28 Nisan , 2024, 08:29:47

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - gülay t.

1
Arkadaşlar 2 gün önce kan testi yapmıştım sonuç pozitifti bugün de doktora gittim ve keseyi gördük. Henüz çok küçük ama varmış bebek, çok güzeldi keseyi görmek ben ilk kez gördüm Rabbim hepinize nasib etsin . Ve kazasız belasız sonuna kadar gitmeyi bana da nasib etsin bu sefer inşallah. Bu sitedeki duaların etkisi inkar edilemez dualarınızı eksik etmeyin ne olur. Bir gün buraya bu cümleleri yazacağım aklıma gelmezdi şükürler olsun Rabbime.
2
Güzel Sözler / İlginç Yazılar / SABIR
30 Ocak , 2009, 00:48:11
Sevgili arkadaşlar Abdülkaddir Geylani'nin hayatından parçaların anlatıldığı bir kitapta çok hoş şeyler vardı .Sizlerle paylaşmak istedim. İçimizde hakikaten sabra ihtiyacı olan çok fazla arkadaşımız var. Onların yazılarını okuyunca halime şükrediyorum. Rabbim ihtiyacı olan herkese sıkıntılarının üstesinden gelmesini sağlayacak sabır versin inşallah.

Peygamber Efendimiz buyuruyor ki (sav) '' İman için sabır, vücut için baş gibidir.''  Herhangi bir darlığı kötü görmemek  sabırlı kişinin işidir. Ve onun hemen gitmesini beklemek sabrı olmayanın karıdır. Sabırlı iman sahibi, ne belayı kötü görür; ne de hemen darlığın kalkmasını ister. O herşeyin bir vakti ve zamanı olduğuna inanır. Bir kul, düştüğü darlık ve sıkıntı halinde sabır yolunu tutarsa, kötü hallere kendini itmezse, karanlık yollara çıra ile girerse bu çıra ile onun darlığı genişliğe çevrilir.

'' ALACAĞINIZ DÜNYADA DURUR; VAKTİ GELİNCE ALIRSINIZ.
  GELECEK ŞEY , VAKTİ GELİNCE SAHİBİNE GÜLEREK GELİR.''

'' GAYRETİN KADAR ALIRSIN ÇALIŞ, YAPACAĞIN ŞEYLER SANA ACI DA GELSE YAP!
  GEÇMİŞTE VERİLEN HÜKÜM SENİ İLGİLENDİRMESİN.
  YAPACAĞIN İŞLERE BAK. KADER İLMİNİ NE SEN BİLİRSİN NE DE BAŞKALARI.
  SEN YAPMAN GEREKENİ YAP...''

  SEVGİLERİMLE :love9:

 
3
Protesto / BOYKOTT!!
19 Ocak , 2009, 16:33:37
Arkadaşlar bu sitedeki konularla çok alakası yok belki ama dolaylı olarak hepimizi ilgilendiriyor bu ürünlerin boykotu. Yahudi ve amerikan kökenli bu ürünleri almayalım lütfen. Bizler evlat sahibi olmak için bunca çaba harcarken onlar gözlerini kırpmadan küçücük bebeklerin kalbine nişan alıp kasten öldürüyorlar . Sırf müslüman soyunu yok etmek için.

-ARİEL
-MİLKA
-FANTA
-SPRİTE
-SCHWEPPES
-DANONE
-MARKS & SPENCER
-COCA-COLA
-TANG
-POLO
-CALVİN CLEİN
-TOYS R US
-DKNY
-TOMY HİLFİGER
-IBM
-BOSS
-MC DONALD'S
-LOREAL
-GİORGİA ARMANİ
-İNTEL
-LANCOME
-JOHNSON&JOHNSON
-NESTLE
-NOKİA
-DELL
-STARBUCKS COFFEE
-PHİLİP MORRİS ( SİGARA ÜRETİCİSİ; MARLBORO,CHESTERFİELD,CAMEL VB)
-CAPRİSUN MEYVE SUYU
-VİCHY
-TİMBERLAND
-JACOBS KAHVA
-BİOTHERM
-TOBLERONE ÇİKOLATA
-CARREFOUR
-VAKKO EŞARP
-HACI ŞAKİR
-UNİLEVER VE PROCTER & GAMBLE'IN ÜRETTİĞİ ŞAMPUAN VE TEMİZLİK ÜRÜNLERİNİN TÜMÜ.
4
Arkadaşlar, benim yaklaşık 4 hafta adetim gecikti . Birkaç gün önce idrar testi yaptım negatif çıktı. Ama daha önce bir düşük yapmıştım ve o zaman da 10 gün geçtiğinde idrar testi yapmıştım ve negatif çıkmıştı. Yani benim idrarda pek belli olmuyor galiba. Ben şöyle ciddi bir belirti olsun da öyle gideyim doktora diyorum ama ne sık idrara çıkma ne de mide bulantısı falan yok. Göğüslerimdeki ağrı va zaman zaman olan kasık ağrılarını saymazsam pek bir belirti yok. Bu göğüslerdeki büyüme olayı ne zaman başlıyor bilgisi olan var mı?
5
Ben bu sorudan çok sıkıldım, bazen aramak istediğim bir arkadaşımı sırf bu yüzden aramıyorum. Çünkü son anlattığım şeylerden sonra başka bir gelişme olmamışsa ne konuşacağım diyorum. Yine soracaklar bebek yok mu diye, ben yine yok diyeceğim ve aynı muhabbet tekrar tekrar başlayacak.

Oysa ben başka şeylerden konuşmak istiyorum belki ama bebeğiniz yoksa sanki hep bebek düşüncesiyle kafanız meşgulmüş gibi davranıyor insanlar. Artık yol gösterip doktor tavsiye eden mi dersiniz, kendi tecrübelerini anlatan mı?  Çoğu iyi niyetlidir bu insanların ama bebek sahibi olmamak bir eksiklik gibi geliyor onlar böyle davranınca. Oysa ben hakkıyla büyüteceğim bir yavrum olsun istiyorum. Onu dünyaya getirmek marifet değil çünkü.
YANILIYOR MUYUM??
6
Selam arkadaşlar ben de aranıza katıldım. 4 yıllık evliyim ve bebek istiyoruz artık. Doğrusunu söylemek gerekirse biz çooktan istiyoruz da kısmet olmadı. Daha önce düşük yaptım çok küçüktü. Kimyasal düşüktü galiba kendisini hiç görmedim bebişin. Şimdi yaklaşık 3 hafta adetim gecikti ama kan tahlili yaptırmaya cesaretim yok. Sonucun negatif çıkmasından korkuyorum.

Çünkü yaklaşık 2 yıldır adetim geçince test yaptırıyorum ama negatif çıkınca çok kötü hissediyorum kendimi. Bu sefer ciddi belirtiler çıkana kadar hiçbirşey yapmama kararı aldım. Hayırlısı bakalım Benzer tecrübeleri olanlar varsa, paylaşırsa benimle çook sevinirim.  :love9: