Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - DAMLAEVRİM

1
Alıntı yapılan: gülay t. - 04 Mart , 2009, 11:15:13
Damlacım ben de evliliğimin ilk aylarında Diane 35 kullanmıştım adet düzenleyici olarak. Bıraktıktan sonra doktora gittiğimde yumurtalarımın yeterince büyümediği anlaşılmıştı. Dianeyle alakası yok bu durumun benim yumurtaların yapısıyla alakalıymış. Ama daha sonra gördüğüm tedaviyle çok şükür hamile kalabilmiştim. Demek istediğim Dianenin tek başına gebeliği tamamen engelleyici bir etkisi yok. Evlendikten sonra bence muayeneye git gerekli herşeyi yaptır gerekirse eşinin sperm testini de yaptır, eğer herşey normalse ondan sonra istediğin zamana kadar erteleyebilirsin. Neden dersen bazen küçük bir sorun oluyor baştan bilinmediği için tedavi edilemiyor birkaç yıl bebek istenmeyip daha sonra istenmeye başlandığında da üsütünden yıllar geçmiş oluyor. Bu sefer başlıyorsun uğraşmaya. Yani 2 yıl düşünmeyebilirsin bebek ama bu 2 yıl içinde varsa tüm sorunları çözersen sonrası daha kolay olur.




AÇIKLAMALARIN İÇİN TESEKKÜR EDERİM AMA BENİM ASIL KORKUM SU AN DİANE 35 KULLANIYORUM YA  2 YIL FALAN OLDU EVLENDİKTEN SONRADA  2YIL KULLANMAK İSTİYORUM ACABA BU İLAÇ BEBEĞİMİN OLMASINI ENGELLERMİ DİYE KORKUYORUM.
2
MERHABA ARKADASLAR  VE 2  YILDIR POLİKİSTİK OVER HASTASIYIM.TEDAVİYE İLK BASLAYINCA DİANE 35 KULLANDIM SANIRIM FAYDA ETMEDİ YASMİN ÖNERDİ DOKTORUM SIMDI YINE DİANE 35 KULLANIYORUM.5 AY SONRA DUGUNUM VAR VE DOKTORUM ANNE OLMAYA KARAR VERENE KADAR BU ILACLARINI KULLANABILIRSIN DEDI BIRDE DUGUNDEN SONRA VAJINAL ULTRASYON ONERDI.AMA ANNE OLAMAMAKTAN COK KORKUYORUM VE EN AZ 2 YIL BEBEK DUSUNMUYORUM AMA YINEDE KORKULARIM VAR. :'(