29 Nisan , 2024, 15:30:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bebişim

61
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM HOŞBULDUK RESİMDEKİ MELEK SENİN Mİ  ÇOK TATLI ALLAH BAĞIŞLASIN  :nazar:
62
canlarım ismim banu 25 yaşındayım istanbul pendikte oturuyorum güzel dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum  :flowers: :flowers:
bebeğimin ismine daha dün karar verdik BEGÜM BUSE olacak Allahın izniyle  :nazar: :nazar:
63
AMİN ARKADŞIM SAĞOL TABİKİ DUA EDERİM SİZLERE DE RABBİM DİLEYEN HERKESE YAŞATSIN BU DUYGUYU İNŞ.  :amin:
64
CANIM İSTANBULUN HANGİ YAKASINDA OTURUYORSUN  ???
65
selamlar arkadaşım durumunu okudum inan ümitsizliğe kapılacak bir durum yok. bende senle aynı durumdaydım yumrtalarım çatlamıyordu ve bu sebeple hamile kalamiyordum bir sürü test ve rahim filmi çekildi bunlar sonucunda varıldı bu sonuca ve hemen ilaç tedavisine başlandı ilaçlarla yumurtalar geliştiriliyor ve belli bir boyuta gelince ( 20 mm ) çatlatma iğnesi yapılıyor ben tam 4 ay devam ettim tedaviye ve Rabbime binlerce kez şükürler olsun ki şu an 8 aylık hamileyim merak etme Rabbim vereceği zamanı biliyor ümitsizliğe kapılma inan o daha kötü etkiliyor. Stres yaptığın zaman yumurtlaman da etkileniyormuş dr um söylemişti. Önemli olan şey moral canım moralini yüksek tut bu mübarek günlerde bol bol dua et bizim de dualarımız seninle dilerim Rabbim isteyen herkese nasip etsin  :amin: :amin: :amin:
66
kızlar deniz bebek dünyaya gözlerini açmış demek ayyyy ya çok sevindim emoşum senin adına  :hieyt: :hieyt: darısı bizim başımıza inşallah bende kızıma kavuşacağım günü büyük bir sabırsızla bekliyoruuummm  :binkybaby:
67
selam kızlar bende 6. ayımdayım ve 6 kilo almışım dr biraz hızlı gitmişsin dedi ama bende her ay 1 kilo alsam daha ne isterim diye düşünüyorum  :k06: :k06: :k06:
68
Tanışma Bölümü / Ynt: tanışma
26 Mayıs , 2008, 17:30:12
emoşum gerçekten de öyle galiba bu sene kız senesi  :k06: :k06: :k06: bluestar benimki de kız  :hieyt: :hieyt: :hieyt: :hieyt:
69
Tanışma Bölümü / Ynt: tanışma
26 Mayıs , 2008, 13:20:07
amin Allah hepimize hayırlı sağlıklı ve kolay bir doğum nasip etsin inşallah cinsiyetini öğrendiniz mi bebişinizin  :binkybaby: :binkybaby:
70
Tanışma Bölümü / Ynt: tanışma
24 Mayıs , 2008, 20:01:14
merhabalar aramıza hoşgeldin güzel paylaşımlar dileğiyle ben istanbul pendikten banu bende 22 haftalık hamişimmm  :hello2: :hello2: :hello2:
71
slm arkadaşlar nbrsiniz  :flowers: :flowers:
gerçekten bu isim konusu ne kadar zormuş bu arada mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim artık kızımı hissedebiliyorum  :hieyt: :hieyt:
o minik tekmelerini duydukça çok mutlu oluyorum çok güzel bir duyguymuş gerçekten  :muzz: :muzz: :muzz: :muzz: :muzz:
72
canım çok teşşekür ederiz gerçekten de çok hoş bi isim ve eylülün yanına da yakıştı sanki  :flowers: :flowers:
73
canım çok teşekkür ederim eylül erem hoşuma gitti doğrusu  :flowers: :flowers: :flowers:
74
canım eylül ece benimde hoşuma gitti hem anlamıda güzel oluyor sonbahar kraliçesi  :hieyt: :hieyt: :hieyt:
75
slm arkadaşlar nbrsiniz  :flowers: aslında dediğiniz gibi eylül tek başına daha güzel gibi ama iki isim olsun istiyorum eylül ece olabilir gibi geliyo bana ama hayırlısı tabi babasının da söylediği bikaç isim var bakalım nasıl karar vereceğiz gerçi daha 4 ay var ama olsuuunnnn  :toothy10: :toothy10: :toothy10: :toothy10: