29 Nisan , 2024, 01:50:18

Haberler:

www.herseyibilen.co Durma! Merak ettiğin her konuda her soruyu sen de sor!


Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - elif-elifff

1
slm kızlar ben gebeligin 5. ayını doldurmak üzereyim doktor bebegin eşi aşşada dedi böyle bi duurmla karşılaşan varmı dönmesse dogum nolmal olmuyomuş diye duydum bende normal dogum istiyodum kötü bişeymi acaba onuda bilmiyorum bana yardımcu olurmusunuz :dontknow:
2
 :crybaby2: kızlar dün 3 lü test sonucumu aldım 2 li temiz çıkmıştı ama 3 lü de  AFP  yüksek çıktı bu nedemek bilen varmı intenette bişeler okudum çok korktum ya doktorda korkulcak bişey degil  diyo ama bebegimin omurgasıyla alakalıymış galiba off ya içim sıkılıyo :y25:
3
SELAM KIZLAR BEN 3 AYIMI YENİ DOLDURDUM BAYRAM İÇİN MEMLEKETE GİTMEK İSTİYO EŞİM BENDE KORKUORUM 950 KM 10-11  SAAT SÜRÜYO NERDEYSE SAKINCASI OLURMU NE DERSİNİZ KENDİ ARABAMIZLA GİTÇEZ...
4
kızlar ben  10 haftalık hamileyim ve resmen uyuz gibi kaşınıyorum nerden çıktı bu kaşıntı anlamadım heryerim kaşınıyo  kollarım bacaklarım çok rahatsızım gebelikte böyle bi durumla karşılaşan varmı  yardım edin banaaa :sad1:
5
kızlar selam ben 6 haftalık hamileyim ve akıntım çok fazla özellikle sabah uyandıgımda milletin midesi bulanır ben iç çamaşırı degiştiriyorum :ehi: :ehi: beyaz ve kokuyo hamilelikte böyle bi durumla karşılaşan varmı neden oluyo acaba :dontknow:
6
Yaşasın Hamileyim :) / yuppiiiiii:D:D:D:D
05 Eylül , 2011, 12:35:29
kızlar allahıma şükürler olsunki bende hamileyim çok mutluyum ya allahım inş. en kısa zamanda isteyen herkezin yüzünü güldürsün bebegim 5 haftalıkmış bu arada :hello2: :hello2:
7
selam kızlar bugün adetimin 16. günü bu ayda klomen kullandım ve kasıklarım okadar agrıyoki nerdeyse yürüyemiycem yani o derece neden oldugu hakkında bi fikti olan varmı... :icon_scratch:
8
Anne Olmak İstiyorum / korkuyorum....
30 Temmuz , 2011, 12:07:53
selam kızlar ben 3 hafta önce rahim filmi çektirdim çok az bi kanamam oldu ay sonu tam gününde hasta oldum bugün 5. gün ve ben daha kırmızı kan görmedim sürekli çamur gibi akıntı şeklinde ve az az geliyo neden böyle oldugu hakkında bi fikri olan varmı...
9
slm kızlar ben 4 aydır klomen kullanıyodumbebek olmadı ama malesef :crybaby2: bu gün doktorum sıra rahim filminde dedi bu ay rahim filmi çekincem çok korkuyorum ya amcamın kızı çaktirmişti onun çok aşırı acımış bu yüzden özelden anesteziyle çektirmeyi bile düşünüyorum çektiren varmııı???? lütfen bana birileri iyi bişeyler söylesin :y25: :y25: :y25:
10
selam kızlar bugün bişey duydum ben sütün için biraz vikis  atıp kaynatıyomuşsun sonra dışarıdan hava almıycak şekilde çarşafla kapatım o buhadın içine girmesini saglıyacak şekilde onun üstünde duruyomusun ...oturmuyodun tabi haşlanır yoksa :ehi: :ehi: yani bunu yapınca içerisi açılıyomuş öyle diyolar  kanalları falan açıyomuş deneyen varmı ...yardım edin çünkü ben bunu yapçam bu akşam :toothy10: :toothy10: :toothy10:
11
merhaba bayanlar ben bebk için tedavi görüyorum iki aydır klomen kullanıyorum geçen ay olmadı bebegim adetimin 29. günü hasta oldum bu ayda bugün 34. gün ama daha hasta olmadım gögüslem şişti ilk başta çok acıyodu her adetimde oldugu gibi ama şimdi çok hafif bi acısı var belim agrıyo idrar testi yaptım ama negatif çıktı :crybaby2: :crybaby2: bu şekilde olup hamile olan birini duydunuzmu daha önce hiç geçmezdi adetim erken gelirdi ama geçtigini hiç hatırlamıyorum  çok canım sıkılıyo ya idrar testini erkenm :crybaby2: :crybaby2:i yaptım acaba :icon_scratch:
12
merhaba bayanlar ben geçen ay doktora gittim kontrol için ve bana yumurtalıklarımın güzel çalıştıgını ve 4 tane yumurtam oldugunu söyledi bu arada adetimin 7. günü gitmiştim  aralığın 5 inde adet olmuştum en son ve şuan    kahferengi akıntım oluyo arada kanamada geliyo bazen pazar günü başladı bu akıntım ve hala devam ediyo  adetimede daha 10 gün var hiç anlayamadım neden oldugunu bana yardım ederseniz çok sevinirim neden olabiliri bu akıntı acaba????
13
Anne Olmak İstiyorum / bıktım bu kistlerden....
24 Haziran , 2010, 10:03:48
arkadaşlar bende yumurtalık kisti var 3 aydır cyclprogynova diye bi ilaç kullanıyorum daha öncede aralıklarla 3-4 kutu kullanmıştım ama kistler geçmemişti doktorum  yine aynı ilacı verdi 1 sene boyunca kullancakmışım kist tedavisi bukadar uzun sürermi çok canım sıkılıyo bu ilacı kullanan varmı arnızda...lütfen bana yardım edermisiniz kafam çok karışık başka doktora gitsemmi acaba...