27 Nisan , 2024, 09:41:21

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vuslat

76
Alıntı yapılan: aşkitoom - 24 Ağustos , 2010, 10:30:17
arkadaşlar hamile olan arkadaşımız varsa yardımcı olsun lütfen,ben ultrasyon için doktora gitmiştim,bende 3-4 tüp kan tahlili yaptılar ve idrar tahlili,bunun sebebini bilen varsa yazarsa çok mutlu olurum :k06: :k06: :k06: :k06:
ölncelikle allah tamamına erdirsin  kucağına almak nasib olsun inş..  bende 10 gün önce ultrasona gttim banada tam  kan ve tam idrar tahlli verdi  3 4tüp çok fazlaymş yafff.. sbebini blemycem ama belki kan da b hastalık varmı yada kansızlık içindir hani gebelikte kanın miktarı önemlidir ona göre kan ilaçları vericektir..  bende bu hafta yaptırıcam sonuçlarımız güzel çıkar inş =) başladık her ay yapılan test lere =)
77
Şiirler / yalan yok ya.. Galibası fazla..
24 Ağustos , 2010, 02:18:39
Karıştı birbirine sevdalar,
Sevdalı denmiyor artık her sevda çekene
Akan yaşlara edilen sözlere güven  olmuyor
Neydi sevdayı, sevdalıyı değiştiren
Zaman mıydı ardı sıra gelen
Yoksa, insanlarmıydı değişen, değiştirmek isteyen..
Özledim galiba..
Gözlerlerle yaşanan aşkları
Sessizce yüreğinde kopan fırtınaları
Sahi, neydi bunları yok eden
Neydi sevdayı, sevdalıyı değiştiren
Zaman mıydı yoksa,
Yoksa insanlarmıydı değişen,
Yalan yok ya;
Özledim galiba, ya da galibası fazla..
                         ..VUSLAT..
78
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamilemiyim Acaba
23 Ağustos , 2010, 15:59:44
Alıntı yapılan: yoncaa - 23 Ağustos , 2010, 09:37:03
vuslatttt canım benim şaka deil sen bi piskolok olmalıydınn cok güzel teselli veriyosun cokkk haklısın canım yaa ne diyebilirimkiii inan şu yazdıklarına karşılık bir söz bulamıyorum canım yanii ne bilim  ya cok güzel ifade etmişsin aslındaa yazamıyorumm canım kusura bakma öptümmm seniii tatlım :opucuk:
canım benimmm bunlar içimden gelenler.. bu cüümleler beni hep rhatlatırdı biraz olsun sen mutlu  edebildiysem ne mutlu bana  ;) kafaya takılarak varacağımız yer sadece isyan.. ben hep buna inanırım duana koyan rabbim kucağınada koyacaktır elbet.. gülümse yeter  :opucuk:

Alıntı yapılan: nur_06 - 23 Ağustos , 2010, 09:49:50
VUSLATCIM GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL YAZMIŞSIN İNSANIN İÇİNE Bİ HUZUR VERİYO YAZDIKLARIN. :flowers:
ay teşekkür ederim canımm dediğim gibi kendimi teselli ede ede hangi cümleler insana şifa geliyor az çok biliyorum  ;) :opucuk:
79
sevcannn senin ikizlerin mi olucak canım.. ayy hayırlı olsunn görüşemedk bayadır çok tebrik ederimmmm allah kucağına almayı nasib etsinn minişleriniii
80
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Neden Sıkıldın?
22 Ağustos , 2010, 15:02:43
ramazanda kocişimin sigarasızlıktan sinirli davranmasından sıkıldım olduğundan çok farklı bi kişiliğe bürünmsinden sıkıldım  :-ooo
81
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Hamilemiyim Acaba
22 Ağustos , 2010, 14:03:03
anlıyorum seni inan bana çok iyi anlıyorum.. hamile olabilirim ama ne yaşadığımı korkularımı hüzünlerimi bi ben bilirim. şeytan daha çok yaklaşır sana  kafanı kurcalar isyana yöneltir.  dersinki vermycek işte allah sevmiyo heralde beni, onada vermiş, bak bunada vermiş tmm bebek yoksa yaşamakta yok mutsuzum hatta dünyanın en dertli insanı benim dersin.. bliyomusun allah bizimle konuşmak istediğinde cümlelerine birine söyletirmiş lütfen bak o kişiyi ben farzet iyi dinle.. ALLAH SANA EN GÜZEL Bİ EŞ, GÜZEL Bİ AİLE, GÜZEL Bİ KAÇ DOST , BAŞINI SOKABİLECEĞİN SICAK, MUTLU HUZURLU Bİ YUVA, GÖREN Bİ GÖZ, DUYAN Bİ KULAK, EN KÖTÜ HASTALIK NEZLE GRİP TARZINDA GEÇİCİ ŞEYLER VERMEDİ Mİ.. DEMEKKİ O SENİ GERÇEKTEN ÇOK SEVİYOR VE ŞÖYLE DEDİĞİNİ DÜŞÜN..
 EY KULUM BEN SANA ŞİMDİYE KADAR HERŞEYİN EN HAYIRLISINI EN GÜZELİNİ NASİB ETTİM.. BEBEKTE VERİYCEM AMA DOĞRU ZAMANI BEKLİYORUM SABRET BEN İHMAL ETMEM İMTİHAN EDERİM.. =)

 ben her ay aet oldğumda ağlarken aynanın karşısına geçip bunları söyledim kaldıki bize herşeyin en güzelini veren sana çocuk vermiycem dese dünyanın yine bile sonu olmaz kii senin böyle bi sorunun bile yok olucak işte olucak ama sabretmelisin.. kimisi hemen hamile kalır kimisininki yıllar sürer bir yıldada verse 5 yıldada 10 yıldada.. 11. yıl hepsinin çocuğu vardır tek fark bir yılda olanınki büyümüştür
 ZEKERİYA (A.S) peygamberdi sanırım.. çocuğu nice yıl sonra oldu ki peygamber demek allhın e sevdiği kul demektr.. Alahın vereceği bişiy için şimdiki hayatını zindan edeceğine bence şuanda yanındakilerin kıymetini bil. lafları takıor olabilrsin ama inan bana insanlar laf sokuşturmaya mana ararlar. bekarlığını düşün daha vermiyomusunuzzzz nişann ne zamannn düğün ne zamann çocuğu varmııı 2. çocuğuu yokmuuuu ohoooo uzar gider  bak her sen gibi bayan bir gün anne olabilir, anne olanlar senin gibi çocuksuz özgür zamana geri dönemezler..  Bunu unutma; o gün gelicek ve o gün geldiğinde diyceksinki keşke o günlerimin kıymetini biraz daha bilseydim..  :opucuk:
 
82
Alıntı yapılan: ceylin eslem - 21 Ağustos , 2010, 11:41:12
ah vuslat gerçekten öyle.kocam aynen öyle işte.aslında bu aralar maddi anlamda herşey üstüste geldi adamcağız daraldı bide ben üstüne böyle şeyler söyleyince adamın asabı bozuldu.onada hak veriyorum aslında. kocama kızdıgımdan hiç heyecan duymuyorsun heves etmiyorsun diyorum ama.aslında öyle değil oda heyecan duyuyor hamile oldugumu öğrendiğinden beri uyurken bile eli göbişimde seve seve bir hal oluyor.önce beni sonra onu öper öyle uyuruz.şimdi bende oda sadece varlığını biliyoruz bide ilerleyen dönemde cinsiyetimizi öğrendiğimizde göbişim büyüyüp tekmeler atmaya başladığında dahada mutlu olacak bebeği için kendisi bişeyler almaya başlayacak belkide heveslenip.hem aslında öyle söyler ama bana hiç kıyamaz bebeğimizede kıyamayacaktır.bu arada 3 hafta sonra başka bir eve taşınacağız (benim okuluma yakın bir eve,bebeğimi öğle aralarındada görürüm doyururum diye)yeni evle birlikte yeni masraflarda olacak koltuk takımı,halı,tül.yolluk,ayakkabılık,taşıma masrafı derken baya bir masrafımız olacak onlar için zaten bunalıyo bide ben kocamın üstüne geliyorum aslında azıcık dişimi sıkmam gerekiyordu,şimdi bunları söyleyip kocamı bunaltmanın hiç sırası değil aslında.
ah kuzum.. bu düşüncelerini suç olarak algılama sakın.. annelik içgüdüsüyle evladımızı dşünüyoruz sadece onun üstüne kuruyruz bütün dünyamızı.. ama eşerimiz hem bizi hem evi herşeyiyle düşünüolar. aslında bizde evi düşnüyoruz yanlış anlama dediklerimi ama hani yeni anne adayı olunca insan bi başka unutuyor herşeyi. ilk evlat alıyor sırayı =) ne güzel cnm yeni eve talınıakmışsınız senin adına çok sevindim yorucu olur biraz ama evinizin yeni üyesini yeni evinizde karşılarsınız umarım =) allah kolaylık kolaylık vericeksin hem maddi hem manevi. zaten bebek kısmetiyle bereketiyle gelir derler bide allah ev alana yardım eder derler.. meak etme canım herşey sandğından çok daha kolay olucaktır inş  :opucuk:
83
Alıntı yapılan: esma sultan - 21 Ağustos , 2010, 00:29:11
sız 7 aydan sonra gorun karnınızı hele 9ayda patlıcak bomba gıbın gezebılırsınız evde :-ooo :-ooo
:k06: :k06: ama o zamanlar gelmeden çocuk doğmıycakii o zamanları görelimki adım adım yaklaşmış olalımm hayat anlamlarımıza  :binkybaby: nys canlar ben kaçıyorum tatlı muhabbettiniz içn tşk ederim öpüyorum ikinizide ayrı ayrıı iyi gecelerr
84
demiii  :k06: :k06: ne vrsa karnın şişmesindee  :k06: :k06: aslında b an önce bebemm büyüsünde yce anlıyım diyorum ama çok şeymi istiyorum yafff  :k06: şu insanoğlu ne doyumsuz ya hamle  olmadan önce hamile olsam keşke diyodum şimdi karnım şişsi diyorum karnım şişer doğsun derim doğarbüyüsün derimm büyür everemedim gitti derimm  :ehi: :ehi: :ehi: aha evlendirdim çocuğuuu daha doğmadan  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10:
85
 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: bana alem diyene bak  :ehi: :ehi: :ehi: kızz hamilelik bize yaramamıışşş  :k06: :k06: :k06:

bazen karnıma bakıyorumm yaa bu şişmiyoooo hamile değilim ben iştee... e o zaman adetim nereye gitti benmmm diyorum bana bişiyler oluyoooooooo diyorumm  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
86
benimde ha bire karnım şişiyo rüyamda gece bi yana dönüşüm varrr sanki kocamann  karnımm var tuta tutaaa  :ehi: :ehi: :ehi:
87
şimdide bi korku var galiba.. hani yüzünü görmedik sağlıklıdır inş diye nası bişiy gelicek doğum nası olucak kuruyosunda kuruyosunn  :k06: :k06: :k06:
demek hamilelikte kurma dönemiii doğurduktan sonra koşuşturma dönemi haa  :k06:
88
allah bağaşlasın çocuklarını çok tatlılarrrr maşallahh  :opucuk: :nazar: :nazar:
89
Alıntı yapılan: ☆BaLboceqi☆ - 20 Ağustos , 2010, 23:52:40
Anca tubisim insallah duzelirsinnn ben duzeldimya sende duzelirsin insallah  :amin:
bende iyim sukur 5 gunum kaldi dr gitmeye heyecanliyim evt kuzum bugunlerde dahada bi costu teyzesii  :k06: :nazar:
sende m öleydin kuzumya.. düzelirim iş. gerçi bunada şükür millet mde bulantısından ne hallere düşüyo benm bebe gene uyutuyo sadece ne uykucu bebem varyaa  :k06: :k06: inş doğduktan sonrada uyurr o zaman bi uyumasınnn derim sen beni zorla uyutuyodun şimdi sıra bendee  :k06:  :k06:
90
Alıntı yapılan: esma sultan - 20 Ağustos , 2010, 23:49:55
selam mıllet nasılsınız bakalım? :hello: :hello:
hogeldi esma sultann.. ne güzel bi nick bu ya bayıldımm  :k06:  iyyiz sen nasılsın