Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - aycamayca

61
Alıntı yapılan: --€lif-- - 02 Temmuz , 2012, 15:20:26
hoşgeldiniz  :opucuk:
ağır imtihanlardan geçmişsiniz
RABBİM yeniden nasip eder inş. o günleri unutursunuz  :amin:


saol elif arkadasim Allah kimseye yasatmasin..
62
cok ayi
Alıntı yapılan: vanilla - 27 Mayıs , 2012, 23:40:39
ASLINDA BUGUN BENMDE MORALIM BOZUK GÖRÜMCEM VE EŞİMN KUZENİ HERZAMN YANMDA ÇOCUKKLARINI ÖPÜYORLAR ANNECM CANM İYİKİ VARSN ŞAP ŞUP ÖPÜYORLAR İYİKİ VARSİN BİR SEVGİ GÖSTERİSİ ANLATAMAM  BELKİDE BENİM BİR TARAFM EKSİK OLDUGU İÇİN GÖZÜME BATIYOR YİNE GÜNAHLARINI ALMAK İSTEMEM AMA BENM ÇOCUGUM OLSA KARŞİ TARAF TEDAVİ SÜRECİNDEYSE ÇOCUGUMA ONUN ÖNÜNDE SEVGİ GÖSTERİSİ YAPMAM BİLMYRUM KISKANMYRM ASLA ALLH ÖMÜR VERSN ÇOCUKLARINA AMA BEN OLSAM BÖYLE YAPMAM HERHALDE :crybaby2:

cok ayipladim ben o akrabani... ben de asla yapmazdim fazla ince düsüncelilerdensin sende bnm gibi demek ki... iyi bisey degil iste malesef... ama elde de degil.. cnm Allah sana da ins. en yakin zamande bebegini kucagina almayi nasibetsin..
63
Alıntı yapılan: masal12 - 29 Haziran , 2012, 10:27:09
ben artık karar verdim sürekli düşünmekten olmuyorrr kendimi rahat bırakıcamm yaa meleğim canı ne zaman isterse o zaman gelsin ama şunu bilsin ki onu her ay sabırsızlıkla bekleyen ugruna herseyı yapabilcek olan bir annesi beklemekten kafayı yemek üzere olan bir babası var....

aynen cnm insallah saglikla kucagina alirsin en yakin zamanda..
64
iyi dilekleriniz icin tesk.ler kizlar isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar insallah :)))
65
turkuaz seninle duygularim ve hislerim bu kisimdan itibaren ayni oldugu icin aynen kopyaliyorum...sanki bnm kelimelerim gibi.. cok tesk. ediyorum :D üstelik 5 temmuz evlilik yildönümümüz ilham verdin bana !!!

canım eşimmmm,iyiki çıktın karşıma iyiki varsın,senin kokundan mahrum bırakmasın Rabbim,her an yanımdasın,ağladığımda göz yaşlarım,güldüğümde kahkahalarım oldun,sen benim için gerçek bir lütufsun..
Allahım sen ne cömertsin,çok şükür tüm verdiklerinle hayatımı güzelleştirdin ama ben hep olmayını düşünüp üzüldüm affet beni En güzeli ise senin sevgin seni sevmeyi tatdırdın bana çok şükür Allahım Seni Çokkkkkkkkkkkkkkk seviyorum...
(gözlerimi kapatıp sahip olduklarımla ne kadar şanslı olduğumu düşünüyorum derin derin nefes alıyorum,ve o güzel duyguları mümkün olduğunca derinden hisstmeye çalışıyorummmm.)
66
resmen duygularima tercüman olmussun.. cok dogru söylüyorsun orda olmak isterdim elbette ama malesef bu elimde olan bisey degil su anda.. dil hakkaten cok önemli esim tercüme ediyo bana düsün saka gibi... hayatimin en önemli meselesini ifade edemiyorum kendi dilimde... ama hakkini yemiyim esim cok iyidir.. cok yardimci oluyor.. bi de simdi dogruya dogru ben ankarada dogup büyüdüm ama orada ki saglik sistemi burayla asla yarisamaz bu devirde bile.. malesef diyorum bunu.. cok aci ki..
yani burda herseyin en iyisini... ilginin en iyisini görüyosun devlet hastanesinde bile.. ama tüp bebekle ilgili eger yaptirmamiz gerekirse (asilama olcak ilk muhtemelen) ilkini burda olmaz ise 2.sini türkiye de düsünüyoruz.. türkiye bir numara cünki bu konuda öyle okuyorum duyuyorum vs... bi de bisey sorcam esimin sperm sayisi 18 milyon ve hareketlilik de iyi demisti dr.lar.. bu sayiyla kendiliginizden bile hamile kalirsiniz dedi.. sizce 18 milyon az mi.. cünki 20 milyon normaliymis zaten.. öyle dediler.. biz de cok sevinmistik :/
67
kelebegim sen nerdesin almanya da hangi sehir.. türkiyeden nerden geldin.. merak ettim..
balböcegi tesk. ederim tekrar sana.. havvacim sana da tesk. ederim cnm.. yarin bebegimi kaybettim bölümünde yazicam.. tekrar tesk.ler arkadaslar hepinize desteginiz icin..
68
Bende anne olmak istiyorum hemde herseyden cok :) Allah saglik nasip etsin önce sonra ins. saglikli bebisler :)
69
arkadaslar demin tecrübemi paylastim ama aslinda sizinkilere de ihtiyacim var... biliyorum almanya da yasayaninizi bulmam cok zordur.. burda bi tüp bebek merkezine gittik.. esimin spermleri cok düzelmis 18 milyon civarinda hareketlilikte iyiymis ama benim simdi burda tekrardan rahmime bakmak istiyolar, türkiye de cektirdigim filmi bulmam imkansiz acikti ve gebelik de yasadim hatta ama drlar dedi ki 4 yiilk evlilikte mutlaka daha önce olmaliydi esinizde olmadigina göre sizde bisey olabilir diyolar :( öncesinde cikolata kistlerim vardi ama dogumdan sonra bakilan ultrasonda görünmedi hicbisey.. kürtaj da oldum adetlerimde cok düzenli.. gercekten sizce gerek var mi buna.. tamam siddetli agrili geciyor ama yine de bakilmasi sartmisidir yani :( göbekten giriceklermis izi bile olmuyomus ameliyat diyolar... varsa tüplerde bi sorun acacaklarmis.. kist vs.. bisey varsa bakacaklarmis vs.. cok korkuyorum... bilmiyorum bu baslik dogrumu sormak icin bunlari ama zaten yarim yamalak oldu anlattiklarim ufff neyse :/
70
kizlar ben de yeni üyeyim tecrübemi paylasayim.. aslinda uyarayim desem daha dogru.. özellikle etlikteki ankara zübeyde hanim ssk hastanesinde  cektirmistim ben 2010 da... kizlar koyun gibi odaya aliyolar somurtkan somurtkan tipler.. yüzüne bile bakmiyolar yat diyolar bi sedyeye yatiyosun... direk ilaci istedi benden verdim zaten... deli gibi korkuyorum bi de is yerinden iki saat izin almisim stresliyim, bi konus di mi anlat söyle söyle yapicaz agri cekebilirsin sakin ol falan diye... ama yok ac bacaklarini dediler sadece... bu pislikler de bence insanin psikolojisini bozuyo... resmen canli canli bagirta bagirta cektiler rahmimi disari... bi de azarliyo ne bagiriyosun diye.. dayanamadi annem daldi iceri tekmeleyerek kapiyi :) nasil bagirti kopardiysam.. ama nasil bi aci anlatamam... korkunctu... sonra dayan bes dakka daha diye diye annem sayesinde bitirdiler... sonra raporu almistim acik diye cok sükür.. ama illet bi yer orasi asla gitmeyin... bu devirde böyle bisey nasil yasadim hala inanamiyorum anlatmaya utaniyorum resmen... siz siz olun anestezi altinda yaptirin..
71
kizlar tek tek hepinize cok tesk. ediyorum ve amin diyorum bütün iyi dilekleriniz icin :-\ .. bisey sorcam ben forumda aradim ama "bebegimi kaybettim" bölümünde yeni baslik mi acsam acaba .. anlatmak dökülüp dertlesmek istiyorum..aslinda herseyden önemlisi akil fikir almak danismak, benim gibi ayni seyi yasayanlarla konusmak bnm icin..  siz tecrübelisiniz bilirsiniz sanirim.. bi de balböcegi sen nerdesin ? onu merak ettim almanyada mi baska ülke mi?
72
selam, ben yeni üyeyim. Aslinda konulari sikca takip ediyorum son zamanlarda ama ancak üye oldum.. mutlaka bana da faydasi olacaktir bu forumun diye umudediyorum... almanyaya yaklasik 2 sene önce geldim.. ankaradan... burda yalniz olmak zor.. ben yaklasik 4 ay önce 18 haftalik(4,5 ay)  bebegimi kaybettim.. cok acilar cektik esimle.. Allah beterinden saklasin.. simdi de yine istiyoruz tabi ki ve sürec bizi yoruyor... zaten bebegimi kaybettim edeli gözümden yas eksik olmuyor.. aslinda hikayemi tam olarak nereye hangi basligin altina acmaliydim onu da bilmiyorum.. bu yüzden dogru yeri buldugumda anlatirim.. simdilik herkese merhaba.. ve umarim isteyen herkese güzel Allah im meleklerini nasibeder insallah  :amin: