27 Nisan , 2024, 17:03:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nurrr

1
Alıntı yapılan: iamnil123 - 07 Ekim , 2018, 22:43:24
merhaba herkese cok acil yardımınıza ihtiyacım var. adet tarihinden 5 gün önce bir kanama yaşadım 2 gun surdu... normalde adet tarihime daha 2 gün var ... bu yerleşme kanaması olabilr mi? onun dısında tam da o gun gebelik testi yapmıstım ikinci çizgi silik cıktı. kanama şimdi yok. ağzımın tadı bozuk, metal tadı alıyorum. gündüzleri normalde asla uyumam ama uyumadan duramıyrum bitap düşüyorum, hafif basım dönüyor. hamile olabilir miyim. yarın kan testi yaptıracağım bunu sağlık ocağı yapıyor mu acaba. lütfen bilenler bana yardım etsin...
u


Silik çizgi çıksada hamile kabul edilir hamilesiniz büyük ihtimalle....
2
Merhaba bayanlar size bir sorum olacaktı acil cevaplarsanız sevinirim bebeğim üç aylık fakat hiç meme almadı hastanede biberona alıştı bir iki defa sağıp verdim fakat emmediği için 10 ml civarı çıkıyordu ve maalesef kesildi 😢😢 Omega 3 vermek istiyorm beyin Gelişimi için daha önce kullanan var mı?sürekli mama yiyor vitaminsiz kalıyor 😥 bana yardımcı olur musunuz😭😭
3
cok zor mu bnde 1.5 ay sonra doğum yapacam fakat cok endişe ediyorm epidural normal dedi doktorum sancidan korkuyorm :((
4
Arkadaslr hepinize merhablar ben 29 haftalik gebeyim doğumuma haftalar kaldi ve ben cok korkuyorum normal doğumdan lütfen tecrübeli anneler yardimci olabilirler mi normal doğumda cok mu sanci oluyor?Doktrum epidural anestesiyle normal doğum yaptiririm dedi böyle olupta memnun kalanlar var mi ?cok tez canliyim yardiminiza ihtiyacim var hanimlar :'( :honk:
5
Alıntı yapılan: hatice tanrıvar - 23 Eylül , 2015, 16:01:20
ıkı cizgi çıktı ama biri silik ve ovulasyon testi yaptım son adet tarihimde28 08 2015

Canim anladm fakat bir hafta once idrarda cikmasi imkansiz bazen testte bozuk cikabiliyr hormonlarin henüz idrara karismis durumda değil ama inşallah sans senden yanadir da yanilirim mutlu ceveabini en kisa zmanda duymak istrim  :hello2: :muzz:
6
Alıntı yapılan: hatice tanrıvar - 23 Eylül , 2015, 15:30:19
slm kızlar uzun zamandır yazmıyorum sizinle dertleştim hamile kaldım dogurdum kızım on beş aylık oldu ıkıncı gebelik dusunuyorum ıkı ay once yine bikimyasal gebelik yasadım az önce ovulasyon testi yaptım adetime yedi gun var çift çizgi çıktı ıkıncı cızgı net deildi gebelikte planlıyorum hamile olabilirmiyim acil cvp bekliyorum :icon_scratch: :flowers: :flowers: :flowers:


7 gun önceden cikmasi imkansiz cunku vücudun bhcg hormonu henüz salgilamiyor,ilk once kana en son idrara karisir bilgilerinize ama moralinizi yüksek tutun Allah gonlunuze gore versin  :love9: :love7:
7
Alıntı yapılan: hatice tanrıvar - 23 Eylül , 2015, 15:40:14
kızlar kafam cok karısık bu dururmu yasayan varsa yazsın lutfen

Canim oncelikle herseyin hayirlisi olsun,bende de silik cizzgi cikmisti fakat adet olmuştum :(( sizin adedinizin üzerinden kac gun geçti ? yada adedinize kac gun var?
8
Rica ederim, inşallah hayirli haberlerinizi bekliyoruz  :love7: :love9:
9
Gebeligin cok erken dönemlerinde yasanacagini sanmiyorum,henuz vücudunuzun tepki vereceği herhangi birsey yok,ilerleyen haftalarda genellikle 6.haftada bulantı baslar(bünyeden bünyeye,hatta gebelikten gebeliğe değişiklik gösterebilir) vücut tepki verir..Insallah yaniliyorumdur hayirli haberlerini aliriz . :love7: :caca:
10
Siz onumuzdeki adet döneminde deneyin isterseniz meltem hanim,adedinizin ikinci gunu baslayin ve sabah uyanir uyanmaz yapıyordum ben esimi ise yolcu ederden karisimi taze taze yapip 12.gunune kdar yedim.Insallah en kisa zamanda hayirli haberlerinizi aliriz Rabbim gonlunuze gore versin kimsenin hatirinda birakmasin :nazar: :love7: :love9:
11
Bende yaklasik 5 ay boyunca kullandim (clomen+clomid) hiçbir faydasini görmedim yumurtama problemim vardi.Ama cok sukur uygulamis olduğum kürle hamile kaldim.Allah isteyen herkese nasib etsin.Ama once sabir...ve stres yapmamak gerekiyor.Ben 3 sene bekledim 3 sene sonra oldu.Allahkimsenn kucagini bos birakmasin isteyen herkese versin  ;).... :nazar:
12
Alıntı yapılan: sevilay21 - 05 Ağustos , 2015, 17:29:07
Bendede.var akinti.ben hep bóyle.dùsùnùyorum.siddetli.kasik.ve kanama.olmadıkça hiç bişey olmaz bende geçen hafta çok korkuyodum.niye akintim.var.niye adet sancisi.var niye midem.bulanmiyor.niye belirtiler.yok ay ya dış gebelikse.ya kalbi atmazsa.ve ben pazartesi.atan kalbini.gördūm.Halen de inanamiyorum.cunki ben 5 bebek kaybetdim ama rabbim.çok bùyùk kurban oldugum mucize.sanki

ayyy inanir misiniz benimle ayni seyleri düşünüyorsunuz bnde ya dis gebelikse diyrm neden su gibi sivi akiyr midem bulanmiyr diyrm ve bnmde 3 sene boyunca bebeğim olmadi 1 kere 3 aylikken kürtaj olmak durumunda kaldim skintilarimiz ayni hemen hemen,Allahim kucaginiza saglikli bir sekilde almanizi nasib etsin kendinizi lütfen yormayin hicbise sizden bebegnzden degrli değil ve ani hareket yapmayin,vee bulndugum ülkedeki dr lar hep misirli ve cok iyi dr lar bana merdiven inip cikmamami söylediler ilk gebelikte bu cok onemliymis,Kendinize ve bebisinize cok iyi bakin ve kimseye simdlk gebe oldugnuzu soylemeyn Allah kem gözlerden korusun ve yavrnuzu kucagniza almayi nasib etsn saglikli bi sekilde inşallah sevgilerle... :nazar: :nazar: :nazar: :love7:
13
Alıntı yapılan: sevilay21 - 04 Ağustos , 2015, 16:33:27
Stres yapma bendede ilk başta olmusdu ama ara ara oluyor çok siddetli.agrilardan.kork kanamala.olan agrilar.ama normal hafif kasik.agrilari.bendede oluyordu adet sancisi gibi agrilarim.oldu korkma ùzūlme.dinlen bol bol bende 8+1 gùnlùk.olduk

Simdi sizin tecrübeli olmanizdan dolayi biraz rahat nefes aldim evet ara ara geliyor cok şiddetli değil bide su gibi akinti oluyr bu da normal değil mi?
14
cook tsekkur edrim arkadaşlar allahcocuklarinizi bagislasin inşallah,acilarni gostermesin :love8: :nazar:
15
adet olma sancisindan ziyade sag ve sol yumurtaliklarimda (kasik bölgesi) batma ve çekilme oluyr sanki endişe ediyrm :'(