28 Mart , 2024, 15:02:44

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - cigdemcrocus1501

1
Bebeğim Doğdu :) / Bebeğim Doğdu
27 Ocak , 2014, 23:50:29
kkizlar ssabah dogum yaptim ikimizde iyiz ayrntilari yaxarm donra

2
GENEL ANESTEZİMİ,LOCAL ANESTESİZİMİ YOKSA EPİDURAL NORMALMİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ DOĞUM SEKLİNİ ARKADASLAR.. BİRDE İYİLEŞME AYAĞA KALKMA SURECLERİ NEDİR ORTALAMA.
3
Kızlar kaçıncı haftada kaç kılodasınız..ben sanırım az kılo aldım acaba bebeğim normalkılodamı merak edıyorumama dr randevum haftaya..3hafta onceki kilom ile simdiki kılom aynı..6.ayda toplamda 4 -4,5 fln aldım sanırım..normalde 7-10 arası alınıormuş..endişe etmeye basladım ama bebek hareket edıyor sorun yoktur değilmi..
4
GECE İLAÇ İÇİCEKTİM DİŞİM AGRIYORDU OYLESİNE BİR TEST YAPTIM POZİTİF İNAMADIM TABİ YANLIŞTIR DEDİK ERTESİ GUN TEKRAR BASKA TEST ALDIM YAPTIM YINE ÇİFT ÇİZGİ..SONRA EŞİM ZORLA KAN TAHLİLİNE GOTURDU VE DEĞERİM 880 CIKTI SOKTAYIM VALLA BUNCA SENEDEN SONRA İNANSIM GELMİYOR HALA BİR YANLIŞLIK VARMIŞ GİBİ..TAMDA TÜP BEBEK İÇİN DOKTORLA AĞUSTOSU AYARLAMIŞTIK AMA SON BİR KEZ BU İLACI KULLAN DEDİ VE OLDUU:))))AMA COK RAHATIM ACABA ULTRASONDA CIKICAKMI BİŞEY OLURMU DİYE HİÇ DÜŞÜNMÜYORUM TUTTTU YA O BİLE YETTİ BANA:)))
5
Anne Olmak İstiyorum / HAMİLEMİYİM Kİ?
27 Mayıs , 2013, 01:55:49
KIZLAR DİŞİM ÇOK AĞRIYORDU İLAÇ İÇİCEKTİM İÇMEDEN  TEST YAPTIYIM DEDİM HEMEN SİLİK ÇİZGİ CİKTİ 1-2 DK İÇİNDE GİTTİKÇE KOYULAŞTI HEMDE ULTRA ERKEN GEBELİK TESTİ YAPTIM.ADETİMDE1-2 GEÇTİ...SİZCE HAMİLELİK ŞANSIM NE .NETTE TESTLERİN YANLIŞ OLMA OLASILIĞI COK YUKSEK.ÖLÜCEM HEYCANDAN
6
kızlar göğüslerdeki acı çatlama iğnesinden dolayımı oluyor ?
7
Anne Olmak İstiyorum / progesteron sonucum
23 Şubat , 2013, 22:06:11
arkadaşlar 9.günden 21.güne kadar ovulasyon testi yaptım hep negatif cıktı bende kendi kendime gittim progestron testi yaptırdım sonuc 23.23 bu yumurtladığım anlamına mı geliyor testler yanlışmı şimdi yani.??
8
Anne Olmak İstiyorum / YUMURTLAMA DA YARDIM?
14 Şubat , 2013, 14:22:23
Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi kullandım ama cift cizgiyi (belirgin olarak) daha göremedim bugün 16.günüm.bugün daha bakmadım ama hala yumurtlamamış olabilirmiyim.bu arda gecen ay igne kullandım bu ayda klomen kullanıyorum  reglim de yaklaşık 7-8 gün sürdü normalmi yumurtlamanın uzaması?.bi fikri olan varsa yazssın ltfn.
9
arkadaşlar dün aşılama yaptığım merkeze gittim birdahaki ay tüp bebek istiyorum dedim doğum kontrol hapı verdi birdahaki ay gel dedi ,buarada aşılamaya 2000 civarı para verdik tüp bebk fiyatını siz düşünün..sonra tüp bebek fiyatı uygun diye zeynep kamile gittim ucretli olursa 1200 raporlu olursa 500 lira ama bir dolu test yapıp rapor için ugraşmam gerekecek.sonra akşam abimlere gittim ve onların orda emsey hospital hastane açılmış akşam yengemle oraya gittik saat 6da acayip derecede lüx bir hastane ama muayene 40 lira ödedim.ve dr cok tatlı idi ve cay ısmarladı yarım saatten fazla konuştuk daha once6-7 doktora gittim hiç bıkadar rahat her soruma cvp aldığım biyer olmamaıştı.neyse uzatmıyım testlerime baktı herşey gayet normal dedi ve bana sen neden ilaç kullanmadan direk aşılama yaptırdın dıye kızdı.yaşını problem etme dedi (yaş 32)normalde 5-6 ay ilaç kullanman gerekirdi dedi sonra aşılama yapılırdı dedi,ben tersini yaptım. şimdi 2-3 ay klomen sonrada daha kuvvetli bir hap kullanıcam.sonuçta dr sana baglı dedi hemen istiyosan tüp yapalım ama denemelisin dedi .bizde düşündük taşındık 4aydan ne kaybederizki dedik:)) sizin yorumlarınızı bekliyorum.
10
sat tarihim 31 ARALIKTI normalde 4 gün onceye yada 2 gün onceye atar yanı 26 gun yada 28 gunde bir olurum şaşmaz.hala olmadım sizce bir gun daha bekliyimmi aşılamamım 15.günü bugün.ayrıca yumurtlama olduktan 14 gün sonramı regl oluyoruz bilen varmı?
11
MRB KIZLAR YAPIŞIKLIK OLSA RAHIM FİLMİNDE CIKARMIYDI VE AYRICA  HİSTEREKOPİ İLE POLİP OPERASYONU OLDUM YAPIŞIKLIK OLSA ÇIKARMIYDI??
12
arkadaslar polip ameliyatı nasıl bir operasyon...
13
tedavisiz veya tedaviden sorna doğal yolla deniyen varmı arkadaslar nekadar umitlisniz?
bu dr lara boşuna paramı oduyoruz acaba bazen oyle duşunuyorum oyuzden biriiki ay evde karışımla denicez bakalım regl im bitmek uzere yeni bir bekleyiş başlıyoooor..
14
kızlar aşılamanın 14.günü hatta aşılama gununude sayarsak 15.günü ...bugun adet oolmam gerekiyor normal şartlarda daha olmadım ama adet sancılarım cok goguslerim cok acıyodu şimdi biraz geçti akıntım var hala ve müthiş bir bel agrısı ,1 yıla yakındır hayal ediyorum acaba gerçekleşirmi? test yapmaya cesaretim yook.5 gun once ıdrar testı yaptım negatıftı ama adetime 5 gun vardı daha oyuzden negatıf cıktı heralde erken baktım yan?fazlada umutlanmak istemiyorumm
15
KIZLAR ETRAFIMDA HERKES MESALA YENGEM COK UGRASTI HAMILE KALMAK ICIN LKENDILIGINDEN KALDI KUZENIM ASILAMA YAPTIRDI ODA HAMILE DIGER KUZENIM 2.COCUK İÇİN UGRASTI ODA HAMİLE VE GÖRUMCEM ODA 1 YILIN SONUNDA HAMILE KALDI.HEPSİ AYNI ANDA HEMDE ŞAKA GİBİ..HERALDE BİRTEK BEN KALAMIYORUM DIYE DUSUNUYORUM AMA BENCE ALLAH SINIYOR KESİNLİKLE BENİ OYLE DÜŞÜNÜYORUM OYUZDEN İSYAN ETMİYORUM.BELKİDE HİÇ VERMEHYECEK BİLEMİYORUZ AMA BAŞKA HİÇ BİŞEY İSTEMİYORUM,BİR COCUGUM OLSUN..