Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - destinamm

1
bizde geceleri çok sık uyanır olduk uyanmakta değil uykumuzda ağlıyoruz... uykusuzluktan hasta oucam artık :cildir: deliriyorum Allah'tan tek dileğim artık düzene girmesi :amin:
2
 :binkybaby:İlayda :binkybaby:
türkçede: su perisi
arapcada: cennete düşen ilk kar tanesi

3
merhaba bende minik destinanın annesiyim adım tuğba biz geceleri pek uyuyamıyoruz şimdide yeni adetimiz uykumuzda ağlıyoruz!!! amaç ne çözebilmiş değilim.herhangi sağlık sıkıntısı yok üstelik hadi önceden fıtıktan ameliyat oldu vs.uykusuzca işe gelmek eziyet gibi  :y25:
4
burun pompası zararlıymış kullanmıyorum o yüzden bir araştırın.aman ne yapacağımızı şaşırdık biri diyor bu iyi öteki diyor bu zararlı otrak noktası yok mu bilmem tek bildiğim bebeklerin hepsi aynı değil ya birine burun damlası gelmez birine pompası bir çocuğun isteğini derdini en iyi annesi anlar  :icon_scratch:
5
ben kızım 3 aylıkken çalışmaya başladım 1 aydır çalışıyorum eve kızımı alıp eve geçer geçmez tüm vaktimi onunla geçiriyorum oyunlar oynuyoruz mamamızı iştahsızda olsak azııcık yiyoruz konuşuyoruz şarkı söylüoyruz birlikte ama yinede insanın bir yerinde o koca günün vicdan azabı oluyor.ne diyeyim çalışan anne olmak cok zor o uyurken onu bırakıp gitmek çok ama çok zor.inşallah bu dönemleri güzelce atlatıcaz  :amin:
6
Benim bebeğim 2.aydan sonra anne sütü emmedi benim sütüüm kesildi memeden emmeyip sağarak içtiği için bol olan sütüm kesildi ne yaptıysam olmadı şimdi mama yiyoruz 4 aylık olduk 5.900 kilomuz boyumuz 62 cm normal mi?