25 Nisan , 2024, 22:52:06

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - handan16

1
MERHABA KIZLAR  10 MAYIS GELDİ KAPIYI CALDI VE NE ALSAM DİYE KARA KARA DÜŞÜNMEYE BAŞLADIM.BİRDE KAYINVALİDE VAR BİRBİRİMİZE BU KONUDA YARDIMCI OLALIM. :BUDA BENDEN SİZE nneler günü hediyem şimdiden kutluyotum :flowers: :flowers:
2
merhabalar ben tüp bebek tedavisinden önce hormon testi yaptırdım ama dok gösteremedim  şehir dışına konferansa gitti ancak pazartesi dönecekmiş bende ozamana kadar dayanamamdım  size hormon testimi yazıyorum bana iyimi kötümü oldugunu yazarsanız sevinirim.    (fsh) 9,0  (LH)  3,9   (E2)  92,1 İŞTE BÖYLE ARKADAŞLAR LÜTFEN BAKIN VE YORUMLARINIZI BEKLİYORUM. :-*
3
merhaba arkadaşlar ben acıbadem de şahin beye tüp bebek için gidecegim bu konuda deneyimi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi
4
Tüp Bebek Özel Bölüm / FHS BÜYÜK BİR SORUN
07 Şubat , 2009, 01:06:10
MERHABA benim en büyük derdim fhs degerimin yüksek olması.ve erken menapoz bu beni çok üzüyor ve ben henüz 8 aylık evliyim fhs  60 çıkıyor tüp bebek denememi söylediler doktorlar düşürmek için bir caba bile sarfetmiyorlar.ben internette araştırdım ve hayit tohumunun fhs hormonuna iyi geldigini duydum 2 haftadır onu içiyorum.inşl düşer aranızda fhs hormonunu düşüren ve hamile kalan varmı.
5
BURSADA OTURUYORUM VE DOKTORUM TÜP BEBEK  DENEMEMİ SÖYLEDİ.DAHA ÖNCE BU KONUDA DENEYİMİ OLAN BİLEN VARSA YAZARSA MEMNUN OLURUM.
6
merhaba arkadaşlar tüp bebek fiyatı nekadar bilen varsa bana yazarsa sevinirim biz tüp bebek düşünüyoruz.
7
MERHABA KIZLAR  ÖNCEDEN BÖYLE ÇOÇUK OLMAMA GİBİ BİR SORUN YAŞAMIYORMUŞ BAYANLARIMIZ BU ON YIL İÇİNDE HORMONLU YİYECEKLER VE STRES BİZİ BU DURUMA GETİRDİ HER TÜRLÜ HASTALIK SAHİBİYİZ.BEN DÜZENSİZ ADET GÖRÜYORUM FHS ÇOK YÜKSEK 47 DOKTORUM ERKEN MENAPOZ OLABİLİR DEDİ ESKİDEN DOKTORLARIMIN MENAPOZ YAŞINI EN ERKEN 45 DİYORLARDI ŞİMDİ 30 35 YAŞINDA BİLE GİRENLER VAR NEDEN HORMONLU BESİNLER VE STİRES ALLAH HEPİMİZE YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN İNŞL ÇOK ARATMAZ VE HEPİMİZİN BİRER BEBEKLERİ OLUR AMİNNNNNNNN
8
Sağlık Haberleri / FHS si yüksek olanlar
31 Aralık , 2008, 00:17:39
merhaba arkadaşlar benim sorunum fhs 35 çıktı sizinde fhs degerleriniz yüksek çıktıysa paylaşalım ve bu konunun üstesinden gelelim.ben hayıt tohumunu duydum iyi geliyormuş denemekte fayda var diyorum.
9
Tanışma Bölümü / bursalı bayanlar
29 Aralık , 2008, 16:59:02
bursalı bayanlar bana güvanilir ve samimi doktor önerebilecekmisiniz iyi ve tecrübeli doktora ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim.
10
öncelikle herkeze merhaba. ben tüp bebek tedavisi görecegim dün akşam doktora gittik eşimle beraber ve bana onun birşey yapamayacagını ve hfs min yüksek oldugunu bu arada fhs 50 :( çok yüksek ve bana zaman kaybetmeden tüp bebek detavisi olmamı söyledi.  bursada oturan arkadaşlardan ricam gittikleri bir hastane veya bu konuda beni bilgilendiririseler  çok sevinirimdoktorda çok önemli artı umudum tüp bebek.