Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - ranişim

2
iyi geceler herkese bende artık  sizinleyim aranıza alırmısınız benide
3
yeni bölüm 5. sezon daha yeni seyrattim kafam allak bullak oldu 
4
bana email atarak seni biligilendiririm canım eğer istersen
5
önce üye oluyorsun hemen sana iki gün içerisinde katalog eline gelmiş oluyor sende satışını yapıyorsun aslında hiç zor değil eğer istersen ben seni üye yapabilirim
6
 kimse ilgilenmiyormu ??
7
yapılacak iş oriflame üye olmak ve ürün satmak ürünlerde %30 kar alıyorsun bunun dışında kendine alt üye yaparsan onların satışlarından da prim alıyorsun. şu an üye olmak 1ytl ben uzun zamandır üye olmak istiyordum ama yapamam diye şüphelerim vardı. bir arkadaşım üye olmuştu ilk ayında kendi satış karını aldı ikinci ayında yaptıgı bırkaç üyeyle beraber hesabına 400 ytl yattı bunun üzerine bende üye oldum kendi makyaj malzemelerimi ucuza alıyorum bunun yanında çevreme satış yaparak para kazanıyorum ve alt üyelerimin satışlarından da para kazanıyorum ve bana hiçbir külfeti yok istersem sipariş vermeyede bilirim ama üyeliğimin bitmemesi için yılda en az bir kere sipariş vermem gerekiyor bir noktadan sonra kendim sipariş girmeyip alt üyelerim ve onların alt üyelerinin satışlarından gelir elde edebilirim. yani bir zincir oluşturuluyor.
   
8
merhaba arkadaslar ;
oriflame satış temsilcisi olmak ve kendinize ek gelir oluşturmak isterseniz bana mail atın size sistem ve kazanç hakkında bilgi vereyim. (en az 200ytl aylık ek gelir)
   
ORİFLAME KAMPANYA YAPIYOR KIZLAR

BEN GİRDİM

PUANLARI TOPLAMAK ZOR DEĞİL 1 PUAN YAKLAŞIK 1 YTL CİVARINDA

HEM KENDİME DAHA İSKONTOLU ALIYORUM HEMDE SATIŞ YAPIYORUM

YAPABİLİRİM DİYEN VARSA YARDIMCI OLABİLİRİM

:opucuk: :opucuk: :opucuk:

[eklenti yönetici tarafından silindi]
10
acıktım yaaaa
12
anıt
13
ay çok güzel wallahi  :toothy10: :toothy10: :toothy10:
14
Karikatürler / Resimler / Ynt: karı koca
06 Mart , 2007, 10:12:56
 :ehi: :ehi: :ehi: :ehi:
15
İlişkiler / Ynt: Kaynana Gelin :)
02 Mart , 2007, 14:11:18
saygılı ve mesafeli olmayı tercih ediyorum.kayınvalidemde öyle.o yüzden sorun olmuyor bizde  ama bu diyalog çok iyiydi ama ben böle bişi desem valla yedi sülalesi konuşur diilerinden düşmezdim herhalde  :ehi: :ehi: :ehi: :ehi: