Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - pınar

1
Sevgili dostlarım ve Zeliha teyzecim tebrikleriniz ve güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Beni çok mut
lu ettiniz. Sizleri seviyorum   :love9:
2
Yeşilim Merhaba,

Ben Pınar benim kızımda 08.10.2005 doğumlu ama biz "2005 bebişleri" bölümündeyiz. İstersen sende oraya gel. Görüşmek üzere..bye
3
Özlemcim çok sevindim darısı bizim başımıza, bu arada abarttığını düşünmüyorum. Bende olsam aynı şeyi yapardım. çünkü bebeklerimizin ilkleri bizi çok heyecanlandırıyor.

Buarada züleyha ve oğluşu berk kartal hoşgeldinizzzzzzz.

Arkadaşlar Naz doğumundan 8. ayına kadar hiç sallanmadan kendi odasında ve yatağında uyudu. Bize bu konuda hiç zorluk yaşatmadı. Ama hareketlenmeye dönmelere başlayınca kesinlikle kendi kendine uyumaz oldu. Hele yürümeye başlayınca hiç uyumuyor yanına yatıyorum. Yok gözünden uyku akıyor sersem gibi oluyor ama kesinlikle uyumuyor. En sonunda bende dayanamayıp arabasına koyup iki sallıyorum uyuyor. Bazen diyorum sabırlı olsam eninde sonunda uyurmu 2,3 günde aynı sabırla uyutmaya çalışsam alışırmı heralde bunu denemeden bilemeyeceğim:) Gündüz uykularında 2 saatte yanında yatsam uyuyacağını sanmıyorum denedim çünkü geceleri de biran önce uyusun istiyorum.Çünkü bütün gün çok  yoruluyorum. Ama yaza kadar bu soruna bir çözüm bulmam gerekli tavsiyeleriniz varsa beni çok mutlu edersiniz. Gelişmelerden sizi haberdar ederim.
4
Bir Demet Tiyatro,Avrupa yakası,Ihlamurlar Altında ve Binbir gece kaçırmadan izlediğim diziler.. Hayatım sana feda ve bebeğimi de denk gelince izliyorum.
5
Hemşeriler :) / Ynt: İzmirli'ler Buraya !
24 Ocak , 2007, 00:01:28
Arkadaşlar bende Bornovadayım :D Evka-3 de oturuyorum.
6
Ayça ya katılıyorum 6 ay ile 3 yaş arası diyor ama bence 1 yaşından küçük bebekler için hiç uygun değil.
7
berat ve annesi zeynep hoşgeldiniz :-* Bende naz'a bahar aylarında bıraktırmayı düşünüyorum. Biraz daha büyüsün istiyorum. Ama naz söylemeye başladı bazen "anne çişş" diyor:) ama her zaman değil zannediyorum ki kolay olacak.

Arkadaşlar benim size sormak istediğim bir soru var. Bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz ve gece nerede yatırıyorsunuz?
Ben naz'ı kesinlikle hadi yatalım anneciğim deyip yatakta yatıramıyorum.O kadar çok uykusu oluyor ki gözleri kapanıyor ama kesinlikle uyumuyor. Bende bebek arabasına koyuyorum bir ileri iki geri derken hemen uyuyor. Sonra yatağına yatırıyorum.Sabaha kadarda odasında uyuyor. Yani uyuyana kadar ama ben istiyorum ki yatağında uykuya dalsın ne yapacağımı şaşırdım. Yardımlarınızı bekliyorum..Herkesi kocamannnn öptüm.
8
tebrikler harika bir yazı, insan duygularını anca bu kadar güzel kelimelere dökebilir.Çok beğendim yazmadanda edemedim. Sevgililerinizle birlikte ömür boyu mutluluklar.. :)
9
bendende size kocaman bir alkış :hello2: duygularını bu kadar güzel anlatan bir baba olarak bunu hakediyorsunuz. Eşiniz ve oğlunuzla bir ömür boyu mutluluklar..
10
Hoşgeldin Eylül Nisacım ne güzel marifetlerin var öyle kocaman aferin sana :hello2:
Çitlenbik, bu arada adın yasemin sanırım Naz yaşını doldurur doldurmaz yürümeye başladı teyzesi, şimdide koşuyor:) Azı dişlerimiz çıkmaya başladı. Biraz bunun sıkıntısını yaşıyoruz.

Bu arada sayfanın şimdilik en küçüğü olarak Eylül Nisa ablamızı ve kral faruk abimizi kocaman öpüyorum.
11
İlişkiler / Ynt: nerde kalmıştık...
17 Ocak , 2007, 00:22:27
Katılıyorum sana eminecim. Flört ve nişanlılık dönemleri çok başka oluyor. Şimdi ise bir alışkanlık var. Birde anne baba olunca dahada farklı herşey. Ama fatmacım canım kankam her dönemin ayrı bir güzelliği var. Şuanda bulunduğunuz nişanlılık döneminin tadını doya doya çıkarın. Çünkü ileride bu günleri çok özleyeceğinden eminim. Erhan biran önce gelir ve çok uzun yıllar mutlu mesut yaşarsınız inşallah..

12
İlişkiler / Ynt: Karı Koca İlişkileri
17 Ocak , 2007, 00:13:19
bizde eşimle kızım küçükken yani daha yaşını doldurmadığı dönemlerde ben bilgisayar karşısında oda tv karşısında olurduk. Ama naz 1 yaşını doldurduktan sonra uyanık olduğu zamanlarda devamlı ilgi bekleyince bu ayrılık sona erdi. :) aramızdada bu ayrılıktan dolayı iletişim bozuklukları başlayınca oturup konuştuk ve daha fazla beraber zaman geçirmeye karar verdik zaten Naz kesinlikle bilgisayar karşısına geçmemize izin vermiyor. Oda gelip klavye ve mouse ile oynamak istiyor.Rahat vermiyor yani.. Şuanda hayatımdan çok memnunum. :love7: Şimdi naz ve eşim mışıl mışıl uyuyorlar bende pc nin tadını çıkarıyorum. 
13
benim de kanamam 1 ay kadar sürdü sonra bizde başladık. Ben sprial taktırdım. Çok rahat çokta memnunum. Tavsiye ederim. Ama mutlaka doktoruna danış.
14
Arkadaşlar ben doğumda 21 kilo aldım. Hamile kaldığımda 57 kiloydum. Şimdi eski kiloma döndüm ama yinede boyuma göre kiloluyum 5 kilo daha vermek istiyorum. Hee bu arada göbiş olduğu gibi duruyor. Ne yapıcam  ??? bilmiyorum. Plates denemeyi düşünüyorum artık bakalım..
15
eminecim sen bu plates gelişmelerinden haberdar et  bizi senden cesaret alıp başlayalım. Gerçi ben bu gün biraz denedim Naz'ın hafif sönmüş bir topu vardı. Bugün izlediğim bir programda normal biraz sönmüş bir topla yapılabileceğini söyledi plates hocası birkaç hareket gösterdi denemek için yaptım. Ama hergün düzenli bir şekilde yapmak gerekiyor. Ne zaman düzene sokarım bilemiyorum.