28 Nisan , 2024, 12:36:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - olvido

91
Alıntı yapılan: muhribe - 29 Mart , 2012, 12:30:04
benim eşim ortaokul çağına gelince ailesinden ayrılmış hep dış memleketlerde okumuş

o yüzden her işini kendi yapmaya alışık  :aferin:

ütülü kıyafetim var mı demez mesala, açar bakar dolaba, yoksa alır eline ütüyü bi de bana sorar ütülenecek şeyin var mı diye  :opucuk:

ben de oğlumu öyle yetiştirmek istiyorum  ;)
:) benimki bu konuda çok anlayışlı çoook süperdir :)
doğuma gideceğim gün ütü yaptım sağolsun yapmam demez ama ultra mega süper .... beceriksiz kendisi  :ehi: :ehi: :ehi: birde son bir haftaya kadar çalıştım  :caca: ona rağmen işten dönünce yaptım ütüsün
92
bir ay önce aynı sıkıntıdan eltim de bebeğini kaybetti bu acıyı çeken bir sürü insan var canım ama Allah sevdiği kula acı verirmiş  :crybaby2: Allah tüm aileye sabır versin  :amin: Allah diğer çocuğuna uzun hayırlı ömür versin  :amin: Ahirette şefaatçin olsun inş  :amin:
93
hata olbilir ama küçük bir kutuya lokum koydum dışarı çıkardığımda çok ağladığında hafif batırıp veriyorum çok sinirli napayım :) bugün doktora götürdüm çok ağlıyor dedim büyüdükçe geçer dedi benimki bi başladı ağlamaya kadıncaz bir sürü tahlil yazdı  :)
94
:) çok şükür çok fazla kavga etmedik ama ben bağırırım dinler cevap vermez  :cildir: şimdi ne güzel diye düşünüyorsunuz belki ama çok sinir bozucu bir durum  :toothy10: bağırmam geçmezse başka odaya geçer kafasını önüne eğip bekler  :toothy10: gider yalvar yakar gönlünü alırım  :toothy10: çok nazlı çoookkk  :toothy10:  :love9: :love9:
95
bilgisayar mühendisi çok rahat işi var akşama kadar dinlenip dinlenip geliyor eve gelince yoruluyor  :ehi:
96
 :nazar: maşaallah kayramıza  :nazar: Ayşe ne cesur pozlar bunlar böyle  :ehi: bende çekeyim kızımın şöyle cıbıl cıbıl pozlarını istiyrum ama babamız kıskanç anam izin vermiyo  :ehi: :ehi:
97
maşaallah  :nazar: berra buğleme. ayy benim kızım gibi gıdısıda var sevsinler seni
98
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 24 Mart , 2012, 12:12:04
cnım ben çıkıyorum A.E.OL ÖPTÜK KIZIMLA SİZİ  :opucuk: :opucuk:
tamam canım bende çıkayım hazır bizimki uyuyorken uyuklayım acık daha 3.30 da uyuduk gece :) bizde öptük siz  :wave: :opucuk: :opucuk:
99
Zehra da aynı canım zaten yaşıt olduklarından aşağı yukarı aynı şeyleri yapıyorlar  :love9:
iki elini birden sokuyor hemde ağzına birde benimki acık patavatsız bir meme, emzik, el emmesi var şapur şupur  :ehi:
geçen komşu çağırdı toplanmışlar neyse gittik tabi bizim ki acıktı bende yeni anneyim ya çekiniyorum milletin yannda emzirmeye :-[  yeleğim battaniye ne bulduysam üstünü kapadım emziriyorum komşularda terler o kadar örtme üstünü korkma üşümez diyorlar halbuki ben çekindiğimden örtüyorum  :k06: neyse bizimki başladı cık cuk apur şupur emmeye eee milletin ilgisini çekti tabi 2 komşu hiç üşenmeden kalktı geldi baktı  :k06:  anlayacağın boşuna sakladım şeyleri  :ehi: :ehi:
100
Alıntı yapılan: xxcansuxx - 24 Mart , 2012, 11:32:53
Alıntı yapılan: olvido - 22 Mart , 2012, 23:43:40
KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN MELEKLERİNİZE İNŞ ÇABUCAK İYİLEŞİRLER  :amin:
benim kzıımda tekmeleye tekmeleye üstünü açıyo ben geceleri penye battaniyesiyle kundak yapıp yatırıyorum. uykuya dalmadıkça kundağa karşı çıkıyor ama o uyuyunca hemencik kundak sonra beşik :)
bende penye battaniyeye sarıyorum öyle çok sıkı değil ama zaten darma dağın ediyor gece  onu  :k06: :k06: ellerini bazen dışarı bırakıyorum üzerine de battaniye örtüyorum hafif tuğba ben üşümesinden korkmuyorum gece terleyip soğuması daha çok korkutuyor beni o zamn çabuk hasta oluorlar öyle kat katta giydirmiyorum evin ısısı yetiyor... burnunu kontrol ediyorum üşüdü mü diye...

birde siz yatarken yastık kullanıyor musunuz sorayım diyorum hep unutuyorum ben buğlemi ayağımda sallıyorum elyaf yastıkla çok terliyor kafası pamuk yastık kullanıyorum... ondada hafif terliyor ya... sibel sen terlemeyi sormuşsun ya benim kız hiç terlemiyor sadece salladığım için başı terliyor arka tarafı oda saçları hafifçe ben kuruluyorum bezle. beşiğine gece yastıksız koyuyorum ben
BENİM KIZ ÇOK TERLİYOR ÖZELLİKLE ENSESİ VE BAŞI SAÇLARI YIKANMIŞ GİBİ OLUYOR
BENDE KOCAMAN BİR YASTIĞIMIZ VAR ONDA SALLIYORUM ÇOK KSTUĞU İÇİN 45 DERECE EĞİMLİ OLMASI GEREKİYORMUŞ
AMA BEŞİĞİNE KOYDUĞUMDA GÜNDÜZLERİ KÜÇÜK BİR YASTIK KULLANIYORUM YİNE GECELERİ İSE ALT AÇMASININ MİNİCİK BİR YASTIĞI VAR YA ONU KOYUYORUM BAŞINA
101
Alıntı yapılan: இܓiڪے†∂ηßﺙuℓ இܓ - 24 Mart , 2012, 05:32:09
MERHABA SUMEYRACIM BENDE OZLEDIM SENI CANIM BENIM  :love9: :love9: GUZEL MELEKLERIMIZ BUTUN VAKTIMIZI ALIYOR  :love9: :love9: CANIM DUN ASISINI YATIRDIM EMIRIN KILO OLCUMUNE GORE 5750 CIKTI DRMUZ BIAZ DAHA ALSA IYI OLUUR DEDI EK GIDAYA GECINCE KAPANIR AZ FARK DEDI  :dontknow: ONN DISINDA SUKUR IYI  :nazar:  DEMEK KI BEBIŞLERIMIZIN YUZU MINK OLACAK OLSUN DAHA GUZEL YAKISIKLI OLACAKLAR EN AZINDAN BOYU UZUN OLACAK  :nazar: :k06:  DIKKATIMI CEKEN BIRSEY DAHA VAR BIZIM SAYFANIN COGU BEBEKLERIN GOZLERI RENKLI  :nazar: :nazar:  BAKALIM DEGISEKMI

ILKAYCIM COK GECMIS OLSUN PRENSESIMIZN OKSURUGU GECMISTIR INSALLAH  :amin: :amin:

CANANCIM BUGU N SORDUM DRMA VEREM ASISI TUTMUS MU DIYE BAKTI TUTTU DEDI ICIM RAHATLADI BIZDE HAFIF KIZARIKLIK VAR

KIZLAR SIZIN BEBEIŞLERINIZDE COK TERLIYOR MU EMIR COK TERLIYOR SACLARINDAN

BIRDE DR DEDIKI ARADA SUTUNU SAG OZELLIKLE GECE VER DEDI UNUTTUM SORAMADIM SUTUMU SAGDKTAN SONRA ISITIP MI VERECEM YOKSA SOGUK MU FIKRINIZ VAR MI BU KONUDA  :dontknow:

SİBELCİM NE AŞISI YAPTIRDIN ? ROTA MI
BENİM KIZIMINDA VEREM AŞISI HİÇ BELLİ DEĞİL HATTA HANGİ KOLUNA YAPTIRMIŞTIK ONU BİLE HATIRLAMIYORUM  :-[ SOL OMZUNDA KÜÇÜCÜK BİR KIZARIKLIK VAR . ROTA AŞISI İÇİN BU HAFTA RANDEVU ALAMADIK HAFTAYADA BEN MEMLEKETE GİDEYİM İSTİYORUM ÜFF BİR HAFTA DAHA BEKLETSEM DE GECİKECEK .  :dontknow:

BU ARADA BEBEKLERLE İLETİŞİMİNİZ NASIL ?

ZEHRA  Kİ 2. AYIN BAŞINDA AGU LAMAYA BAŞLADI  :binkybaby: ŞİMDİDE BEN KIZIYORUM Bİ SUS DİYE O DA BANA KIZIYOR HIMMM HIMMM DİYE :) ARTIK KARŞILIK VERMEYE BAŞLADI KIZAMIYORUZ HANFENDİYE
102
KIZLAR GEÇMİŞ OLSUN MELEKLERİNİZE İNŞ ÇABUCAK İYİLEŞİRLER  :amin:
benim kzıımda tekmeleye tekmeleye üstünü açıyo ben geceleri penye battaniyesiyle kundak yapıp yatırıyorum. uykuya dalmadıkça kundağa karşı çıkıyor ama o uyuyunca hemencik kundak sonra beşik :)
103
aybüke çok sevimli ya bu bal arısı maşaallah  :nazar:
ilkay buket bade nin maşaallahı var bak sana tonton tonton yanaklara  :nazar:
104
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 22 Mart , 2012, 09:18:56
banada benim kız çok zaayıf gibi geliyor. ama maşallah iştahı çok yerinde ama aşırı derece hareketli.ne kolu ne bacağı duruyor. oyun halısınmda oynamadık yer bırakmıyo . ama bend kilo alsın istiyorum.
hem ben okula başlayacağım için bebeğimde mama almadığı için bazı ek gıdalara doktora sorarak başladım.
şuanda ben günde 4 çay kaşığı meyve püresi, 4 çay kaşığı çorba , 4 çay kaşığıda yoğurt veriyorum.
tabı bide günde 10 kere emziriyorum genede.  bu dediklerimi çay kaşığı ile alıyor ama ilaç görünce tükürüyor.biliyor haylaz kızım ilaç içmiyo bir türlüü  :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
monovitini anında çıkarıyo içmiyo kızım  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
iLKAY CANIM SEN OKUL İŞİNİ NE YAPTIN RAPOR ALABİLDİN  Mİ BENİMDE 2 HAFTAM KALDI AMA KIZIMI BIRAKIP OKULA BAŞLAMAK İSTEMİYORUM  :BangHead: BİRDE DÖNEMİN EN HIZLI ANI YAZILILAR PERFORMANSLAR PROJELER EVE Bİ SÜRÜ İŞ GETİRMEK ZORUNDA KALICAM KIZIMLA BİRLİKTE HEPSİNİN ÜSTÜNE KUSASIM VAR  :igrenc: :) BİRDE KAYNANAM BAKICAK KIZIMA O DA İNSAFA GELİRDE SÖZÜNDE DURURSA ÇOK GEVEZEDİR SAOLSUN  :cildir: ÖĞRENCİLER+BEBEK+ KAYNANAM   :cildir: OOOOOOOOOO ÇOK KAFAM ŞİŞCEKKKK MUTSUZUMMM  :ehi: :ehi: :ehi:
105
GÖZÜN AYDIN CANIM İNŞAALLAH SAĞLIKLICA ZAMANINDA DOĞUM YAPTIĞININ MÜJDESİNİDE OKURUZ BU SAYFALARDA :) RABBİM İSTEYEN HERKESE VERSİN  :amin: