29 Nisan , 2024, 11:41:07

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - bebişim

121
benide eklermisiniz  :hello2:
anne adı banu
anne rumuzu bebişim
baba adı uğur
muhtemel doğum tarihi 03/10/2008
cinsiyet ?
bebiş ismi ?
doğum yeri ist.
122
merhabalar ben 13 haftalık hamileyim muhtemel doğumum 3 ekim 2008 e geliyor benimle aynı dönem olan anneler neredesiniz  :hieyt:  duygularımızı paylaşalım  :opucuk:
123
elmalı kurabiye arkadaşım bende aynı tedaviyi gördüm bi ilaç kullanıp ardından çatlatma iğnesi vuruluyordum ilk 3 ay boyunca olmadı hep hayal kırıklığı dördüncü ayda tam umudu kesmiş tedaviyi bırakmıştım ki bi bebişim olacağını öğrendim ve şu anda 12 hatfalık hamileyim canım moral çok önemli kesinlikle moralini bozma ve stres yapma sonrasında herşey kendiliğinden oluyo inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberlerini alırız  :amin:
124
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
21 Mart , 2008, 15:17:10
emoşum bende kayınvalidemle öyleyim ama nişanlıyken o diğer kadından baya bi çekmiştim yani... :crybaby2:
125
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
21 Mart , 2008, 12:49:56
arkadaşlar galiba kimsenin benimki gibi iki tane kaynanası yoktur  :crybaby2: eşimin rahmetli babası 2 evliymiş daha sonra öz annesiyle ayrılmışlar ama çocuklar baba yanında yani üvey anne yanında kalmış. kadının yapmadığı kalmamış çocuklara küçük yaşta çalışırlarmış eve para getirmediler diye dayak yerlermiş. Biz tanıştığımızda babası vefat etmişti zaten babası olsaydı belki de böyle sorunlar yaşanmazdı. Eşimin daha önce konuştuğu bi kız arkadaşı varmış bu kadında bu kızı çok severmiş zaten kapı komşuları hep onlardaymış onunla evlenmesini istermiş  :caca:  Tabi sonra ayrılmışlar biz tanıştık daha sonra bu kadın durmadan o kızı anlatırdı bana işte şöyle iyi böyle iyi diye nişanlıyken bile bana onu överdi. Onun yüzünden nişan attım tabi sonra dayanamadım eşimi çok seviyordum çünkü. Bide nişanda bu takılacak takılar filan konuşulyordu ne dese beğenirsiniz anneme ben bu kadar masraf yapıyorum da kızın bana karşılığında bu kadar hizmet edecekmi bunu duyunca çılgına döndüm tabi daha sonra öğrendim eşimin o kadına anne bile demediğini daha sonra ciddiye almamaya başladım ama düğün günümde bile beni hüngür hüngür ağlatmıştı. Allah'tan eşim hep benim tarafımda oldu ve şimdi kesinlikle görüşmüyoruz. Ama öz annesi varya kızlar resmen bir melek zaten ben ona kayınvalidem değil annem diyorum ikinci annem o benim biraz geç tanıştık ama olsun beni çok sever ben de onu tabi biraz uzak bize ama olsun gidip geliyoruz öffff bende ne dertliymişim yaw demi :ehi:
126
ya arkadaşlar ben daha 3 aylık hamileyim sadece de 1 kilo aldım karnım çok fazla belli değil daha ama karnımda çatlaklar oluşmaya başladı  :( daha çooookkk erken değil mi  :dontknow:
127
slm arkadaşlar ben henüz 3. ayımdayım ve 1 kilo aldım sanırım oda normaldir  :k06:
128
canım benim inşallah sorunlar hallolur ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın ne gibi bi sağlık sorunu var sakıncası yoksa yazarmısın
129
slm arkadaşlar bende istanbul anadolu yakası pendikteyim emoşum yakınız galiba  :hello2:
130
Hemşeriler :) / Ynt: AYDINLILAR BURAYA
18 Mart , 2008, 15:45:03
arkadaşlar bende aydının nazilli ilçesindenim ama doğma büyüme istanbulda olduğum için çok fazla bilmiyorum oraları :y25:
131
arkadaşlar bende istanbul pendikteyiiimmm ne zaman nerde buluşuyorsunuz eğer kabul ederseniz bende gelebilirmm :occasion5:
132
doktorum 4 aydan önce belli olmaz dedi yani daha 1 ay daha beklicem demek oluyo bu  :-\
133
bende folik asit alıyorum megadyn multivitamin kullanıyordum be sefer doktorum elevit verdi birde idrar yollarımda enfeksiyon varmış   :( onun için enfexia diye bir ilaç kullanıyorum
134
ben dayanamayıp dün gittim doktora şansıma doktorum nöbetçiymiş dün herşey yolunda dedi  :hieyt: bide bebişimi gördüm kocaman olmuştu teyzeleriiiii  :love9:
135
Alıntı yapılan: emos - 14 Mart , 2008, 20:48:13
kızlar benimde bugundürlü acayip bir sekilde bacak agrım var anlamadım neden ya daha 20, haftadayım erken degilmi ya bacaklarımın agrıması yaptıgm pek agır bir işte yokki diyem ondan ama bilmiyorum sizce normalmi bugun iş yerinde zor durdum agrıdan merdivenlernen bile inince agrıyor yardımcı olursanız sevinirimmm lütfen :BangHead:
emoşum oda bişey mi ben daha 11. haftayım ve bacaklarım çok kötü ağrıyo kendimi yormuyorum ama yine de bu ağrıların önüne geçemedim salı günü dr gideceğim imnş. bişey çıkmaz