Show posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Topics - sukeyna

1
Merhaba, oğlum 21 aylık fakat kelimeleri tek tek söylüyo iki kelimeyi hiç birleştirmiyo, ne zaman cümle kuracak? çok mu geç konuşacak?
Biliyorum her çocuğun fıtratı farklı ama düşünmeden edemiyorum
2
merhaba, bebegim 6 aylık oldu ve hiç oyuncakları ile oynamayı basaramıyori eline verdigimiz herseyi agzına goturup sinirleniyor ve inanılmaz bi aglama nöbetine giriyor, neye sinirleniyor bu kadar tam agzına mı sokmak istiyor oyuncagı anlayamıyorum bir turlui böyle bir sey yasayan var mı
3
Oğlum 4,5 aylık oldu ve cok hareketli bir cocuk ama bugun bir tanıdık cocugu kucağına aldığında basmadığını fark etti bende denedim ısrarla basmıyor dizlerinin uzerine büküyor hemen bacaklarını , bu normal mı ne zaman bassak ki Allah korusun kasların da problem olabilir mi
4
Dün doktor kontrolumuz vardı kilomuz 6,400 olmus ama boyumuz 58,5 da kalmış gecen ay da 58,5 du, hiç uzamamasi cok üzdü beni acaba anne sutum yetersiz mı kaldı yetiyor diye kendimi mı kandırıyorum , günde bir Yada iki kez mama veriyordum , bebegim dört aylık olduguna göre düzenli olarak ek gıda da mı versem?
Birde 4 aylık bebek aşısı iki tane yaptı doktor sanki dört tane olması gerekiyordu ?
5
Bebegim dört aylık olmak üzere ve hem anne sutu hemde sutum az oldugu icin aptamil devam sutu ile besleniyor fakat son zamanlarda mamayı severek yemiyor hep yarım bırakıyor, o yüzden bende düşündüm ki oğlum dört aylık oldugunda farklı bir seyler yedirebilirim belki, nette okuduğum kadarıyla pirinç unu Yada hazır satılan pirincli mamalar varmış , evde ne yapabilirim ?
6
Arkadaslar ben dogum yapali 10 hafta oldu ve sezeryanla dogum yaptım , iliskiye girerken ilk denemede yani gecen hafta inanılmaz bi acı hissettim bi baktım kanama baya böyle temiz kipkirmizi kan:( böyle birsey yaşayanınız var mı?
7
Kızlar en cok hangi markaların cocuk kıyafetlerini alıyoruz , Yada hangi markaları beğeniyoruz hadi yazalım :)

Ben GAP , zara ve lc waikikiden aldım bugüne kadar, birde yurt dışında mex ve guess'den..
8
Arkadaslar istanbul Avrupa yakasında oturuyorum ve bi türlü karar veremiyorum cocuk doktoru konusunda tavsiyesi olan var mi?
9
Bebegim hep beşiğinde ve dolayısıyla yatak odasında uyumak orunda kalıyor, ben istiyorum ki gun icinde salonda yanımda olsun, bu yüzden brigt stars in bi ana kucağını aldım ama sırtı ayarlanmiyor ve cocuk dik kalıyor bana cok sağlıklı gibi gelmedi , nasıl bi ana kucağı tercih etmeliyim :dontknow:
10
Bu sabah 09.13 de sezeryan ile dünyaya geldi bebegim, cok agri ve mide bulantısı yasadım ameliyat sonrasında ama bebeğimin kokusu varya herseye bedel :amin:
11
Kızlar ben cok merak ediyorum doğumdan sonra bebisimizle ne zan gezmeye topmaya gidebiliriz , 40 güm beklemenin bir anlı var mı? Ben dayanamam ki..
Hastaneye gitmek dışında yani, Gezmekten bahsediyorum :laughing7:
12
Kızlar 35+ oldum ve bir haftadır kremsi akıntı fark ediyorum ic çamaşırımda , geceleri de saga sola dönerken kasik ağrısı oluyor , normal mı acaba bunlar?
13
Kızlar beğendiğim isimler şöyle;
Ömer Yağız
Ömer Alp
Ömer Yasir
Sizce hangisi daha güzel ..?
14
Kızlar eşimin tayini Hakkari Yüksekovaya çıktı ve bu sabah gitti Allahın izniyle, ben doğuma kadar İstanbulda yalnızım, eşimin adı Yasin hayırlısıyla sağlıkla gidip gelmesi için tefriciyeye başladım, yardım ederseniz çok sevinirim..
15
Doktorumu değiştirme kararı aldım arkadaşlar , gebe kalmadan önce gitmiştim Nadide hanıma fakat biraz maddiyatçı gibi gelmişti bana çok kararsızım :occasion14:
16
Kizlar hamile kıyafetlerimizi nerden alıyoruz fikir verirseniz sevinirim :love8:
17
 :crybaby2: arkadaslar gecen Perşembe sabahı kalktım lavaboya giderken iç çamaşırımda hiç Birşey yoktu fakat lavabodan çıkarken sildiğim pencerede kan gördüm,sonrasında biraz geldi ve kan pihtisi düştü ciğer gibi Birşey,çok korktum ve tabi hemen doktora gittim,doktor herhangi bir kanama bölgesi göremedi olmuş bitmiş ama her kanama dusuk tehdidir dedi,iğne verdi onları yaptırıyorum hergun.Bu sekilde kanama yaşayan var mı?
18
Arkadaşlar ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldığım için Crinone jel kullanıyorum,başlarda dışarı hiç çıkmıyordu jel, ama şu anda sürekli çamaşırıma çıkıyor, yanlış birşey mi yapıyorum acaba diye düşünüyorum,bu jeli kullanıp bu şekilde sorun yaşayan var mı acaba?
19
Arkadaşlar tüp bebek tedavisine başladım ve ismim Mevhibe, haftaya transfer işlemim gerçekleşecek inşallah,salat-ı tefriciyeye başladım ve yardımınıza ihtiyacım var, benim için okur musunuz?
20
Merhaba arkadaşlar 23 nisan da memorial hastanesinde tüp bebek tedavsine başladım ve şu anlık çok memnunum, çok ilgililer sağolsunlar,ben pko hastasıyım eşimde ise bir problem yok çok şükür, bi aşılama denememiz oldu ama negatif sonuçlandı malesef.
Memorial hastanesinde tüp bebek tedavisi görüp hamile kalan yada kalamayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse çok sevinirm.En korktuğum da yumurta toplama işlemi, nasıl oluyor yada transfer sırasında ağrı oluyor mu?