10 Mayıs , 2024, 10:50:02

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - ƓĤ♡SƬ

101
Pregnly5000 çaatlatma iğnesi lazım.bulabilecek olan var mı ben burda bulamadım.paarsını yollayabilirim aynı gün içinde.
102
Satmak İsteyenler / parfum satıyorummm
20 Mart , 2010, 17:29:02
kızlar istediğiniz herangi parfümü 25 tl ye satıyorum.markasını siz bana söyleyin.ben yollayayım.
103
canım benim hoş geldinnnnnnnnnnnnnn.artık burdada buluşuruz....gulseraksoy hoş geldin canım
104
çocuğunuz doğduktan 1 kaç gun sonra vucuduna karınca yumurtası yağı süren.hayatı boyunca kılsız olur.
105
ben demiştim belki bilen bilir bir haftadır anne baba eğitimi veriyorum.
Bugun gerçekten boşuna çaba gösterdiğimi anladım.BENİM ELİME SOPA VERECEKLER OKULUN ERKEK VELİLERİNİ BİR GÜZEL DÖVECEM.AMA GERÇEKTEN HEPSİNİ EVİRE ÇEVİRE DÖVMEK İSTİYORUM.
EŞLERİNİ DÖVEN Mİ ARARSIN.3 -4 EŞLİ OLANI MI ,32 ÇOCUĞU OLANI MI,ERKEK ÇOCUĞU OLMUYORD DİYE EŞİNİ DÖVEN,ÇOK GÜZEL DİYE DIŞARI ÇIKARMAYAN EŞİNİ BIÇAKLA SİLAHLA TEHTİT EDEN Mİ.  6 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUNA ANNESİNİ DÖVDÜREN Mİ
Toplantıya sadece bayanlar geliyor erkeklerin yüzü yok.hepsinin yüzüne tükürmek istiyorum şuanda.bu ne yaaaaaaaaaaaaa.DELİ OLDUM YAAAAAAAAAAAAAA :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :caca: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir: :cildir:
106
http://www.memurlar.net/haber/161673/ bu sitede açıklama var kızlar.tek olacaknmış.uygulamaya uymayanlar ceza alacakmışş
107
kızlar harhangi bir nedenden dolayı göğüsleriniz aşırı kaşıntı yaptı mı?
109
Anne Olmak İstiyorum / umut verici bir haber
04 Mart , 2010, 10:16:17
Üç yaşındaki Alice Baxter, yeni doğan kardeşleriyle poz verirken oldukça mutlu görünüyor.
Ancak fotoğrafta bir gariplik var. Aslında Alice ve kardeşleri dördüzler! Anneleri dört çocuğa da aynı anda hamile kalsa da, Alice 2007 yılında doğdu, kardeşleriyle 2010 yılının Ocak ayında.
Anneleri Helen Baxter, Alice'e hamile kalmasının ardından embriyolarını dondurmuştu.
Ancak doktorlar geçtiğimiz yıl embriyoları çözüp, tekrar Helen'a aşıladıklarında, kimse üçüzlerle karşılaşmayı beklemiyordu.

41 yaşındaki Helen ve 37 yaşındaki kocası Shane, 18 ay boyunca Helen'ın hamile kalması için uğraştılar.

Yapılan testlerin ardından Helen'ın rahmindeki bir sorundan dolayı doğal yollardan hamile kalamayacağı anlaşıldı.

Helen'a 2006 yılı Mayıs ayında Care Doğurganlık kliniğinde döllenmiş iki yumurtası aşılandı ve dört yumurtası da donduruldu.

İki hafta sonra Helen'ın hamile olduğu ortaya çıktı ve 2007 Şubat'ında Alice doğdu.

110
Burdur'un Kozluca beldesinde ilköğretim öğrencisinin internetten tanıştığı kişilerle cinsel ilişkiye girmesi sonucu hamile kaldığı bildirildi.

Kozluca İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi Ş.G'nin (14) öğretmenlerinden biri, öğrencinin karnının büyümesinden şüphelenerek okul yöneticilerine haber verdi.Okul yöneticilerinin öğrencinin ailesiyle bağlantı kurması üzerine öğrenci sağlık kontrolünden geçirildi.5,5 aylık hamile olduğu anlaşılan Ş.G'nin internetten tanıştığı bazı kişilerle cinsel ilişkiye girdiğini söylemesi üzerine yapılan araştırma sonucu, kimliği açıklanmayan 5 kişi gözaltına alındı.

Zanlıların küçük kızla rızasıyla birlikte olduğunu söylediği, öğrencinin de bunu doğruladığı bildirildi.Zanlılardan 4'ünün ifadelerinin alınmasının ardından sevk edildiği mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı, birinin sorgusunun sürdürüldüğü kaydedildi. Kızın ailesine teslim edildiği belirtildi.


111
 canım tebrik ederim.çok çok sevindim . :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers: :flowers:
113
Anne Olmak İstiyorum / ah bu çocuklar
16 Şubat , 2010, 10:36:50
sınıfımda bazı çocuklarım yemek yedi şimdide kitap inceliyorlar.ben incelemeleri için hayvanlar annsiklopedisi getirmiştim.olumfdan bır tanesi gergedanı sordu bu ne öğretmenim diye.bende cevap verdim.arka sayfasında ilk gergadanı gösteren d,iğer resim vardı.bu ne öğretmenim dedi. bende bu sefer gergedanın buyuk buyuk dedesi  dedim.oğlum ne derse sevinirsiniz.
iyiki değişmiş öğretmenim.bu boyle çirkimn kalsaymış kimse beğenmezmiş bunu :)))

bu arada ben bunu yazarekn velinin biri geldi hocam kaç aylık haamişsiniz diye sordu çok üzüldüm:((
114
Anne Olmak İstiyorum / sol kasıkta batma
14 Şubat , 2010, 23:46:22
kızlar bende kist sağ taraftaydı ama sol çok temızdı.şimdi sol tarafımda ağrı var.arada batma ve sızlama oluyor.acaba sağ solu etkiler mi.yoksa yenı bir kist mi oluştu ilaç kullanmama rağmen.
115
kızlar ben bu ilacı kullanıyom hıç bunu kulanan oldu mu.düzenli yumurtlma sağlıyormuş
116
Anne Olmak İstiyorum / slm ben geldim
30 Ocak , 2010, 22:32:16
kızlar ben geldim.annemlerin yanındayım ve tedavi oluyorum.
ben çok fena üşütmüşüm.içim intihap çıktı.yumurralıklarım intihaplanmış.kist en son 8 cm olmuştu.test yaptırdı doktorum burda.değerler çok ii çıkmadı.kist kötü huyluda olabilirmiş. iltihap geçmesini bekliyoruz.20 tane antibiyotık iğnesi,20 tane antibiyotık hap,yumurtalık ilacı,fittil vb ilaç kullanıyorum.ilaç bitince tahlil olacam tekrar.çarşamba günü.durum o zamna tam olarak belli olacak.şimdilik kötü huylu kistmiş gibi duruyor.doktor buyumueyi durdurdu.akşam ve sabah iğne yemekten ölüyorum. delik deşik oldum.sizleri merak ettirmeyeyym dedi.haber verdim.
117
kızlar bu ne kisti olabilir doktor yeterınce açıklama yapmadı.2 ilaç verdı.biri zaten yokmuş piyasa bulursan kullan dedi.sonra farlutel verdı.zaten kistlerimi buyuten salak ilaç o oldu.Farlutel kullanmayaın bakın kist buyutuyor pcos hastaları.
118
Anne Olmak İstiyorum / kızlar çok mutsuzum
20 Ocak , 2010, 15:29:01
kızlar çok mutsuzum.doktordan geldim.kaz yumuratsı buyukluğunde kistlerim çıktı ve bir haftada buyumuşlker.doktor 15 cm kadar buyur dedi.yumurtalarından bırını kaybedeceksın dedi.  :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25: :y25:
119
kızlar bu iki konu niçin olur.ben bugun idrar örneği aldım 3 saatir bekletiyorum idrarımda tortular vardı halada var gerçi.hepsi birleşmişler .yapışmışlar ama idrar genede bulanık.
bide sümüksü beyaz bir akıntı oluyor son 2 saatirde hafif kahverengi akıntı oldu ama içinde çok azz.
MERAK ETTİM NEDEN OLUYOR..KENDIMI İNCELİYORUM
120
Anne Olmak İstiyorum / geç döllenme
18 Ocak , 2010, 12:46:32
kızlar geç döllenme nasıl oluyor.ben internetten okudum ama anlamadım.geç döllenmelerde gebelşk geç mi bebli oluyor