Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - HAYAT29

1
Arkadaslar merhaba bebeğimin çok büyük gaz avcıları var uykudan atlayarak uyaniyo emiyo başlıyor ağlamaya gece 21:00 oluyo yine başlıyor ağlamaya zinko veriyorum yok ayaklarını sıcak duya koyuyorum yok havlu isitip ayak ve karnına koyuyorum biraz rahatliyo sonra yine devam nolur yardım edin ne yapabilirim :(((
2
arkadaşlar merhaba  doğum ağrıları nasıl oluyor bilen var mı acaba ben 33. haftadayım dr artık yavaş yavaş başlar dedı ama ben nasıl bişi olduğunu bilmediğim için anlamıyorum bir de benim sağ göğüs altındakı kaburgamda çok ağrı yapmaya başladı öyle ki  gece uyandırıyor ağrıdan dr bebek oraya poposunu dayamış ondandır baskı yapar dedi olacak o kadar dedi ama benım çok ağrıyor çözüm bilen var mı
3
Arkadaşlar merhaba sizlerden fikir almak istiyorum bebeğimin yatak odasına sallanmayan ilerde büyüyen beşikli takım alacağım fakat ilk zamanlarda ortalama 1 yıl boyunca benim yatak odamda kalacak bu nedenle ilave beşik mi alsam bambu beşiklerden mı alsam karar veremedim siz ne önerirsiniz hangisi hem güzel hem kullanışlı olur yardım beklıyorum  :dontknow:
4
arkadaşlar merhaba

hastane ve doğum fiyatlarını bilen var mı telefonda bılgı vermıyorlar
5
Arkadaşlar merhaba  Men yenı amınosentez yaptırdım 3 lü testımın sonucu 1/82 çıkmıştı dr um çok rısklı dedi o nedenle amınosentez yaptık ama kararı alırkende çok zorlandık ya bişi olursa diye. Aam çok şukur doktorum çok iyi idi sıkıntı yaşamadım şimdi merakla sonucu beklıyorum ve çok korkuyorum gerçekten çok üzüldum inşallah bişey yoktur. Size sormak istediğim başına böyle bişi gelen var mı sonuçları kaç ve nasıl çıktı Bebeğim erkek genelde erkeklerde bu tarz riskler çok oluyormuş :crybaby2: :crybaby2: