28 Nisan , 2024, 06:47:42

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - YASEMİNNNN

1
 :hello:Merhaba arkadaşlar öncelikle herkese hayırlı doğumlar diliyorum. benim de doğum 7 haziran olarak görünüyor ama belli olmaz tabi bebişler sürpriz yapabiliyor. benim 4.5 ay bitti. aşerme yada düşük tehlikesi olmadı ancak sol bacağımın üzerinde uyuşma var.sanırım kilodan ve bebekten dolayı sinirlerde sıkışma oluyo. bir de son günlerde boğazımda yanma oluyo akşamları.nete baktım hamilelikte mide asitleri alttan baskı olduğu için yukarı çıkıyormuş. hamilelik reflüsü de diyen var. ŞU sıralar da doğum hakkında düşünmeye başladım acaba nasıl alcak diye.... siz nasıl yapmayı düşünüyosunuz doğumu... bir de çok az katılım var buraya daha fazla olursa paylaşım bu süreci daha rahat atlatabiliriz bence çünkü herkes endişeleniyo. :wave:
2
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA KIZLAR...
07 Ekim , 2010, 20:30:21
çok teşekkür ederim. Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin inşallah. :binkybaby:
3
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA KIZLAR...
07 Ekim , 2010, 20:05:58
bir de şuna takıldım. netteki hesaplayıcılarda 5 hafta 2 günlük olduğunu öğrendim ama yazanlarda kendi bebeklerinin 3 hafta olduğunu söylüyolar. adetleri geçmeden nasıl bukadar erken söylüyolar? benimkide daha küçük olabilirmi?? çok merak ettim :)
4
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA KIZLAR...
07 Ekim , 2010, 19:11:07
 :binkybaby: :binkybaby: MÜJDEE KIZLAR Teyze oluyosunuz :) 1 haftadır internet başında kafayı yemek üzereydim.sürekli forumlarda dolaşıyordum. dün de buraya yazmıştım 7 gün geçti napıcam demiştim bugün test yaptım kendim pozitif çıkınca hastanede de idrar testi yaptırdım o da pozitif çıktı. yarın doktora gidicem bakalım. şimdi çok şaşkınım ve inanamıyorum.bu benim ilk hamişliğim.inşallah bir sorun oluşmaz. DARISI TÜM BEBİŞ İSTEYENLERİN BAŞINA. Bu arada bende hiç belirti olmadı. aynı adet olacakmışım gibiydi herşey.mide bulantısı değil ama kursağımda kaynama gibi şeyler oluyodu. akıntı falan da yok hiç.şimdilik hoşçakalın.
5
selam canım, umarım bu kez mutlu sona erişirsin. bebişini kucağına alırsın :binkybaby:
6
Tanışma Bölümü / Ynt: MERHABA KIZLAR...
06 Ekim , 2010, 19:49:01
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim. bende bebiş istiyorum ama geçen ay negatif çıkınca bu ay yapmaya korkuyorum. Acaba başka sebeplerdenmi kist falan olabilirmi acaba? ondan da endişeleniyorum. :binkybaby:
7
Tanışma Bölümü / Merhaba Kızlar
06 Ekim , 2010, 18:18:29
öncelikle herkese merhaba...arkadaşlar benim günüm geçtiğimiz ay 3 gün gecikmişti.test yapmıştım ama ertesi gün adet oldum. bu ay da 6 gün geçti.daha test yapmadım ama adet olacakmışım gibi belirtiler var.özellikle gögüslerde çok ağrı var. daha önce böyle gecikme olmuyordu.sebebi ne olabilir? daha önce bu durumu yaşamış olan arkadaşlardan yardım bekliyorum. Ayrıca bebiş bekleyen herkesin en yakın zamanda hamile olmasını diliyorum:) :binkybaby: