Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - olvido

46
canım aynı durumdayız kızım 21 aylık neredeyse ama ilk aylarımızdan bir farkımız yok sadece gaz çıkarma işlemi hariç  :) Allahtan artık onu kendi yapıyor 1 kez uyandığımı hiç hatırlamıyorum en az 4-5 kez kalkıyorum ve beni emmeden uyumuyor. ve çalışıyorum sabah erken kalkıyorum uykusuzluktan sallanıyorum artık yoruldum
47
Anne Olmak İstiyorum / Ynt: Doktora gittim
06 Eylül , 2013, 21:22:10
Eda hanım kiloları verdin hazırlıklar tamam bebişinin siparişini yaptın demek ki  :k06:
Canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin inşaalllah sağlıcakla kucağına alırsın bebişini  :amin:
48
     Cananım çok şükür kurtuldun  :amin: Rabbim kolay doğum versin herkese . 4 eylülde benim küçük yeğenim dünyaya geldi 5 eylülde de senin oğluşun beşik kertiği mi yapsak ne  :k06: yengeminde 2. doğumu o dabu daha zor doğdu diyor gözüm korktu bende  kendimi kandırıyordum 2. kolay olur diye  :icon_pale:
     Canım güle güle büyüt bebeğini Buğlemi de öpüyorum küçük abla  :love9:
     
49
Bebeğim Doğdu :) / Ynt: paşam artık benimle :)
04 Eylül , 2013, 15:22:05
güle güle büyüt bebişini  :nazar: Allah kolaylık versin 
50
güle güle büyüt canım
  :nazar:
51
Gül maşaallah çok sevimli bir kız olmuş  :nazar: Allah acısını göstermesin yavrularımızın
52
11 haftalık olmuşsunuz bile maşaallah  :nazar: tebrik ederim canım hayırlı olsun kolay hamilelik kolay doğum olsun inş .
53
canım arkadaşım kuzenim nasıl mutlu oldum bilemezsin  :love9: :love9: hayırlı evlat olsun rabbim kolay hamilelik versin başında çektiğin bu sıkıntı son olsun  :caca: iş bilmeyen o doktorlar değil mi bizi hamilelikten soğutan neyse bu son olsun inşaallah
  sana ve eşine hayırlı evlat furkanımada hayırlı kardeş olsun öpüyorum seni ve oğluşumu
54
Alıntı yapılan: ƓĤ♡SƬ - 11 Ağustos , 2013, 20:43:29
tebrikler cnm benden sonra doğuran herkes hamile yaww. ben pısırık çıktım.benim hiç niyetim yok.. allah analı babalı büyütsün. ne cesaretli çıktınız :) sibel ve ben kaldık sanırım :) ikimizde çok zorlanmıştık :)
birde ben kaldım :D demet de var hadi bakalım sıradaki kim olacak ?
55
canancım iyice azalmış şafağın vuslata az kaldı desene...  :love9: hamişlik arkadaşlarımın çoğu hamile bugün sümeyrayla konuştuk o da hamile benimde canım çekmiyor değil  :k06: ama aynı sıkıntıları yaşamaktan çekiniyorum.
   Hadi bakalım hayırlı haberlerinizi bekliyorum Rabbim bir avazda kurtarıversinde yaramaz oğluna kavuş inşaallah  :amin:  :nazar:
56
kızın çok şanslı  :love3: ne güzel her zaman konuşup dertleşebileceği bi kız kardeşi olacak. Benim kız kardeşim yok umarım kızımın kız kardeşi olur  :amin:
  Hayırlı evlat olsun inşaallah adı da çoook güzel  :nazar:
57
    Kızlar kesinlikle maden suyu ilk günlerde için lohusalıkta bir çay kaşığıda bebeğin ağzına damlatın benim kızım zehirleme yaşadık 2 hafta erken doğdu hiç uyanmıyordu topuklarını cimcikliyordum banamısın demiyor emmiyordu aç kaldı ama çok şükür sarılık olmadı.
    İlk doğduğunda da hurma ve zemzem vermiştik.
    Allah hepinizi bir avazda kurtarsın inşaalllah  :amin:
58
bende de tuttu çin takvimi bakalım 2. de atıp tutacak mı  ::)
59
Kargo / Nakliyat / Ynt: Aras Kargo
02 Haziran , 2013, 15:11:35
Alıntı yapılan: Emine - 22 Mayıs , 2013, 23:41:18
Eşim gidip aldı kargo şubesinden. Adamı şikayet ederim bir de işinden olur boşverdim sadece bundan sonra alışverişlerde seçenek olursa Aras kargoyu seçmeyeceğim.
böyle disiplinsiz çalışan kargo şirketi yoktur heralde bizde bu sene baya zor durumda kaldık azar işittik kendilerinden sağolsunlar lcw bu şirketle çalışıyo o yüzden alışverişi kestim çünkü yoruldum arasla uğraşmaktan bir kitaplık aldık kütahyadan birde lcw dan kızıma kıyafet almıştım eksik göndermişler takımı kitaplıkta kırık çıktı ikisinide geri iade edelim dedik çağırdık beyfendileri bi surat sanki dövecek sen kitaplığı da al lcw ya istanbula götür sonra geri getir neyseki fiş kesmişlerdi de ücret alamadılar
    sonra kitaplık tekrar geldi gene kırık tekrar aradık komşuya bırakmıştık çalışan insanlarız onları mı beklicez evde fiş kesmemişler komşuya o kadıncazı da azarlamışlar kitaplığın üzerinde fabrikanın adresi kocaman yazıyo altta da küçücük alışveriş sitesinin adı yazıyo sen bu seferde istanbula götür kütahya yerine şikayet ettik fiş istiyolar şu kesmedikleri fişi 45 lira ist macerası için para ödedik zehir zıkkım olsun küçücük bebeğimi eve bırakıp çalışıyorum ben burnum sızlıyo o ağlarken işe gitmekten
   çok kızgınım çok
60
    bende rivanol toz kullandım canım mikrop kapmamasına dikkat et bu tozla tuvalet temizliği yap ya da tendürdiyotu suyla seyrelt onuda kullan benim dikişlerim 2 ay sonra attı geç iyileştim ama sorun olmadı
    lohusalığım rezaletti basur için ameliyat bile dendi ama daflon diye bir hap var emzikliykende kullanılabiliyor yinede doktoruna danış tam 20 güde bişeycik kalmaz dedi doktorum öyle de oldu ama dikişlerim kadar ondan da çektim ağrının sebebi o da olabilir
    hatta lohusalıkta taş düşürdüm acilde doktor 'amanın ellerin sararmış hemen müdahale edelim' dedi eşimde rivanol tozdan dedi baya gülmüştk hala esprisi geçer  :k06:
    geçmiş olsun kuzucuğunu güle güle büyüt çok şükür o sağlıklı ya sende iyileşirsin onu gördükçe annesi