Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - sukeyna

136
Bende ayni şeyi yapıyorum sezon sonunda topladım bir daha ki yılın kışlıklarını eldiven, mont, esofman :)
137
Bende wenice den almıştım bir seyler ama kapanmış tüm mağazaları iflas etmişler malesef  :dontknow:
Kanz ve h&m de var, bide Aziz bebe ile Ceylan'ın kıyafetleri cok kaliteli :love9:
138
Kızlar en cok hangi markaların cocuk kıyafetlerini alıyoruz , Yada hangi markaları beğeniyoruz hadi yazalım :)

Ben GAP , zara ve lc waikikiden aldım bugüne kadar, birde yurt dışında mex ve guess'den..
139
Kan şekeri yenidogan da önemli diye biliyorum büyüdükçe de devam mı  :icon_scratch: bide ben bebekler büyüdükçe uykuları düzene girer saniyodum, tam tersi mi oluyoo :cildir:
140
Tatlım ben oranları bilmiyorum ama benim bir kez aşılama yaptırdım tutmadı vakit kaybetmemek icin tup bebek yaptırdım ilk denemem de tuttu cok sukur.. Senin de hakkında hayırlısı olsun
141
Canım ben Ford fiesta kullanıyorum cok memnunum ama benim ki manuel ;)
142
Resim koyar mısın?
143
Maşallah kilosu da iyi saglıgı da iyi daha ne olsun:) biz asımızı arin olacağız bakalım, ağlatacaklar yavrumu yine.. Benim oğlum da cok kısa süre emiyo anlamadım gitti bakalım biz kac kilo çıkacağız yarın insallah sutum yaramistir
144
Alıntı yapılan: EMEL 26 - 13 Mart , 2013, 16:50:54
                             

                        :: :nazar: :naznazar: :nazar: :nazarar:

elifim yarın 2 aylık oluyor   :hieyt: :hieyt: :hieyt:
bu gün aşımızıda olduk  baharda geliyor  kızımla gezecez artık :muzz: :muzz:
Maşallah canım bizde cuma gunü iki aylık oluyoruz, sütun var mı? Kızın kac kilo oldu canım bide benim oğlum artık doymuyor gibi, günde iki kez mama veriyorum bende..
145
Benim oğlum da iki aylık oldu, çoğunlukla gece 5-6 saat hiç kalkmadan uyuyor, acıksa uyanır bence ama yanlis mı yapıyorum bilemedim bende :dontknow:
146
Benim de Mart 25 ise başlangıç ama yıllık iznim falan var, ücretsiz izin kullanmayacak mısın cok minik daha bebisin  :y25:
147
Zeynepcim sen ise ne zaman doneceksin?
148
Yok daha neler , tabi ki evlenmesin oğlum üvey anneyle mı büyüyecek , Allah beni eşimle oğlumun basından eksik etmesin ;D
149
Bugün anladım ki kocan uzakta da olsa cok guzel kavga edebiliyorsun , ne oluyo  bu adama anlamadım onceden bu kadar öküz degildi kibar bi adamdı  :cildir:
150
Sizin Seçtikleriniz / Ynt: Erzincan- (tayin)
08 Mart , 2013, 21:09:17
Alıntı yapılan: Dilek&Yusuf - 07 Mart , 2013, 22:54:38
Canım öyle diyorlar geçen sene herkesn ilk tercihi çkmş bakalm bu sene nasıl olur eşim Samsunlu ben Trabzonluyum Artvinde şark diye yazdk bide eşimn abisi vr orda bkalm hakkımızda hayırlısı nereyse orası olsun.Sende canını skma aileden uzak olmak,sosyal hayatn olmaması buralarda skntı bide eşin işe gttğnde aklın hep  onda kalıyor ama Allah ne yazdıysa o olur can skmaya gerek yok cnm iyi arkadaşlklarn oluyor burda tabi insanları tanımayıda öğreniyorsun.sende şanslısın 1 yıl kalcaksn göz açıp kapayıncaya kadar biter bn ilk geldğmde hç bitmeyecek diyordm ama az kaldı şükür.son olaraak çalışmıyorm dışardan adalet okuyorm.amma uzun yazdm bende :k06: :k06:sen çalışıyor musn cnm gerçi bebiş olmş ALLAH analı babalı büyütsün.

Aa bende trabzonluyum canım, sen neresindensin? Zabıt katibiyim tatlım em Adliye'de ama yuksekova da ücretsiz izinde olacağım , senin de cocuğun bar sanırım dimi resimde gördüm  :opucuk: