29 Nisan , 2024, 05:52:13

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - nilüfer elif

421
aşılama nedir arkadaşlar nasıl ve niçin oluyo ben anlayamadımda ben bırbuçuk yıllık evlıyım 2 aydır korunmuyoruz ama hala bı bebek yok benımde aşılama yaptırmam gerekıyomu yoksa bekleyeyımmı bıraz daha doktor en az bı 6 ay bekle demıştı ama bilemıyorum stres yapmaya basladım ger gece ruyalarımda bebek goruyorum  :honk:
422
evet yeni üyeyim ama hergun takıp etmeye calıiıyıorum hep ah ah cekerek ama :honk:
423
of cok guzeller ya bende hamıle kıyafetlerı gıymek ıstıyorum :y25:
424
çok güzel bi şekilde soylemışsınız bunu bende yapmayı dusunuyorum kısmet olurda hamıle kalırsam eger bana dua edın ne olur arkadaslar en hayırlı zamanda hayırlı ve de saglıklı bır bebegımız olsun:)
425
Yay burcu anne 23 Kasım-22 Aralık:
O çocuklar için iyi bir arkadaş olacaktır. İlk önceleri biraz korksa da sonra öğrendiği bu işi çok iyi yapacaktır. Kendisi gibi dürüst olmalarına önemverecektir. Neşeli olmalarını sağlayacaktır. Çocuklar çok güzel giydirilecektir ama bunun onun için pek önemi olmayacaktır. Rahat bir insan olması eğitirken kendinebazı sınırlamalar getirmesine neden olmalı, mesela disiplin kuralını uygulamayı öğrenmeli. Bazen patavatsız sözleri çocukları kırabilir ama o bunu çok tatlı bir cazibeyleatlatır. Neşeli ve uyumlu olmaları dolayısıyla çok cana yakın bir ev sahibesidir, konukları sever. Konumu ne olursa olsun herkesle muhabbeti vardır.
426
Tanışma Bölümü / Ynt: Ben Geldim :)
17 Ocak , 2011, 14:39:31
meraba arkadaşlar ben geldim henüz hamile degilim ama bı bebegımın olmasınıncok ama cok ıstıyorrum bır buçuk yıldır evlıyız ama bebişimiz yok :y25:
427
ben yay eşim balık ama hala bi bebeğimiz yok :y25:
428
arkadaşlar hamilelıkte nar neden tehlıkelı anlayamadım bı turlu neye sebep oluyo
429
BENDE KAHRAMANMARAŞLIYIM ARKADAŞLAR :muzz: