Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - vuslat

46
YANLIZ ĞRAŞIRSA DAHA SİNİRLNCEK OLAN BANA OLCAK.. GİDEM BARİDE KENDİNE GELSİN... ÜFF ŞU BAYANLARA KURBA OLSUNLAR BU ERKEKLER HEE
47
kız ne güzell geldiğinde melek gibiydiii allah kahretmeye nerden getirmiş aletiii.. bide bana süpriz hediyeymişşşş hakkarsüpriz olduu gecenin çine etti  :k06: :k06:  şimdi ben yanına gidip bunun yanında olduğum belli edip sakinleştirip getirsemmi bu tarafa boşver diye.. yoksa kırıldımya tavırmı yapayımmm  BEN BU KONU İÇİNNN  FORUMDA Bİ BÖLÜMDE AÇAYIMMII  :ehi: :ehi: :ehi:
48
Alıntı yapılan: ★★کåřı КıŻ★★ - 18 Eylül , 2010, 23:17:34
Alıntı yapılan: vuslat - 18 Eylül , 2010, 23:16:31
Alıntı yapılan: ★★کåřı КıŻ★★ - 18 Eylül , 2010, 23:14:21
H.G VUSLATCIM :flowers: :flowers: :flowers:
hoşbulduk sarı kızım.. nasılsınız diycem ama allah neşenizi bozmasın desem daha iyi olcak galiba  ;)
AMİN CANIM SENDE GEL KATIL BİZE NEŞE DOL GECE GECE :occasion14: :occasion14: :occasion14:
saol canımm  :opucuk: b arada bizimki içerde makineye vurmaya başladıı  :k06: :k06: :k06:
49
Alıntı yapılan: Balböceği - 18 Eylül , 2010, 23:16:42
Hosgeldin tubisim aman bosver uzulme kiz benim koca boyle islerle ugrasinca yanindan tuyum derim ... Hemen baslar matkapi tornavidayi kap gel der  :ehi: :ehi: :ehi: su evi beraber monte ettik
ay kizlar simdi yerini bilmedigim biseyin VALLA bilmiyom desem 2 sny gecmiyor bulunuyor  :toothy10: :toothy10:

Madem esin cins davraniyor aman bosver  :hieyt: :hieyt:

aynen yaaa aman  yani amannn.... bide bana bu işten anlıyomuşum gibi şu kabloyu nereye takıcaz bak bakayım diyoooo gülermisin ağlarmısınn sinirlenirmsinn  :k06:  :k06:
50
Alıntı yapılan: ★★کåřı КıŻ★★ - 18 Eylül , 2010, 23:14:21
H.G VUSLATCIM :flowers: :flowers: :flowers:
hoşbulduk sarı kızım.. nasılsınız diycem ama allah neşenizi bozmasın desem daha iyi olcak galiba  ;)
51
selam kızlar.. kociş canımı sıktı bende siizinle muhabbete geldim.. minik öküzcük  :violent1: eve bi elektronik bi alet getirmiş abartısız 2 saattir onla uğraşıyo sinirleride gerilmiş bana bulaşıyo ha bire kalp kırıyo bşver diyorum evde 2 tane tv var. bu aletinde tv sini ayarlamaya çalışıyo dedim evde iki tane televizyon var ama bu elciiyydiii mişşş eşşek hoşaftan ne anlarmışşş bide eşşek etti beni  :BangHead: elciyydiii dediği şeyde 15 ekran anca var yokkk bende daha fazla kalbimi kırdıraıycam dedim çıktım geldimm uğraşsın dursunn umrum değilll
52
ben gerektiği zaman susarım ama zaman geçip yeri geldiğinde eşim ufak bi sorun için bana patlıyorsa e kaşınmış demektirrrr ve verdiğim tek cevapppp
 BEN SENİN HAYATALARINI KAPIYORUM AMA, ŞUNU YAPMIŞTIN SESİMİ ÇIKARDIMMI BAZEN SEN GÖRMİYCEKSİN BAZEN BEN DİYORUM  :k06:  ve o sinnirli insanın saniyede sakinleşip verdiği cevappp HAKLISIN ÖZÜR DİLERİM KARICIMMMM  :k06: :k06: :k06: :k06:
53
Alıntı yapılan: fatma... - 17 Eylül , 2010, 19:38:46
benim bebeğim düştü listeden alsanız görünce içim acıyo
çok geçmiş olsun canım.. üzülme denmez  ama bak düşüğün ardı çabk geliyor bunu yaşamış ve etrafımda örneklerini de görmüş biri olarak sölüyorum sakın kafana takma düşenler sağlıksız oldukları için düşüyormş zaten  ;)
54
Alıntı yapılan: ****gültanesi**** - 17 Eylül , 2010, 18:17:02
Alıntı yapılan: vuslat - 17 Eylül , 2010, 18:11:58
bende 13. haftadayım hiç kilo almadımm bu kötü bişiy mi bilmiyorum ama ben buna kendi açımdan seviniyorum gibi =)
yok canım çok iyi bişey,sevinmekte haklısın 4-5 aya kadar hiç almasan en iyisi kar kardır
Alıntı yapılan: °• αуşєηυя •° - 17 Eylül , 2010, 20:39:06
Alıntı yapılan: vuslat - 17 Eylül , 2010, 18:11:58
bende 13. haftadayım hiç kilo almadımm bu kötü bişiy mi bilmiyorum ama ben buna kendi açımdan seviniyorum gibi =)

Canim merak etme bende 18. haftamda kilo almaya basladim .. endiselenecek durum yok :icon_thumright:
çok tşekkürler canlarım benim.. bunu sizden duymak beni rahatlattı bende serum gibi kötü senaryolar kuruyordm kafamda  :k06: =)))
55
bende 13. haftadayım hiç kilo almadımm bu kötü bişiy mi bilmiyorum ama ben buna kendi açımdan seviniyorum gibi =)
56
Alıntı yapılan: afra024 - 06 Ağustos , 2010, 22:56:21
ARKADAŞLAR bundan 2 gün önce leke gördüm ve ardından kanama doktora gittim dün bu bebek durmaz düşer dedi bekliyorum kanamam devam ediyo bazen fazla bazen çok az...yarın doktora gidicem bakalım ne dicek..böyle olupta bebei düşmeyen tutunan varmı??
geçmiş olsun canım bunn aynısından bende yaşamıştım düşer dedi ve düşmüştü.. zaten sağlıklı olayan bebekler düşermiş üzülme diyemem ama hayırlısı diyedüşün. sonuçta hamile kalabiliyosun buda bişiy.. bide bak düşüğün ardı çabuk geliyo hiç üzülme korunma vericekmi bilmiyorum ama ben korunmayı bıraktığımda 2. ay gibi hamile kaldım hiç korunmayan ve hemen düşüğün ertesi ay hamle kalanda bi ton kişi var bu veren allah diğerinide vericektir yeterki kendini üzme =)
57
Bilmece / Bulmaca / Ynt: Farkettimde...
17 Eylül , 2010, 16:29:06
FARK ETTİMDE CANIM ÇOK SIKKIN.. HA AĞLADIM HA AĞLIYCAM NEDENSİZ   AZ ÖNCE GENE FARK ETTİM HAMİLELİKTEN GALİBAA  :k06: :k06: :k06:
58
OYYY SİZİN KAPANMA HİKAYELERİNİZİİİ YERUMMMM ALLAH DAİM ETSİNNN CENNET SİZİN OLSN İNŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
59
Alıntı yapılan: elif35 - 17 Eylül , 2010, 11:58:25
kızlar son 1 haftadır içimde tarif edemediğim bir şekilde kapanma arzusu var daha bunu kimse ile paylaşmadım eşime dahi bahsetmedim..ben 18 yaşımda Kur'an'ı öğrendim o zaman kapanmayı çok istedim anneme ve babama danıştım ikiside daha yaşın erken zorlanırsan pişman olursun falan gibi şeyler söyleyince bende kararsız kalınca vazgeçmiştim bugüne kadar aklımda vardı ama dediğim gibi son 1 haftadır birden içimde bişeyler oldu sanki nette sürekli tesettür modellerine bakıyorum evdeki eşarplarımı falan takıp bakıyorum sürekli aklımda ama bir türlü cesaret edemiyorum...benim tarafım eşimin tarafı kadar olmasada yinede kapalı ama normal kıyafet başörtüsü tamam ama eşimin tarafındakiler çoğunlukla yaşmak çekerler pardesü giyerler yani benim akrabalarıma nazaran daha kapalılar...ben bu fikrimi ailemle paylaşsam babam ve abim ne der ben istiyorum desem bile acaba onlarmı zorladı diye düşünürler ama halbuki alakası yok burda hiçkimse bana o konuda bişey demez kapan falan diye ama dediğim gibi 1 haftadır içimde garip bir duygu var siz ilk kapandığınıda neler hissettiniz pişman oldunuzmu çevrenizdekiler ne tepki verdi bana yardımcı olurmusunuz???? birde  şu var kıyafetlerim hep kısa kollu yani kapanmak için şu an kıyafetlerim uygun değil ne yapabşilirim????
merhaba elifçim
   bende türbanlıyım kendi isteğimle orta okul bttiğinde kapanmıştım küçük olduğumdan çok laf yedim ama dedimya tamamen yaşla alakalı.. böyle bi duyguya girmen hemde ramazandan yeni çıktığımız bi dönemde çok güzel. kalbe konan hiç bişiy boşa değildir. açık olmak ile kapalı olmak arasında sadece bekarken biraz fark var evlenince kapanırsınlar denmeler, okulda açmak zorunda kalmalar bide kızken açık gezmek nefse daha bi cazip geliyo gibi işte vesaire  vesaire..  ama evlendikten sonra çoğu insan kapandığı için insanlarımıza bu çok normal geliyo tabi arada örtüye tamamen karşı olanlar hariç =)  kapanmanın duygusuna gelince  okadar güzel bi huzur ki anlatılmaz.. ama örtünmenin bazı sorumllukları vardır örneğin gerçekten kapanmak isteyip istemediğini sor kendine, bu bi heves olabilir geçici bişiy olabiir, kapandığında açılmayı düşünmemelisin.. bunun en yakın örneği eltim.. epey bi açıktı, 3 sene kapalı kaldı namaza başladı önce namazı bıraktı sonra örtüden sıkıldı attı bir kaç ay içindede bikinili denize girdi. işte onunkisi tamamen hevesti geldi geçti bi süre sonra sıkıntı yapmaya, örtü onu boğmaya başladı..  örtünme isteğini allahın yüreğine koyması çok şanslı oldğnu gösterir ama bunun ömürce sürmesi için yada sıkılmadan yapabilmn için hadislerle ayetlerlede araştırma yapmalısın ki insanlar sana neden kapandın öle iyiydin dha güzeldin böyle yaşlı gibi görünmüşsün vs. gibi seni soğutmaya yönelik sözler söylediklerinde ayeti hadisi hatırlayasın
 kapanmanın zorluğuna gelince en gözde korksuda, karşıdan bakıldığında örtülülere su sıcaklarda nasıl böyle duruyorlar biz bile yanıyoruz gözüyle bakıyorlar, halbki ilginçtir allah o ferahlığı veriyo tabi bunaltıcı havalarda bazen, ama şunuda unutmamak lazım allahın ayetini yerine getiriyoruz diye sıcaktan terliyorsak allah ta o terlerin kat ve katıyla cehennem ateşini söndürücekmiş bunu kendisi diyor..
   açık kıyafetlerim var demişsin zaten dışarı çıkıldığında ince bi hırka alman yetiyor sen o fikre allah rızası ile git görüceksin ne kıyafet sorun olucak ne başka bişiy..
Allah içine sindire sindire uyglamayı nasib etsin inş ;)
60
Alıntı yapılan: elif su - 16 Eylül , 2010, 09:03:07
Alıntı yapılan: esra26 (eda_m) - 06 Eylül , 2010, 15:04:52
1- Yeşil Zeytin                176 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
2- Pelda                        178 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
3- eymen ecrin               181 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
4- ece su                      184 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:
5- Ayni                         186 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
6- pisicik                       186 gün sonra bebegin kucaginda   :love9:  (erkek)
7- sarı papatyam            188 gun sonra bebeğin kucağında   :love9:    
8- ipek_lab                    189 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
9- dilek_224                   189 gun sonra bebegin kucaginda   :love9:
10-ceylin eslem              190 gun sonra bebegin kucaginda   :love9:  
11-elif su                      193 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
12-Vuslat                      201 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:
13-ES_Cİ                      207 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:
14-Yağmur&Toprak   212-214 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:  
15-Aşkitom                    221 gün sonra bebeğin kucağında   :love9:
16-Ayfer_Can                 229 gun sonra bebegin kucaginda   :love9:  
17-zübeyde22                233 gun sonra bebegin kucaginda   :love9:  
18-fatma...                  
19-bebeğimmm



:nazar: :nazar: :nazar: Allahım hepimize hayırlısıyla tamamlamayı nasip etsin kızlar  :nazar: :nazar: :nazar:



Ne güzel uğraşmışsın bizler için arkadaşım, çok teşekkür ederim sana. Dün bizde gittik ikili tes için 13 haftalık 7.5 cm olmuşuz ama göbek kordonunu bacak arasına aldığı için göstermedi bizimki cinsiyetini :) 4 Hafta sonra tekrar gideceğim kontrole, doktor o zaman kesin cinsiyetini söylerim sana dedi. Ayyyy maşallah ya, canımın içi hiç durmuyor yerinde, kafasının üzerinde dönüyor resmen :) İnşallah hareketlerini hissettiğimiz zamanlarda çok çabuk gelir.
OYYY BEN SİZİİ YERİMMM BENİ DE EKLEMİŞLER BURAYAA SAOLUN VALLA BAYADIR GİREMEYİNCE UNUTLMŞUMDUR DİYORDUM AMA GÖRÜNCE OK SEVİNDİM =))