Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - hanmet

1
sabretmeye çalışıyorum umarım sabrederim olmazsa idrar testi yapacağım :amin: onda da tek çizgi fobim var :-ooo
2
hadi hayırlısı inşallah hamişsindir  :amin:  :amin:  :amin: sonuçta çalışan kazanır : :k06:  :k06:
3
yaptıracağım inşallah ama korkuyorum yine negatif çıkacak diye :'( doktorumu aradım o da 1 hafta bekle dedi ??? bazen doktorun karşına geçip :cildir: böyle yapmak istiyorum
4
Alıntı yapılan: masal12 - 28 Aralık , 2012, 19:01:10
canım sen bu ay ne çok belirti yaşadın kıyamam valla ben bunları yaşasam nasıl beklerdim bilmiyorum allah yardımcın olsun...

inş hamilesindir tatlım bence kan testi yaptır  :icon_thumright:
ah sorma  ya :BangHead: bazen psikolojik oluyor galiba :dontknow: artık  pisikoljik olduğunu düşünmeye başladım sağ olsun eşimde yinemi hamilesin deyip duruyor :laughing7: testi yaptıracağım inşallah allah hepimize yardımcı olsun bebişlerimize kavuştursun :amin: :amin: :amin:
5
Allah babana şifa verir inşallah. bir an önce iyileşip solunum cihazından kurtulur inşallah rahat nefes alır geçmiş olsun
6
:hello: merhaba 2 ve 3 günden beri sağ alt karnımda bir şişlik var sol tarafımda şiş her iki tarafıma dokunduğumda sağ leğen kemiğime yakın bir şişlik var ama fıtık gibi değil.sizce hamilelik belirtisi mi  :amin: böyle bir hamilelik yaşadınız mı? cevaplarınızı dört gözle bekliyorum :)
7
regl gününden sonramı 15 gün yuhhh eziyet etme okadar kendine bikaçgün gecince yap testini kuzum :amin: :amin: :amin: :amin:
[/quote]
maalesef evet 15 gün dayanamam galiba bir kaç gün gecikme payı verip test yaparım :icon_scratch:
8
bu ay yine ümitliyim adet günümden 1 gün geçti sancım yok ama arada bir batma oldu o da gitti.doktorun dediğini yapıyorum 15 gün bekle demişti bekliyorum :dontknow:
9
Alıntı yapılan: ayy - 27 Aralık , 2012, 17:04:40
inşallah hadi bakem kızlar ağlamak zırlamak yok bol bol çalışmak varrr :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:

doğru söylüyorsun "Allah çalışmayanı sevmezmiş" :k06:
10
bende 1.5- 2 yıldır bekliyorum ve her ay bu sefer oldu galiba diyorum ama bir türlü kavuşamıyorum evladıma rüyalarımda görüyorum onu orada seviyorum sarılıyorum.  :crybaby2: umudum hiç bitmedi inşallah Allah hepimize nasip eder.annemin hamileliğinde beni doktor 5 .aya kadar fark etmemiş. :toothy10: sanırım sonunda benimde öyle olacak her seferin de olmayınca aylar sonra hiç ummadığım anda 5 aylık hamilelik  :ehi:
11
Alıntı yapılan: öykükıvanç - 25 Aralık , 2012, 09:54:43
canım belki o söylediğin erken adet kanaması da olabilir. benimde adetime 15 gün varken adet oldum ve o adetimin üzerine hamile kaldım. o yüzden o belli belirsiz kanamanın olduğu günü yeni adet gününmüş gibi sayıp ona göre adetini bekle bakalım. belkide yeni yeni hamile kalıyorsundur... İnşallah hakkında hayırlısı olsun canım...
teşekkür ederim inşallah öyle olur  :amin:
12
Alıntı yapılan: ayy - 25 Aralık , 2012, 01:21:42
hanmet canım kusura bakma topiğini kirlettik kendi derdimeee :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:


kuru olunca tabi olmaz kız nasıl yapcak ütümü olur öleeee :k06: :k06: :k06:

farklı bişey bulursan bana msjlaaaa :opucuk: :opucuk: :opucuk: :opucuk:
merak ettimmm :k06: :k06: :k06:
sorun değil canım :flowers:
13
Alıntı yapılan: ayy - 25 Aralık , 2012, 01:24:52
Alıntı yapılan: hanmet - 25 Aralık , 2012, 01:22:55
canım regl gününde tekrarla testini..ogüne kadarda stres yapma zor ama düşünme ugraş bul kendine..eger gec döllenme olduysa suan bebiş sana tutunmak için kazı çalışması yapıyırdur ki stres etkiler sonra olurmu..inşallah bebiş gelmiştir :amin: :amin: :amin: :amin:
inşallah gelmiştir bebişim :amin:
önerilerini dikkate alıcam inşallah Allahın izniyle dikkatt ederim .güzel haber alırsam sevincmi paylaşırım umarım güzel olur benim gibi olanlarada bir nevi umut olur  ;D
14
herkese çok teşekkür ederim.reglim daha geçmedi. bende kan testi yaptırdım kan da belli oluyor diye ama doktorum geç döllenme olduysa kanda çıkmaz dedi o yüzden  reglin gelmezse 15 gün sonra bidaha bakalım dedi.bilmiyorum ne olursa olsun hep içimizde bir umut oluyor rabbim umutlarımızı boşa çıkarmasın. :amin:burda olmak çok güzel insan kendini ii hissediyor hoşbuldum gerçekten :flowers:
15
rahim duvarım daha önce muayene ettiğinde ince demişti.rahim duvarımdan mı kaynaklanıyor acaba?bu arada çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :)