zorunda olmayız. ama buda olmuyor. kayınvalidem gerçekten iyi bakıyor çocuğa. ama bana fırsat vermiyorlar nerydese. buda ayrı bir konu..biraz anne sütüne karşı. ben fırsat buldukça emziriyorum o gereksizmiş gibi davranıyor.  ne yapayım nasıl  davranayım bilmiyorum. artık çok bunaldım. kendi evim varken başka yerde kalmak istemiyorum. bebeğim için katlanırım diyorum ama bu seferde evliliğimiz nereye gidiyor bilmiyorum.